Kaupunki aloittaa kokeilun: Ilmaista rahaa transuille Kaliforniassa

Normaalien ihmisten on aika alkaa elättämään transut.

Ulkomaat

Palm Springsin kaupunginvaltuusto Amerikan Kaliforniassa on hyväksynyt kokeiluohjelman, missä 20 transuksi tai ”ei-binääriseksi” itsensä ilmoittavat asukkaat tulevat saamaan 600–900 dollaria kuussa veronmaksajan rahaa. Kokeilu tulee maksamaan noin 200 000 dollaria.

”Palm Springsin kaupungissa me olemme ylpeitä ollessamme toivonkipinä muulle kansalle. Olemme työskennelleet kovasti rakentaaksemme inklusiivisen yhteisön. Tuorein pilottiohjelmamme tulee antamaan taatut tulot trans- ja ei-binäärisille asukkaille,” kaupunginvaltuutettu Christy Holstege oli sanonut sosiaalisessa mediassa juhlistaen päätöstä.

Sekopäinen päätös on kuitenkin kohdannut vastustusta jopa kaupungin transupormestarilta, sekä myös San Diegon kaupungin entiseltä tunnetulta homovaltuutetulta, Carl DeMaiolta, joka sanoi:

”Olemme täysin vastaan yleisiä perustulo-ohjelmia, koska ne pohjimmiltaan aiheuttavat inflaatiota ja nostavat elämisen hintaa kaikille.”

Mikäli kokeilu johtaa lopulta siihen, että jokainen transu saa oikeuden verorahoitteiseen perustuloon, niin ei tarvitse olla profeetta ennustamaan sitä, että pian puoli kaupunkia on käsi ojossa julistamassa uutta transu-identiteettiään.

Lähde

Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Talous Transut Ulkomaat Uutiset Veronmaksajat Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Evplasse

  Vastaa

  Kyllä eletään aikaa jolloin kirjastonpolttaja saa Nobelin rauhanpalkinnon

 • pertti grandell

  Vastaa

  ei näköjään riitä että on ”transu” vaan ne pitää vielä eläättää veronmaksajien rahoila. ihan kuten täällä hölmölässäkin, fyrckaa löytyy kolmansiin maihin,muttei omille hoitsuille jotka tekevät arvakasta työtä..kyllä maailman ”kellot” in ihan sekaisin.…

 • pää määrää

  Vastaa

  Hyvä keino hankkia maahan lisää väestöä, joka ei elä luonnon lakien mukaisesti.

 • TT

  Vastaa

  Transu- tai muukaan perustuloelätti ei kauan porskuta rahoillaan. Maailma hylkää dollarin ja sen ostovoima heikkenee aikanaan kymmeniä prosentteja vuodessa. Globaali eliitti tekee maapallolla suursiivousta, johon kuuluu kaikkien ”ylimääräisten syöjien” poisto planeetalta. Ensin se käyttää transuja ja pervoja hyväkseen kansojen mädättämisessä ja näistä tulee puolustuskyvyttömiä eliitin juonia vastaan. Hölmöily koronassa on jo selkeä esimerkki siitä, kuinka helposti ja suvereenisti globaalieliitti voi manipuloida kansoja ja sysätä ne perikatoon.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä!!
  Jäätävää paskaa

 • Ajoivat omaan miinaan

  Vastaa

  Tuohan on rasismia transuja kohtaan kun annetaan sellainen käsitys etteivät he tule toimeen ilman yhteiskunnan rahallista tukea.

 • EV

  Vastaa

  Hups keikkaa, yhtäkkiä 100% Kalifornian kodittomista on transuja.. vau!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Pian ovat muutkin vaatimassa perustuloa itselleen. Mustat, kodittomat, huumeriippuvaiset ja etelärajan kautta tulleet.

 • juha II

  Vastaa

  Hulluus on uusiutuva ”luonnonvara”!
  Sääli etteib sitä voi laittaa auton tankkiin.

 • Esari

  Vastaa

  Maistuis varmaa sullekin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi