Kun kulttuurimarxismi kääntyy omiaan vastaan: Feministi pidätettiin transuvastaisen materiaalin levittämisestä

Transut ovat kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa naisia ylempiä.

Ulkomaat

Iso-Britannian naistenoikeusliikkeessä toimiva feministi, Jennifer Swayne, pidätettiin Walesin poliisin toimesta epäiltynä viharikoksesta tämän liimailtua pitkin Newportin kaupunkia julisteita, joissa luki niinkin vihamielisiä tekstejä, kuten: ”Nainen = naispuolinen ihminen,” ”Ihmiset eivät vaihda sukupuoltaan” ja ”Ei miehiä naistenvankiloihin.”

Poliisi myös ratsasi Swaynen kodin ja takavarikoi ”transfobisia” tarroja ja julisteita, sekä myös kirjan, joka sisälsi feministisen tohtorin, Heather Brunskell-Evansin, transuliikettä kohtaan kriittisiä esseitä.

Poliisi kertoi saaneensa kuusi ilmoitusta Swaynen julistekampanjoinnista ja kuvailivat niiden tekstejä ”loukkaaviksi.” Erityisesti tarra, jossa luki ”Kohdunkaula on naisten juttu,” oli ”erityisen loukkaava.”

Swayne puolustautui sanoen, että yhdessäkään hänen liimamassa tarrassa tai julisteessa ei edes missään mainittu transsukupuolisia. Häntä kuitenkin epäillään nyt vandalismin ohella ”uhkaavien tai loukkaavien kirjoitusten esittelemisestä, jotka saattavat aiheuttaa ahdistelua ja häirintää.”

Lähde

Britannia Feminismi Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ks

  Vastaa

  Nuo ei ollut edes transuvastaisia vaan täysin itsestäänselvyysiä.

 • Setämies

  Vastaa

  Kulttuurimarxistien agenda ei voi sietää totuuksia. Yleisiä keinoja, joilla olen huomannut asiaansa edistettävän, ovat minkä tahansa kritiikin tahallinen väärinymmärtäminen, tieteellisten faktojen vääristely, ideologisten ’asiantuntijoiden’ valheelliset ulostulot, uhkailu, kiristys, pakottaminen…

  Vuosikymmenien mediapropagandan tulos nähdään älyllisesti taantuneissa ja konformistisissa kansalaisissa ahneutena ja typeryytenä, jotka ovat saatu palvomaan itsensä lisäksi ainoastaan rahaa. Nykyinen henkisesti veltto milleniaali-sukupolvi ja heidän IPad-kasvatetut ja woketetut jälkeläisensä eivät valitettavasti anna odottaa tulevaisuudelta ainakaan mitään parempaa.

  Luonto korjaa typerimmät, ja tässä tapauksessa grafeenioksidi antanee massahypnotisoiduille laumasieluille vaan vauhtia matkalla teuraalle.

 • TT

  Vastaa

  Onko marxismifobia jo rikos?

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Britanniassa sanavapaus EUroopan heikoin. Suomi pyrkii samaan. Ketään ei saa loukata. Kiinassakin parempi sananvapaus.

 • EV

  Vastaa

  Kelatkaa, perusbiologiasta on tullut rikos 😀 ei saatana. Ennen artikkelin lukemista tiesin, että kyseessä on tuo mädäntynyt saarirykelmä Euroopan länsipuolella. Eipä ole sen maan poliiseilla paljoa itsekunnioitusta.

 • Eikka

  Vastaa

  Poliisit ovat nykyisin idiootteja, suomessakin tutkittiin pitkään ja hartaasti tuhansilla euroilla lausumia: “Scania täräyttää vain kerran” ja “opetelkaa uimaan“. Kesti kaksi vuotta ennen kuin poliisi lopulta tajusi etteivät kommentit täyttäneet minkään rikoksen tunnusmerkistöä.

 • Toinen setä

  Vastaa

  Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen luulin, että nyt eurooppalaiset vapautuivat raskaasta taakasta. Äkkiäpäs se uusi totalitaristinen unioni omine idiotismeineen saatiin kuitenkin pystyyn. Ehkä siksi, että samat voimat vetelevät aina naruista. Olenkin alkanut toivomaan maailmanloppua ihan vakivissani, on tämä sen verran tautinen paikka.

 • Hema

  Vastaa

  Sairasta tuossa on englannin – ilmeisesti lainsäädääntö (?), ja – räikeä vallan väärinkäyttäminen. Neitiä syytetään toisin sanoen rikkeestä joka SAATTAA tapahtua, vandalismin lisäksi. Uskomatonta hapatusta. Vandalisminsa vaurioittamia objekteja ei mainittu, vain syyttäjän paha mieli. Ihan kuin meillä täällä suomessa. Meidänkin syyttäjämme mieli happanee helposti.
  Lopuksi lainaan Riki Sorsaa; ”Saattaa, tää unta olla saattaa…”

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ruunasta ei tule tammaa vaikka ylle laittaisi kuinka soman röijyn, se kun ei varso. Tämän asian voi vahvistaa kyselemällä vaikka nyt lähimmän raviradan pilttuu alueella.

  • Pertsa

   Vastaa

   Näinhän sen pitäisi olla.Onneksi on kouluajoista jo jonkinverran aikaa.Nykyisinhän viherpunikkiopettajat kertovat lapsille,että mieskin voi synnyttää.Se on tietysti biologinen mahdottomuus mutta kun katselee näitä nykyisiä nuoria ”miehiä” niin kyllä varmasti haluaisivat oppia ainakin imettämään,mutta kun ei sitä maitoa nyt vaan tuu vaikka kuinka vihreät sanoiskin niin.

 • juha II

  Vastaa

  ”Kun valtakunta on lähellä tuhoaan. Sitä typerämpiä lakeja siinä säädetaan!!!”
  ‑tuntematon

  ”Lopun aikoina ihmisten viisaus on hulluutta!!!”
  ‑Raamattu

 • Turvatonkyherö

  Vastaa

  Ketkähän on päästänyt asiat tähän pisteeseen!ei tarvi ku peiliin mulkasta!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi