Oikeus yritti määrätä kanadalaispastoria saarnaamaan valtion korona-agendaa

Pastorin ehdonalaisvaatimuksiin asetettiin määräys toistaa saarnoissaan valtion virallista koronanäkemystä.

Ulkomaat

Kanadan poliisi pidättämässä Artur Pawlowskia kuin mitäkin vaarallista rikollista.

Puolalais-kanadalainen pastori, Artur Pawlowski, joka joutui ehdonalaiseen vankeuteen tämän pidettyä jumalanpalveluksia Kanadassa maan rajusta koronatyranniasta huolimatta, sai määräyksen oikeudelta vastedes saarnaa pitäessään mainita ”lääkinnällisten asiantuntijoiden” näkemysten koronarajoitusten suosituksista.

Oikeuden määräyksen mukaan pastorin tulisi aina Kanadan koronatoimenpiteitä saarnoissaan kritisoidessaan myös mainita seuraava:

”Olen myös tietoinen siitä, että näkemykset joita ilmaisen tässä tapahtumassa eivät välttämättä ole lääkinnällisten asiantuntijoiden näkemys. Vaikka olisinkin eri mieltä niiden kanssa, olen velvollinen tiedottamaan teitä, että suurin osa lääkinnällisistä asiantuntijoista suosittelevat sosiaalista etäisyyttä, maskien käyttöä sekä suurten yleisöjen välttämistä Covid-19 viruksen leviämisen estämiseksi. Suurin osa lääkinnällisistä asiantuntijoista myös kannustaa osallistumaan rokottautumisohjelmaan jos sinulla ei ole pätevää uskonnollista tai lääkinnällistä syytä jättää rokottautumatta. Rokotteiden tiedetään tilastollisesti pelastavan elämiä ja vähentävän Covidin oireiden vakavuutta.”

Pawlowski sanoit määräyksen olevan perustuslain vastainen ja hän ei aio totella sitä. Hänen mukaansa määräys muistuttaa ”Pohjois-Koreassa ja Kiinassa käytössä olevaa pakollista puhetta.”

”Tämä kiero tuomari haluaa muuttaa minut CBC:n tai CNN:n reportteriksi, jonka mukaan joka kerta, kun avaan suuni julkisesti, minun tulisi rukoilla hallituksen mantran mukaisesti.”

Neuvostoliiton aikana kasvanut pastori kuvasi oikeuden toimia hänen nuoruutensa ajoilta tutuksi.

”Kun kasvoin Neuvostovallan aikana, tämän kaltaisia oikeudenkäyntejä kutsuttiin ’näytösoikeudeksi.’ Niiden tarkoitus oli näyttää, että hallitus voi tehdä mitä haluaa ja et mahda sille mitään.”

Lähde: FoxNews

CBC CNN Hyvinvointi Kanada Kiina Koronarajoitukset Koronavirus Neuvostoliitto Pohjois-Korea Politiikka Puola Rappiokulttuuri Rikos Rokotepassi Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Kuvissa näkyvät ”poliisit” ovat varmaan tyytyväisiä itseensä, uskalsivat pidättää näinkin vaarallisen rikollisen, kyllä ovat Kanadan kadut nyt huomattavasti turvallisemmat! Varmaan purkivat vielä patoutunutta epäonnistumisen tunnettaan ja pelkuruuttaan kyseiseen pastoriin matkalla. Kommarit todella voittivat sodat näköjään, joku kehtaa lässyttää jostain vapaasta demokratiasta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Heräsi kysymyksiä. Pitääkö pastorin aina saarnatessaan toistaa tuomarin määräämä teksti. Jos saarnassa ei mainita koronaa, pitääkö silloinkin toistaa virallinen koronateksti. 

  Jos määräys koskee vain tätä yhtä pastoria, niin pian se laajenee muihinkin pastoreihin ja lopulta kaikkiin julkisuudessa esiintyviin. Silloin puhuttaessa tai kirjoitettaessa koronasta on aina liitettävä puheeseen tai tekstiin osuus, jossa on tuomarin määräyksen mukainen lisäys.

  Lopulta dystopia syvenee ja kaikkiin ajatuksiin, joita esitetään julkisuudessa, pitää rangaistuksen uhalla liittää mukaan muitakin pakollisia hallinnon ilmoituksia.

  Olemme menossa kohti totalitarismia. 

  PS. HS 17.10.2021 kirjoitti Johanna Vehkoosta, joka sai tuomion kutsuttuaan Junes Lokkaa natsipelleksi. Lehti kertoo Vehkoon saaneen valitusluvan korkeimpaan oikeuteen. Jos se kumoaa tuomion, niin sitten voi vailla oikeudellisia seuraamuksia kutsua vaikkapa hallituksen ministereitä natseiksi ja natsipelleiksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun tällaisia painostuksia tapahtuu, niin eikö ihmiset osaa jo kyseenalaistaa tätä touhua?
  Ensin peloteltiin ”tartuntojen räjähtävän käsiin” pääsiäisenä, vappuna, juhannuksena, jouluna, hiihtolomalla jne ja kuinka ”olemme katastrofin partaalla”, kun mitään ei tapahtunutkaan, keksitään uusia ja joka kerta ”äärimmäisen helposti leviäviä variantteja” ja tämän pelkopropagandan avulla koitetaan väestöä saada ottamaan rokote, josta kukaan ei tiedä tosiasiassa juurikaan mitään.
  Sittemmin onkin pelottelun sijaan alkanut uhkailu ja painostus, tulevaisuuden yhteiskunnan visioiminen, jossa rokottamattomilta viedään kansalaisoikeudet, koska he eivät ole ”eliitille kuuliaista väkeä”, tästä kehkeytyy eräänlainen sosiaalinen pisteytysjärjestelmä tällä menolla ja totaalikontrolli kansalaisiin.

  Miettikää nyt hyvät ihmiset tätä reilu 1,5 vuoden ajanjaksoa kokonaisuutena, kaikki ei ole sitä mitä sen väitettiin olevan.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Pawlowski stated that the 2013 Alberta Floods were caused by God’s vengeance over LGBT+ Albertans. The Calgary Herald stated he was a ”controversial street minister” who ”once claimed the 2013 southern Alberta floods were caused, in part, by God’s unhappiness about homosexuality.”[13]”

  He repeatedly referred to the police and a Public Health Inspector as ”Nazis” and ”Gestapo” and demanded them to leave the congregation. The police left and no tickets were issued.[17][18][19]

  Kaveri on vähän hei hei eikä aivan vähän ja kyseessä ei ole pelkkä koronasta ja tällaisia heihei-kaverita on pilvin pimein kaikissa maissa.
  Taisivat pikemmin kyllästyä ja ylempien määräystä on toteltava.

  Onkohan Suomesta mitään mielenkiintosta?
  Miten meidän vieraat ja niiden isännät jaksaa?

 • Totuus julki

  Vastaa

  Jos tuon pastorin seurakunnan lipas tulisi eteeni, lahjoittaisin sinne iloisin mielin.

  Ja mikä muukaan se oli se Vastarinnan oikeudenkäynti kuin näytösokeudenkäynti. Oikeasti rikollisia prosenttiliigoja ne ei saa kuriin eikä esteltyä niiden toimintaa. Mutta porukka joka ei ole edes yhdistys, käsitellään yhdistyksenä ja sen toimint kielletään ”hyvän tavan vastaisena”. Mitä se ikinä missäkin näytösoikeudenkäynnissä tarkoittaa.

 • TT

  Vastaa

  Kristittyjä parjataan usein ja eräs syy on joissakin seurakunnissa rehottava typerä Israelin palvonta. Laitoskirkko on puolestaan alistettu arvoliberalismiin ja homoparien siunaaminen avioliittoon on siellä vain ajan kysymys. Koronatyrannian suhteen suomalaiset kristityt ovat heränneet hitaasti. Koronapassitouhu kuitenkin todistaa, että covid-kampanja muodostaa selkeän tien totalitaristiselle Pedon Merkki-systeemille. Kristityt ovat varoitelleet myös EU:sta ja arvelleet, että siitä kehittyy kommunistinen hirmuvalta. Pedon Merkkiä pelkäävät kristityt ovat aina kavahtaneet valtiovallan liikaa keskittämistä. Vahva valtio alkaa usein vainoamaan kristittyjä kuten Neuvostoliitossa, Kiinassa ja koronan myötä myös länsimaissa. Tämän vuoksi kristityistä ei tahdo saada fasistejakaan. Pieni yövartiovaltio on monien kristittyjen ihanne ja koronatyrannia auttaa ymmärtämään miksi.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Eikö nationalisti todellakaan ymmärrä isojen lukujen matematiikkaa, USA:ssa rokotettu 162 miljoonaa (muutama kuukausi sitten luku) ja niistä 99,5 % oli selvinnyt ilman vakvaa koronaa vai oliko peräti ilman tartuntaa. Uskokaa nyt valtamediaa, ei Kärkkäisen magneettimedia ja Partisaani ole oikea lähde luotettavalle tiedolle. Näilläkin osastoilla vielä uskotaan, että maapallo on litteä ja kuu on juustoa.
  Yrittäkää nyt itsekin ryhdistäytyä ja lopettaa tuo hömpötys ja uskoa rokotuksen voimaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miten he selvisivät viime vuonna ilman vakavaa koronaa, kun ei ollut rokotteitakaan. Ymmärrätkö sinä, että sinun jutuissasi ei ole mitään järkeä?
   Partisaani jakaa tietoja ihan myös viranomaisten lähteistä, pidätkö siis viranomaisia epäluotettavina?

 • Pertsa

  Vastaa

  Jommassakummassa iltapäivälehdessä oli otsikko jonka mukaan monet rokottamattomat ovat joutuneet sairaalaan,kuulosti vähän uhkaukselta.Miksi ei kerrottu reilusti,että monet rokotetut ovat myöskin sinne joutuneet.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei Israelia palvoa tarvi mutta tärkeä siunata että saisi siunauksen eikä kirota niinkuin esim hitler

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Lukekaa lehtiä, katsokaa uutisia kotimaisia ja ulkomaisia, te elätte huurteisessa tyhjiössä ja uskotte hömppäuutisia, hankkikaa todellinen elämä taas 6 miljardia vs kourallinen helposti huijattavia ja johdateltavia kukahan tässä on oikeassa ja höynäytetty ja uskonut väärää informaatiota. Olisi mukava tietää mitä lehtiä te luette ja millaisia tv ohjelmia katsotte ja vielä uutistarjonta. Mistä nämä teidän harhaoppiset tiedot ovat peräisin??. Kertokaa olisi mukava kuulla. ???

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi