Uusia tietoja Kenoshassa ammutun juutalaisantifasistin pedofiilirikoksista

Juutalaista antifasistia on syytetty useista seksuaalisista hyväksikäyttötapauksista, joissa uhrit ovat olleet 9-11-vuotiaita lapsia.

Rikos

Joseph Rosenbaum.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Kyle Rittenhouse -nimistä valkoista amerikkalaisnuorta epäillään äärivasemmistolaisten väkivaltarikollisten ampumisesta Black Lives Matter ‑mellakoiden yhteydessä. Rittenhousen kimppuun oli hyökätty, joten hän ampui itsepuolustukseksi.

BLM-mellakoiden vuoksi tavalliset valkoiset amerikkalaiset ovat useissa kaupungeissa joutuneet kantamaan ampuma-aseita turvatakseen selustansa. Mustien väkivaltaiseen riehuntaan on liittynyt paljon ei-mustia elämäntaparikollisia, ja yhdessä kulttuurimarxistilaumat ovat hyökänneet jopa valkoisten yksityisille tonteille.

Rittenhouse joutui turvautumaan kivääriinsä, kun joukko aseistautuneita kulttuurimarxisteja kävi hänen kimppuunsa Kenoshan kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa. Paikalla kuvatuissa videoissa Rittenhousea esimerkiksi hakataan rullalaudalla ja uhataan laittomalla pistoolilla. Lopulta Rittenhousen onnistui puolustaa itseään, minkä seurauksena kaksi hyökkääjää kuoli sekä yksi haavoittui.

Pedofiili, juutalainen ja antifasisti

Vaihtoehtomediat ja kansalaisaktivistit alkoivat Rittenhousen pidättämisen jälkeen kerätä tietoja ammuttujen hyökkääjien taustoista. He paljastuivat vaarallisiksi elämäntaparikollisiksi, joista vastenmielisin historia oli välikohtauksessa kuolleella juutalaisella Joseph Rosenbaumilla.

Nyt julki tuodut oikeuden pöytäkirjat osoittavat, että Rosenbaum on saanut 12,5 vuoden vankeustuomion lapsen raiskaamisesta vuonna 2002. Vankeuden aikana hän syyllistyi yli 40 rikkomukseen, minkä lisäksi hän yritti sabotoida valvontalaitettaan päästyään ehdonalaiseen vapauteen.

Juutalaista antifasistia on syytetty myös useista seksuaalisista hyväksikäyttötapauksista, joissa uhrit ovat olleet 9–11-vuotiaita lapsia. Tästä huolimatta esimerkiksi suomalainen ”antifasistijärjestö” Varisverkosto osoitti tukeaan Rosenbaumille heti, kun uutinen tämän kuolemasta levisi maailmalla.

Lähde: LaCorte News

Äärivasemmisto Antifa Joseph Rosenbaum Kyle Rittenhouse Pedofilia Poliittiset viholliset Rikos Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Vain fasisti ei hyväksy pedofiliaa.

 • huutavan ääni erämaassa

  Vastaa

  kylläpä pedofiileja pelottaa, kun Trump kuivaa soita.…

 • Arjis

  Vastaa

  ”Jotka sanovat olevansa juutalaisia, mutta ovat saatanan synagooga(Ilm. 2:9).”
  Näitä ovat tunnetut, itseään juutalaisina pitävät julkisuuden henkilöt, päättäjät, pankkiirit, jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi