Yle Watch: Valtamedia tuomitsee katolisen kirkon, vaikka syyllisiä ovat saalistavat homopedofiilit

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Ulkomaat

Tällä viikolla maailmalla on kohistu ranskalaisen tutkintakomission raportista, jonka mukaan katolisen kirkon papit käyttivät seksuaalisesti hyväkseen satoja tuhansia alaikäisiä lapsia vuosikymmenien ajan. Asiasta on kertonut näyttävästi myös Ylen uutiset esimerkiksi jutussaan Ranskan katolisen kirkon papit hyväksikäyttivät satoja tuhansia alaikäisiä ja kirkko peitteli jäljet, kertoo tuore raportti:

Ainakin 216 000 alaikäistä on joutunut hyväksikäytön uhriksi Ranskan katolisen kirkon piirissä kuluneen reilun 70 vuoden aikana, käy ilmi tuoreesta raportista. Kaksi ja puoli vuotta kestäneen tutkinnan loppuraportti julkaistiin tänään tiistaina. Sen teki kirkosta riippumaton komissio.

(…) Kun mukaan luetaan myös hyväksikäyttö kirkon maallikkojäsenten taholta, muun muassa katolisten koulujen opettajien, hyväksikäytettyjen lasten määrä nousee arviolta noin 330 000:een.

Uutisessa kerrotaan vain ohimennen, että 2 500 ‑sivuisen raportin mukaan ”suuri enemmistö” hyväksikäytetyistä on ollut esimurrosikäisiä poikia. Lgbt-myönteiselle medialle tämä on kiusallista, sillä käytännössä raportti kertoo katolisen kirkon pedofiilien olevan homoja. Siksi syytökset onkin kohdistettu kirkon instituutioon, eikä homoseksuaalien saalistavaan elämäntapaan:

Asiaa selvittämään määrätyn tutkintakomission puheenjohtaja Jean-Marc Sauvé sanoi raportin julkistamistilaisuudessa, että katolinen kirkko osoitti vuosikymmenten ajan täydellistä välinpitämättömyyttä uhreja kohtaan,

Vasemmistoliberaalien toimittajien pedofiilia-narraatio rakentuu lähinnä kulttuurimarxilaisesta hierarkiakritiikistä, jossa kirkkoinstituution oletetaan synnyttävän pahaa Deus ex machina, vaikka tosiasiassa perverssit käyttävät hyväkseen kirkkoa toteuttaessaan sairaita nautintojaan. Tutkintakomission raportissa jää nimittäin sanomatta, että kirkolliselle alalle hakeutuneet homopedofiilit ovat tuskin lainkaan kiinnostuneita hengellisistä kysymyksistä, vaan näkevät ammatissaan vain mahdollisuuden saalistaa vapaasti pikkupoikia. Jos joku muu ammattiala soisi yhtäläisen mahdollisuuden hyväksikäyttöön kuulisimme pedofiiliskandaaleja siitä.

Pedofiilikohujen valtavirtauutisoinnissa on tyypillistä, että se keskittyy lähes pelkästään länsimaihin ja etenkin katoliseen kirkkoon. Pahoja asioita tapahtuu myös muslimien ja juutalaisten keskuudessa, mutta tiedotusvälineet pidättäytyvät kertomasta niistä, koska tapaukset antaisivat ”vääränlaisen kuvan” näistä rauhanuskonnoista. Esimerkiksi koko Suomen valtamedia on ollut täysin hiljaa juutalaislahkoissa paljastuneista lukuisista lapsenraiskauksista, koska niistä kertominen ei sovi valkoisia (kristittyjä) syyllistävään suureen kertomukseen.

Voidaan myös perustellusti kysyä, mikä rooli kirkon homopedofiliassa on uusmarxilaisilla troijan hevosilla, jotka ovat levittäytyneet papistoon aina vain suurempina määrinä. Viime vuosikymmeninä sekä katolinen että protestanttinen kirkko ovat tunnetusti solutettu maallisia teemoja ajavilla punavihreillä, joille on aina ollut tärkeää ”seksuaalinen suvaitsevaisuus”. Niitetäänkö Ranskan pedofiiliskandaalissa nyt tätä mätää satoa?

Suomessa asiasta käyty julkinen keskustelu noudattaa odotettua kaavaa. Otetaan esimerkiksi vaikka punaliberaaleille agitaattoreille varattu Yle Radio Suomen Pyöreä pöytä ‑keskusteluohjelma. Sen viimeisimmässä lähetyksessä Katolinen kirkko pitäisi lakkauttaa! Facebookin tilalle reilun kaupan sosiaalinen media! Olemme rokottamattomien panttivankeja! samanmielinen kesustelurinki päätyy vanhassa kunnon bolshevikkihengessä lakkauttamaan kirkkoinstituution. Vaatimuksen ehdottajana oli kukapa muu kuin femikommunisti Kaarina Hazard, joka ei näe syyllisiä lgbt-kulttuurikenttään kuuluvissa homopedofiileissä, vaan ainoastaan instituutiossa, jossa rikokset ovat tapahtuneet.

2000-luvun sosialistiutopistien harhauttavassa retoriikassa toistuu puhe aidan seipäistä eikä itse aidasta; he sättivät kirkkoa, vaikka pitäisi tuomita degeneraatit, jotka ovat ryhtyneet papeiksi vain patologiset mielihalut mielessään. Terveen suoraselkäisessä yhteiskunnassa taas katsotaan, ettei pedofilian törkeintä muotoa homopedofiliaa saada kitkettyä, ellei pelotevaikutteena ole koko homoseksuaalisen saalistavan elämäntavan uudelleen kriminalisoiminen.

Lähde: Yle Watch

Historia Hyvinvointi Katolinen kirkko Kolumnit Kulttuuri Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Vasemmisto Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suvaitkaamme Amen

  Vastaa

  Kirkko on jo kauan ollut aikaansa edellä kun on suojellut sateenkaaripappeja.

 • Kuka määrää ja ketä?

  Vastaa

  Se että katolisessa kirkossa toimii pitkälti satanistiset ja pedofiliset johtajat ”hyvän paimenina” ei ole uutinen. Uutinen ei myöskään ole se että tätä on kaikissa katolisen kirrkon keskuksissa, ehkä eniten Vatikaanissa. Sekään ei ole se uutinen. Mutta jos mietitte miten katolinen, kovinkin ahne ja maallistunut seurakunta, on kaikkina näinä vuosikymmeninä vastannut näihin syytteisiin tai julkilausumiin, niin se on se uutinen. Se on aina myöntänyt ne ja sanonut että ”syyllisiä rangaistaan”. Mitään ei ikinä ole tapahtunut mutta kansalaiset ovat rauhoittuneet. Aivan samoin kun Englannin kuningatteren palatsista josta löytyi aikoinaan niitä teinienkin luita. Mutta kuningatartahan ei voi syyttää koska se omistaa koko Iso-Britanian.

  Mielenkiintoista tässä on se että Katolilaista seurakuntaa saa julkisestikkin syytellä ja niistä saa tehdä tutkimuksia. Mutta tuoppa julki juutalaisten samanlaiset rikokset. Silloin koko maailma ärähtää.

  Meistä jokainen tuntee noin 150 henkilöä. Raha, seurakunnat ja valtiot ovat tapa jolla ihmiset saadaan tekemään työtä jonkun kasvottoman instituution eteen. Kaikki niiden eteen tehty työ ei ole pahasta. Mutta juutalaisen seurakunnan poikkeuksellinen asema kertoo sen että se ei ole yksi muiden mukana. Se määrää muita. Mutta millä se kiristää niitä?

 • Ylen agenda on SETA propagandaa

  Vastaa

  YLEN Ainoa päätehtävä on nykyään jauhaa ilmaston muutoksesta
  puolustella homoja
  vaikka he olisivat pedofileja

  ja kappas heillä on sama agenda näiden matu pedofiilien suhteen

  Eli pimitä tietoa Valehtele heidän puolestaan ja puolusta heitä

 • TT

  Vastaa

  Valtamedian puolueellisuus ja vihamielisyys eurooppalaisia traditioita kohtaan on ollut helppo havaita nyt, kun on itse luopunut kokonaan sen seuraamisesta. Tuttujen ihmisten keskustenluavaukset liikkuvat jatkuvasti valtamedian asettamilla ehdoilla. Roomalaiskatolisen kirkon halveksunta on yleistä. Sen sijaan ihmiset luulevat, että modernit kommunistien soluttamat instituutiot ovat luotettavia. Sitten he antavat suurinpiirtein tuhota maansa EU:lla ja nyt viimeksi korona-hoaksilla, jota kaikki keskeiset instituutiot Suomessa rummuttavat. Perinteinen katolinen kirkko ei koskaan sortuisi tällaiseen. 

  Itse asiassa myös muslimeita mustamaalataan tuomalla sopivasti esiin isis- tai muuta jihad-terrorismin teemaa. Terroristit nousevat julkisuuteen aina, kun globalistisella eliitillä on joku oma projekti meneillään. Jihadistit tai pahat arabidiktaattorit ovat kuin taikurin esille työnnetty käsi, joka lumoaa yleisön samalla, kun toinen käsi suorittaa tempun. Maahanmuutossa muslimien vaarallisuus sitten katoaakin täysin. Silloin esille työnnetään kantaväestön kauhea ’rasismi’.

 • LW

  Vastaa

  Ei tämä mikään yllätys ole, että väärää evankeliumia levittävässä kirkossa on tälläistä toimintaa. Raamattu puhuu usein (esim. Juudan kirje ja 2. Pietarin kirje) ) vääristä profeetoista ja seksuaalisista pervoista samanaikaisesti. Kyseessä on usein molempia ryhmiä edustava ihminen, koska hengellinen saastaisuus johtaa yleensä aina myös fyysiseen saastaisuuteen. 

  Katolinen kirkko luo näitä pedofiileja turmelemalla ihmisen hengellisesti, jonka seurauksena sen riveistä tulee liukuhinalla näitä julmia ja väkivaltaisia psykopaatteja. Jos sinä (pelastumattomana ihmisenä) opetat (varsinkin raha vastaan) valheita Jeesuksen nimessä, niin Jumalalla tulee nopeasti ”mitta täyteen” kanssasi. Tälläiset ihmiset (mikäli he vastustavat Jumalan kutsua liian kauan) Jumala ennen pitkää hylkää epäluonnollisten himojen valtaan, joihin tietenkin myös pedofilia kuuluu.

  Tämä turmeltumis-prosessi (joka johtaa maailman iljettävimpien ihmisten syntymiseen) kuvataan aika tarkasti tässä dokumentissa:

  Psychopath Reprobates Documentary (Watchable in the UK)
  https://www.youtube.com/watch?v=p549yfxebSU

 • Make

  Vastaa

  Eipä kristinuskoa voi olla syyttämättä pedofiliasta. Miehillä on seksuaaliset halut ja jos papiksi haluaa, niin pitää ryhtyä elinikäiseen selibaattiin. Ennen papit saivat ottaa itselleen kumppanin, mutta kirkko ei tykännyt siitä että niiden perintö menee papin lapsille, niin sitten keksittiin selibaatti. Pappien usko olisi vahvempi jos niillä olisi naiskumppani, mutta vain silloin jos se nainen tukee miestään, eikä ole mikään liberaali feministi, ateisti tai kullankaivaja.

  Kirkko on siinäkin mennyt metsään että se on palkannut homoja, transuja ja naisia papeiksi, mitkä on hylänneet kirkon opit ja alkaneet opettaa liberaalia sanomaa. Sitten ovat alkaneet tukemaan muslimeja ja väittämään että molemmat palvovat samaa jumalaa, vaikka molempien uskontojen parhaat esimerkit eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Sitten kirkko on alkanut tukemaan maahantunkeutujia jotka tekevät maasta heidän maansa kaltaisen helvetin, maan jossa missä tahansa voi tapahtua mitä tahansa, tietenkin luullen että asiat paranee jos niille osoittaa tarpeeksi rakkautta ja tukea. Sitten kaikki ihmettelee kun niin ei tapahdu, vaan ne rauhoittumisen sijaan alkaa avoimemmin riehumaan. Nyt ne vieläpä tukevat koronarokote agendaa, joka tulee kostautumaan, mutta sentään päästään katolisen kirkon mädistä omenista eroon. 

  Toivottavasti sitten katolinen kirkko palaa juurilleen tukemaan syntisiä ihmisiä, muttei syntiä. Sanomaan ihmisille että niiden pitää synninpäästön saamiseksi luopua synnin tekemisestä, ei vain tunnustaa ja luetella jotain kirkon oppeja.

  • LW

   Vastaa

   ”Eipä kristinuskoa voi olla syyttämättä pedofiliasta. Miehillä on seksuaaliset halut ja jos papiksi haluaa, niin pitää ryhtyä elinikäiseen selibaattiin.”

   Älä sekoita katolista kirkkoa oikeaan kristinuskoon. Raamatun mukaan pastorina/piispana ei saa edes toimia, mikäli ei ole naimisissa oleva perheellinen mies:

   1. Timoteus 3.
   1. Se on totinen sana: jos joku piispan virkaa pyytää, hän hyvää työtä halajaa.
   2. Niin pitää siis piispan oleman nuhteettoman, yhden emännän miehen, valppaan, raittiin, siviän, vierasten holhojan, opettavaisen.
   3. Ei juomarin, ei tappelian, ei ilkiän voiton pyytäjän, vaan armeliaan, ei riitaisen eikä ahneen,
   4. Joka oman huoneensa hyvin hallitsee, jolla kuuliaiset lapset ovat, kaikella kunniallisuudella:
   5. (Mutta jos joku ei taida omaa huonettansa hallita, kuinkas hän Jumalan seurakunnan taitaa hallita?)

   ”Toivottavasti sitten katolinen kirkko palaa juurilleen tukemaan syntisiä ihmisiä, muttei syntiä. Sanomaan ihmisille että niiden pitää synninpäästön saamiseksi luopua synnin tekemisestä,”

   Tuo on väärää evankeliumi Raamatun mukaan. Ihmisen ei tarvitse kääntyä synneistään päästäkseen Taivaaseen. Siihen ei kukaan voi edes teoriassa pystyä, koska me kaikki teemme syntiä jatkuvasti:

   Saarnaaja 7:21 Sillä ei yhtään ihmistä ole vanhurskasta maan päällä, joka hyvää tekee ja ei syntiä tee.

   Jumala on tehnyt pelastumisen helpoksi:
   https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk

  • Älä höpsi!

   Vastaa

   Selibaattiko aiheuttaa pedofiliaa? No ei aiheuta! Kuten ei sen enempää homoilua kuin eläimiin sekaantumistakaan.Vaikka miehillä on seksuaaliset halut, niin heillä on myös periaatteet jotka ovat AINA vahvemmat kuin halu nusasta.Jos ei ole, ei ole mies!

 • Maria

  Vastaa

  Katolinen kirkko on tallmudistien mädättämä ollut viimeistään vuodesta 1823, jolloin Vatukaanin pankin kaappasi Ratschildit.
  Epstein, Savile, Weinstein Baltzar, Rimon, Pergament, Cohen, Levith, Lewinsky, Moloch, Demone, Bacharach, Wertheimer, Trotsky, Kalske, Siimes, Henriksspn, Anderspn, Jacobson, Davidson, Schiff, Sachs, Yellen, Beriya, Greenspan, Bernanke Campbell, Harvey, Mandelson, Ziegler, Oppenheimer Dietz, Foster, Holi, Scheinin, Mao, Lenin, Zheng,Kannibale jne.

 • Halfdan

  Vastaa

  Media tekee joidenkin katolisten pappien pedofiliasta ison koko instituution tuomitsevan asian. Katolisessa kirkossa on kuitenkin lopulta toimittu jotta poikien hyväksikäyttö saataisiin kitkettyä, ja on rakenteita, hierarkiaa, mihin valittaa. 

  Median kaksoisstandardit paljastuvat, jos yrittää kirjoittaa kommentin islamin piirissä tapahtuvasta poikien ja tyttöjen hyväksikäytöstä, silloin tulee tuomio islamofobiasta. Kaiken lisäksi tilanne on muslimimaissa vielä pahempi, hyväksytympi, siihen on vaikea puuttua kun vastassa on uskonoppineiden tiukka vastustus.

  Tyttöjen avioitumisikä on niin alhainen, että se oikeuttaa lapsen hyväksikäytön. Afganistanissa on kulttuuriin kuuluva bacha bazi ‑tanssivien poikien tapa, mikä on julmaa seksuaalista hyväksikäyttöä. Pakistanissa köyhiltä alueilta koraanikouluihin lähetetyt monet pienet pojat joutuvat mullahien raiskaamiksi, eikä tyttöjäkään säästetä.

  Viranomaiset ovat voimattomia, koska uskonoppineiden luokka pitää yhtä ja katsoo itseensä kohdistuneet syytökset jumalanpilkaksi, eivätkä vanhemmat halua lapsensa saavan seksuaalisesti hyväksikäytetyn ihmisen leimaa, ja siitä tulevaa huonoa kohtelua, ja jättävät usein asian silleen. 

  Islam on homovastainen, ja miesten väliset suhteet kielletään, mutta lapsia, jotka eivät ole vielä puberteetissa, ei kohdella sukupuolensa edustajina. Kautta historian islamin käymissä sodissa myös vääräuskoisia, naisia, tyttöjä ja poikia on otettu seksiorjiksi. Media on liittoutunut niin islamin kuin LGBT-joukon kanssa, ja on hiljaa.

 • mmk

  Vastaa

  Hollywoodin ja vapaamuurareiden pedofiliasta ei valtamedia halua ihmeemmin uutisoida, mutta kirkkoihin liittyvistä tapauksista kyllä revitellään. Yksikään aito uskova ei lapsia hyväksikäytä, joten voi kysyä mitä aatetta kyseiset pedofiilipapit oikein edustaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi