Kyle Rittenhouse todettiin syyttömäksi!

Syytteet kaatuivat, koska oli päivän selvää, että kyse oli itsepuolustuksesta.

Ulkomaat

Kyle Rittenhouse.

Yhdysvalloissa kahdesta murhasta, murhan yrityksestä ja kahdesta vaaran aiheuttamisesta syytetty Kyle Rittenhouse vapautettiin kaikista syytteistä perjantaina. Hän ampui BLM-mellakoiden yhteydessä kolmea äärivasemmistolaista elämäntaparikollista, joista kaksi kuoli ja yksi sai luodin käteensä.

”Uhrit” jahtasivat karkuun juoksevaa Rittenhousea, joka oli tuolloin 17-vuotias. Jahtaajat olivat varustautuneita aseilla, kuten käsiaseella, jolla luodin käteensä saanut henkilö uhkasi Rittenhousea juuri ennen kuin tämä laukaisi kiväärinsä. Käsiase oli laiton.

Joseph Rosenbaum.

Yksi ”uhreista” oli juutalainen pedofiili (1, 2), joka on tuomittu lapsen raiskaamisesta 12,5 vuoden vankeuteen. Hän yritti jälleen kosketella alaikäistä, mutta tällä kertaa hän päätyi vankilan sijasta ruumishuoneelle.

Toinen kuuteen jalkaan päätynyt henkilö hakkasi maassa maannutta Rittenhousea skeittilaudalla. Hänen skeittausharrastuksensa loppui kiväärin luotiin.

Syytteet kaatuivat, koska oli päivän selvää, että kyse oli itsepuolustuksesta. Tätä tukee esimerkiksi videotodisteet sekä käteen ammutun äärivasemmistolaisen todistus, jossa hän itse myöntää osoittaneensa Rittenhousea laittomalla käsiaseella lähietäisyydeltä, ennen kuin luoti osuikin omaan käteen.

Äärivasemmisto Aktivismi Black Lives Matter Itsepuolustus Kansallismieliset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Suora toiminta Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Oy vey

    Vastaa

    Fuck around, find out

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Päätös palautti uskoa Yhdysvaltain oikeuslaitokseen.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Mahtavaa, oikeus on tällä kertaa toteutunut!!
    BLM-roskaväen mellakoita odotellessa..

  • KL

    Vastaa

    Hemmetin pitkään kyllä meni valamiehistöltä tuomion päättäminen. Todennäköisesti siitä syystä että pelkäsivät kostoa näiden ”maailmanhalaajien” taholta, joilla on kylläkin tapana halailla vain hyvin rajattua joukkoa, muita voikin sitten heittää tiiliskivellä tai polttopullolla tai hakata skeittilaudalla. Koska rasismi. Ilmeisesti myös musta ihonväri siellä ei suojele jos kaverilla on väärät mielipiteet, sattuu vaikka tykkäämään Trumpista tai jotain muuta yhtä kauheaa, silloin kyseessä ei ole enää oikeasti musta kaveri joten nämä valkonaamaiset rasismin vastustajat voivat hyvillä mielin hakata myös hänet.

  • Harri

    Vastaa

    Jenkeissä vielä sentään joissain päin tapahtuu oikeutta. Samaa ei voi sanoa tästä maasta kokemusta nimimerkillä on. Voin jopa vähä avata omaa tarinaa. Toistakymmentä vuotta sitten lauma Afrikkalaisia hyökkäsi kimppuuni teräaseiden kera, sillä seurauksella että yksi hyökkääjistä kuoli itsepuolustukseni seurauksena. Siitä sitten koin mielestäni todella törkeää kohtelua sekä median, että ”oikeuslaitoksen” toimesta. Tuomio tuli taposta vaikka kyseessä oli itsepuolustus ja olisi varmasti lähtenyt henki, jos en olisi ollut nopeampi. Tämä kokemus kyllä avasi omat silmät suomen oikeusvaltiosta ja mediasta.

  • GLGL

    Vastaa

    Amerikkalaisilla alkaa olemaan mitta täynnä tätä wokea. Rittenhouse joutunee elämään loppuikänsä turvamiesten ympäröimänä, mutta sankarina taistelussa wokea vastaan.

  • Kauppaneuvos Tuura

    Vastaa

    Ilon ja onnen päivä.
    Imekää tattia antifahomot.

  • TT

    Vastaa

    Harvinaista herkkua, kun oikeus toteutuu. Itsestäänselvää tapausta yritettiin politisoida ja väkisin ja vääryydellä kammeta Rittenhousea vastaan, mutta tällä kertaa sekä tuomari että jury olivat normaalilla järjellä varustettuja.
    Tapauksella on laajempaa symboliikkaa. Milloinka kansamurhakampanjan kohteeksi joutuneet valkoiset kansat alkavat puolustaa itseään mm. monikulttuuri- ja CRT-terroristeja ja globalisteja vastaan?

  • Nimetön

    Vastaa

    The US seems to forget that they give kids just one year older than #Rittenhouse rifles and send them across borders to die in Middle Eastern war zones, just to protect Israel for the Zionist lobby. But driving 20 minutes to Kenosha to defend your own community? Thats outrageous!

    https://twitter.com/Partisangirl/status/1460798827397480451

  • Eikka

    Vastaa

    Hyvä uutinen.

  • N.N.

    Vastaa

    ”Alla partier utom SD nobbade antirasistiskt seminarium – ointresserade när svenskar drabbas” 

    Ruotsin hallitus ei kiinnostaa kuulla mitä etnisesti ruotsalaisille nuorille tapahtuu maahanmuutajien taholta, poikkeuksena SD.

    Kaikki paha mitä nuorille valkoisille tapahtuu on aina niiden oma syy, maahanmuuttajat ovat aina viattomia.

    ”Vi krigar mot svenskarna”

  • EV

    Vastaa

    Mahtavaa, voimia Rittenhouselle, tämä ei nimittäin ollut kaverille vapautus nyt alkavasta poliittisesta vainosta. Tuolta löytyy jengiä, jotka ovat valmiina vaikka lavastamaan Rittenhousen syylliseksi, kunhan saavat vain taas yhden epämieluisan henkilön vankilaan.

  • N.N.

    Vastaa

    Hyvä, että oikeus tapahtui.

    Mietin, miten ruotsalaiset nuoret pärjää, mutta me emme voi mitään, oma kansa on herättävää, täällä samoin.

  • ppeitsi

    Vastaa

    Yhdysvalloissa on ainakin jossainpäin toimivanpi oikeuslaitos kuin Suomessa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi