Irakilainen ja nigerialainen raiskasivat ukrainalaispakolaisen saksalaisessa vastaanottokeskuksessa

Valkoisia vihaavat Saksan poliitikot ja virkamiehet tietenkin sijoittavat ukrainalaiset naiset ja lapset samoihin vastaanottokeskuksiin Afrikan ja Lähi-idän maahantunkeutujien kanssa.

Ulkomaat

18-vuotias naispuolinen ukrainalaispakolainen joutui nigerialaisen ja irakilaisen vuoron perään raiskaamaksi Saksan Düsseldorfissa sijaitsevassa pakolaisten vastaanottokeskuksessa.

Kummallakin raiskaajista on ukrainalainen passi, mutta heidän kansalaisuutensa tila on epäselvä. Myös se on herättänyt kysymyksiä, miten miehet ovat onnistuneet poistumaan Ukrainasta pakolaisina, sillä taisteluikäisiä miehiä on kielletty poistumasta maasta. Saksalaislehti Bild onkin raportoinut poliisin näkevän afrikkalais- ja arabitaustaisia miehiä ukrainalaispakolaisten seassa.

Kansalaisjärjestöt ovat varoittaneet sotaa pakenevien ukrainalaisten naisten ja lasten olevan alttiita joutua erilaisen hyväksikäytön, kuten ihmiskaupan ja prostituution uhreiksi.

Lähde

Raiskaus Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tuhnu

  Vastaa

  Suomessa ei saada edes hallitukselta eikä päättäjiltä laitetaanko Suomessa Ukrainan pakolaiset samoihin keskuskiin missä on 3 maailman ei pakolaiset.
  Joten 100 varmana voi olla että kyllä majoitetaan samoihin keskuksiin.

 • pöh

  Vastaa

  kyl mää ny oon kauheest yllättyny??

 • Tomppa

  Vastaa

  Jos valtamedia uutisoisi asiasta, niin se varmaankin kertoisi, että 18-vuotias ukrainalaispakolainen joutui maanmiestensä raiskaamaksi vastaanottokeskuksessa. Siten ukrainalaisen uhrin ”maanmiesten” etniset taustat saataisiin näppärästi peitettyä. Tämän jälkeen kaikesta voitaisiin syyttää Putinia, joka on toiminnallaan aiheuttanut uhrin raiskatuksi tulemisen. Lopuksi vielä muistutettaisiin siitä, että suomalaisista kaksi kolmannesta kannattaa Natoon liittymistä, ja toimituksessa voitaisiin aloittaa keskinäinen selkääntaputtelu, kun agendan kannalta noin hieno juttu saatiin valmiiksi. Työpäivän jälkeen toimittajakollegoiden kanssa baarissa kerrattaisiin muutaman oluen kera, kuinka hienosti kaikki agendan kannalta olennainen saatiin kerralla samaan juttuun.

 • Kimppakivaa

  Vastaa

  No ylläripylläri. Täälläkin puntissa kuumottaa kunniakansalaisilla jo. Saalista tulossa.

 • TT

  Vastaa

  Tätä sirkusta on luvassa loputtomiin. Soros painaa Ukrainan passeja neekereille ja musulmaaneille kiihtyvällä tahdilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi