Korona peruttu Moskovassa: Vastedes maskin käytöstä sakotetaan

Kasvojensa piilottamisesta valvontakameroilta ja viranomaisilta on tullut suurempi uhka kuin koronaviruksesta.

Ulkomaat

Moskovan pormestari Sergei Sobyanin päätti hiljattain, ei pelkästään poistaa kaupungin maskipakon, vaan kieltää niiden käyttämisen 5000–75000 ruplan sakoilla.

”Maskin käyttäminen metroissa, busseissa, kaduilla tai missään sijainnissa vastaa yritystä piilotella identiteettiään valvontakameroilta ja lainvalvonnalta,” viranomaiset olivat tiedottaneet.

Vielä vähän aikaa sitten kaupungissa vallitsivat tiukat koronamääräykset, jotka esimerkiksi velvoittivat yrityksiä mittailemaan henkilökuntansa ruumiinlämpöä ja asettamaan työpisteiden välille sermejä viruksen leviämisen estämiseksi.

Oletettu syy maskin käytön kieltämiselle on kasvanut terrorismin uhka Venäjällä Ukrainan sodan johdosta. Väitetysti maailman tappavimman viruksen tuoma vaara voidaan näemmä kokonaan unohtaa, kun valtiovalta kohtaa oikeita uhkia.

Lähde

Hyvinvointi Koronavirus Politiikka Tiede & luonto Ukraina Ulkomaat Uutiset Venäjä

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vanja

  Vastaa

  Venäjällä on kaksi vihollista, joita vastaan se sotii. Sotarikollinen Putin sotii omia kansalaisiaan ja ukrainalaisia vastaan.

  • Keijo

   Vastaa

   Eikös Venäjä sodi NWO/EU/USA/NATO-mädätystä vastaan myös?

   • pzkw

    Vastaa

    Niinpä👍🏻

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Jaa, missä on väitetty että koronavirus olisi maailman tappavin virus? Viruksen olemassaoloa on kyllä moni epäillyt vailla minkäänlaista alan pätevyyttä, samoin mRNA-rokotuksista on esitetty tuomiopäivän ennustuksia.

  Nyt sitten itsemurhaterroristin ei tarvi kuin hankkia oikein ärtsy korona ja suunnata sankimpiin väkijoukkoihin.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Ainakin sisäministerinä Maria Ohisalo puhui ”globaalista pandemiasta” perustellessaan kansalaisiin kohdistetuista rajoituksista ja tässä yhteydessä muistutti rahvasta, että ”kyse on meidän lapsista!”.

   Huomioitavaa oli, että Ohisalolla ei tuohon aikaan ollut edes omaa lasta ja tämä loukkasi etenkin sellaisia suomalaisia lapsiperheitä, ketkä eivät usko vallitsevaan uuskommunismiin.

   Tämän lisäksi keväällä 2020 sisäministeri Ohisalo kielsi ”globaalin pandemian” varjolla olla menemästä kesämökeillensä, koska siellä voi joutua rikoksen uhriksi. Sisäministeri Ohisalo ei tietenkään yksilöinyt tätä rikosta, jonka uhriksi mökkeilijä olisi joutunut.

  • Suomen soturi

   Vastaa

   No kyllähän noihin rokotteisiin on kyllä kuollut jokunen tuhat ihmistä, mitä nyt Suomessa on Fimeaan tehty ainakin 22 000 haittavaikutus-ilmoitusta ja joo, tiedän ettei niistä kaikki ole kuolemia.
   Ja tuo väite, että koronavirusta ei ole olemassa, on lähtöisin siionisti-kristitty Vesa-Ilkka Laurion teksteistä. Virus on olemassa. Siitä löytyy todisteita USA:n patenttivirastolta.

   • Ei virusta

    Vastaa

    Vesa-Ilkka ei ole mikään siionisti. Mutta mitään todisteita SARS-Cov2 ”viruksesta” ei ole. Pyydettäessä kukaan tai mikään viranomainen ei ole kyennyt antamaan todistetta. Se ei tietty vielä tarkoita ettei mitään tulehduksia aiheuttavia mikrobeja olisi, mutta nyt on kyse juuri tästä. Eikä THL tai Sosiaali- ja terveysministeriökään ole mitään näytettä antanut.

    https://koronarealistit.com/viruksia-ei-ole-olemassa-aloita-tasta/

  • Hh1488

   Vastaa

   Meil oli koko perheellä korona, itselläni oli vähä vatsa sekaisin ja paha olo pari päivää, sellanen hyvin mieto krapulan tunne. Muilla perheen jäsenillä oli max 38 kuumetta. Eikä olla rokotettuja., ni aika vässy tauti. Osasin odottaa, tai suorastaan tiesin että siitä ei edes seuraa influenssan kaltaisia oloja. Kansaa pitää väkisin pelotella jollain ulkoisella uhalla, ettei liikaa aleta keskittymään oikeisiin asioihin.

   • Ilmari

    Vastaa

    Olisitte välttäneet taudin, kun olisitte ottaneet rokotteen. En edes yritä ymmärtää, miksei joku ita rokotetta, ellei ole jotain syytä, ettei voi ottaa.

    • Koska saisi sen viidennen piikin.

     Vastaa

     Niinpä👍🏻 Neljättä shottia tarjolla joten mene nyt äkkiä hakemaan itse se neljäs myös. Itse otin kaikki 4 piikkiä kerralla kun oli niin hyvä tuuri että sain ottaa kaikki kerralla. Onneks nyt on niin turvallinen olo ja kun ulos lähtiessä vielä vetäsee ilmastointiteipillä kiinni 6 hengityssuojainta naamalle päällekkäin/vinottain/sivuttain niin kyllä kelpaa eikä pelota juuri yhtään.

    • Keijo

     Vastaa

     Toiset eivät hysteerisesti pelkää kausi-influenssaa tai flunssaa. Siihen voi vaikuttaa esim. se ettei ole HIV:tä tai muuta kroonista sairautta tai sitten tällainen ihminen ei seuraa TV/radiouutisia tai lue Ilta-Sanomia. Mielestäni on sangen outoa että A- ja B‑influenssat katosivat Suomesta SARS CoV‑2:n tieltä tyystin. Ihmisten pitäisi kyseenalaistaa enemmän ”virallista totutta”.

    • Suomen soturi

     Vastaa

     No eipä sillä rokottautumisella niin kovin merkittävää vaikutusta ole. Tämän on jo ihan virallisesti terveysalan ammattilaisetkin jo myöntänyt. Tiedän jo rokotettujakin, jotka sairastunut koronaan.

 • Öyhö öyhö öyhö

  Vastaa

  ”Jaa, missä on väitetty että koronavirus olisi maailman tappavin virus?”

  Et ole kehari vissiin valtamedian uutisointia pahemmin seuraillut viimeaikoina?

  • Pekka

   Vastaa

   Öyhöx3:”Et ole kehari vissiin valtamedian uutisointia pahemmin seuraillut viimeaikoina?”

   Koronavirus on todellisuudessa tappava. Tappoi kausi-influenssan ainakin kahtena vuotena peräkkäin. Valtamedia ei tosin siitä kai mainitse mitään. Oletko ”pahemmin seuranneena” havainnut?

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   On eri asia että mikä on maailman tappavin virus, ja mikä on ollut maailman tappavin viruksen aiheuttama pandemia. Korona ei ole kumpaakaan.

 • TT

  Vastaa

  Virkavalta Moskovassa kyllästyi leikkimään lääkäriä ja palasi tuttuun kyylääjän ja höykyttäjän rooliinsa. Miliisi pamputtaa jälleen tyylillään eikä tsaarinmaassa ei tarvita koronaa kansan kurissa pitämiseksi.

 • Timppis

  Vastaa

  Olikohan se rokotus kuitenkin se kaikkein vaarallisin.

  • Ilmari

   Vastaa

   Olisitte välttäneet taudin, kun olisitte ottaneet rokotteen. En edes yritä ymmärtää, miksei joku ita rokotetta, ellei ole jotain syytä, ettei voi ottaa.

 • Siltä pohjalta jos lähdettäisiin

  Vastaa

  ”Väitetysti maailman tappavimman viruksen tuoma vaara voidaan näemmä kokonaan unohtaa”

  Että kuinka? Mitään Covid-19 virusta ei ole edelleenkään eristetty. Iltapäivälehdet eivät ole mitään tiedejulkaisuja vaan lääkeyhtiöiden papukaijoja. Onko MITÄÄN virusta koskaan löydetty tai eristetty? On olemassa oikeusjuttuja joissa ilmenee lopulta että eipä ole löydetty ja kysymys on väärinkäsityksistä eksosomeihin nähden.

  Kuolintilastot raketoivat ylöspäin vasta ”rokotteiden” (ne eivät ole sellaisia) annattamisen jälkeen.

  • Pohjan noteeraus

   Vastaa

   Sanotaan että viisauden alku on ymmärrys siitä, ettei (tai mitä ei) tiedä. Rehellisyyden, läpinäkyvyyden, itsemääräämisoikeuden ja ihmisoikeuksien alku olisi sama. 

   Koska hallitus, eduskunta, vallan mediat, viranomaiset ja instituutiot työskentelevät AKTIIVISESTI pimittäen, vääristellen, valikoiden, ylipäätään eri tavoin kansan todellisen ymmärryksen kasvattamista (jota ei tapahdu ilman täysin eri ajatuksenkulun esilletuomista ‑laadukkaasti) VASTAAN, on selvä että maan hallinnan rakennetta ylläpitää maan rajojakin ylittävä korruptio/oma etu, ristisidonnaisuudet, epäpätevyys, raukkamaisuus, konformistisuus jne. Jos maassa vallitsisi edes puolinaisesti ylevät arvot, niin koronakeskustelu olisi ollut (olemassa) näkyvä ja hyvin raju, sekä perustavanlaatuisiin asioihin syventyvä. Nyt kävi päinvastoin. Käytännössä oli vain yksi totuus, yksi selitys, yksi virallinen premissi ja paradigma kerrallaan, jota kuitenkin MUUTETAAN sitä mukaa kun jokin valhe on liian räikeän ilmiselvä, että sen voisi jättää sellaisenaan todistamaan kaikkea epäpätevyyttä, korruptiota jne.

   Yksi niistä perustavanlaatuisista asioista on nimenomaan viruksen rakenteen ja olemassaolon todistaminen. Tämän puutteen paljastamisessa on ajan saatossa tuhansien miljardien intresskonflikti pharmajättien kanssa, ketkä myös käytännössä ohjaavat pharmapoliittista organisaatiota WHO:ta. Ne tavat millä nimellisesti väitetään ”eristävän” viruksia ei kestä loogista tarkastelua, ei kestä Kochin postulaattia jne. 

   Siksi olisi ensiarvoista, että epi-/&pandemia määriteltäisiin tarkasti vedoten: 1. absoluuttisiin kuolinlukuihin suhteessa aikajaksoon 2. vertausjaksot ja keskiarvot monen vuosikymmenen jaksoilla 3. KLIINISET oirekuvaukset (vrt. feikkitestit perustuen kuvitteellisiin, simuloituihin patogeenirakenteisiin) ja näiden kliinisten oirekuvausten RIITTÄVÄ RAJAAMINEN (ettei mitä tahansa ja kaikkea voi alkaa kategorisoimaan keksityksi sairaudeksi) 4. Kategorisointi ja tilastointi olisi erittäin seikkaperäistä, jotta eri tyyppisiä ryhmiä pystyy totuudenmukaisesti vertailemaan 5.
   [jotain mikä ei vielä tullut mieleen]
   Tapahtuneessa feikkipandemiassa yksikään näistä ei ole seissyt hyväksyttävällä pohjalla tai ollut arvossaan.

   WHO hyväksyi tuosta vain vuorokaudessa ilman todellista tieteellistä tarkastelua PCR protokollat ja sen myötä kaikkialla alettiin pitää sen tuottamia tuloksia ”todisteina” pandemiasta. Eli vaikka huuhaa julistetaan luotettavaksi standardiksi, vieläpä yksinään, niin se niellään ja lyödään laiksi koska jokin poliittinen tai poliittisesti (=rahavallalla) ohjattu instituutio on antanut sille leiman.
   Tämä on siis totuutta rakastavalle ja totuuteen (ymmärtämiseen ja rehellisyyteen) pyrkivälle absoluuttisen irvokas näytelmä.

   • Pohjan noteeraus

    Vastaa

    Tuli mieleen ainakin se lisäys kohtaan 5. että REAALIAIKAINEN, manipuloimaton avoin raakadata, perustuen niin lääkärien, hoitajien, kuin itse ilmotettuihin oireisiin.
    Näin, jotta ketkä tahansa pystyisivät halutessaan kontestoimaan vaikkapa pharmajättien kätyreiden (THL ym.) väitteitä.

    Muuten, kaikki valtiolliset tai siihen kytkeytyvät toimijat täytyisi saada laillisesti ja myös henkilökohtaisesti
    juridisesti vastuullisiksi ja jakaen korvausvastuullisiksi hovioikeuteen ja perustuslakituomioistuimen punnittavaksi. Ihan kaikki, pressa(esim. kun allekirjoittaa perustuslaillisesti ristiriitaisen lain), kansanedustaja, ministeri, virheellisesti toiminut THL johto, Aluevirasto jne.
    Jonkin tyyppinen henkilökohtainen tai ryhmän kanne viranomaista vastaan täytyisi voida tehdä, jossa kuitenkin olisi ennalta määritelty max. kulujen korvaus jos kanne kumotaan (näin esim. ryhmä tai organisaatio voi yhdessä jakaa tappiot jos häviää taistelun vallanpitäjiä vastaan)
    Nykyisellään KUKAAN EI KOSKAAN joudu henkilökohtaiseen vastuuseen mistään. Päinvastoin, rötöstelijöille annetaan uusia virkoja ja palkankorotukset.

   • seuraaja

    Vastaa

    Valheiden määrä alkaa ylittää jo pisteen että siirrytään lopunajan tunnelmiin. 1920 oli 2 miljardia ihmistä, 2020 melkein 8 miljardia. Hyvin on kertynyt lyhyessä ajassa sieluja jotka syövät koukkuineen kaikki valheet, kuhan vaan hedonismi ei ole uhattuna.

 • EV

  Vastaa

  Melkoinen sirkusesitys koko tämä maailma, jos tuolla jossain on elämää niin tuskin haluavat koskea tähän palloon pitkällä tikullakaan.

  • Rokottamaton

   Vastaa

   Oletko varma, että on edes pallo?

 • juha II

  Vastaa

  En tiedä tykkääkö kukaan tätä nykyä Venäjästä , mutta tälle peukutan, vaikka montun reunalle vietäisiin! Noh, on sekin yksi tapa päästä maskista.
  Lännen globalistien verenpaine nousi taas sille puolelle, jota he mainostavat olevan hyvinkin terveellistä pelkopornon 247 seuraajille!

 • Hh1488

  Vastaa

  Kyl ne haluu, jos tääl on jtn mitä ne tarvii.

 • Ville

  Vastaa

  Osasin odottaa tätä tapahtuvaksi juuri valvonnan vaikeutumisesta johtuen, mutta luulin että ensimmäisenä maskit kieltäisi Kiina, jolle kansalaisten vakoilu on jo pitkään ollut arkipäivää. Tämä tulee varmasti tapahtumaan myös täällä lännessä, täysin samoista syistä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Eihän ryssiä ole ikinä kiinnostanut oman maan kansalaisten terveys saatika henki. Putinia ei tunnu haittaavan lähettävän nuoria poikia teurastettaviksi Ukrainaan niin mitä nyt viruksista… Ryssiä kyllä riittää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi