Verorahoitteista ”hyvinvointitukea” homofarmareille Amerikassa

Homofarmarit tarvitsevat veronmaksajien rahaa henkisen hyvinvointinsa ylläpitämiseen heidän kärsiessä valkoisen ylivallan ja heteroseksismin sorrosta.

Ulkomaat

Amerikan kaikkien aikojen LGBT-ystävällisimmäksi presidentiksi nimitetty Joe Biden

Delawaren yliopisto Amerikassa on perustanut ”Northeast Queer Farmer Wellness Microgrant program” ‑nimisen ohjelman, jolla tuetaan homo- ja transfarmareita veronmaksajien rahoilla.

”Tämä on homojen agrikulttuuristen palvelun tarjoajien ja koillisten homofarmareiden hallinnoima projekti, jonka tarkoitus on tukea homofarmareita kokonaisvaltaisesti heidän tarpeissaan. Me uskomme homo- ja transfarmareiden itse tietävän parhaiten mitä he tarvitsevat! Määritelmämme mukaan stressi ja henkinen terveys laajalti sisältää valkoisen ylivallan ja heteroseksismin aiheuttamat vaikutukset,” yliopisto kuvailee tukia.

Jokainen ”LBGTQ+” ‑farmari tai farmityöntekijä tietyistä 14 koillisamerikkalaisesta osavaltiosta voin hakea rahaa, joka on 100 dollarista 500 dollariin.

Rahoituksen myöntämisessä suositaan kulttuurimarxistisen ihmisarvohierarkian mukaisesti tietenkin ei-valkoisia homoja.

”Mustat, alkuperäiskansalaiset ja värilliset ovat priorisoituja, kuin myös ne, joita ei yleisesti määritellä farmareiksi.”

Lähde: Breitbart

Homolobby Hyvinvointi Kulttuurimarxismi LGBT Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Talous Ulkomaat Uutiset Veronmaksajat Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  Farmareita joita ei määritellä farmareiksi. Eli esim jos mä vedän manne hameen päälle ja kuminaamarin niin mäkin saisin 500 euroa jos vaan omasta mielestäni oon farmari, ristiinpukeutuja. Saiskohan tota hakea netin kautta jotenkin.

 • TT

  Vastaa

  Homofarmari työntää siementä vakoon, mutta mitään ei sieltä nouse. Apurahatkaan eivät kaksisia ole. Edessä muutto suurkaupunkiin?

 • Tonni kuussa jokaiselle

  Vastaa

  Tällaisesta ”perustulosta” tehtiin vuoden mittainen koe Saksassa jonka rahoittivat yritykset ja yksityiset ihmiset. Siinä arvottiin 100:lle ihmiselle perutuloksi ”tonni kuussa vuoden ajan”, oli sitten töissä tai ei. Ja mitä siitä
  seurasi?

  Saksalaisethan ovat aina tienneet sen että kauppasumma x aiheuttaa ympärilleen kuusinkertaisen liikevaihdon. Ja summa x tulee takaisin pelkästään arvonlisäveroina, koska niitä kuluu vain viisi kertaa. Tämä kuuden ”lisä” on se joka kasvattaa taloutta.

  Lähtäkohtana oli miettiä miten eläkevaroja sijoitetaisiin paremmin. Nythän pörssit on mitä on ja muutenkin talous taantuu kun euroopan ostovoimaa kuolee vanhuuttaan. Tehtiin siis koe. Ja kokeen tuloksena oli että talous vahvistui, ihmiset kävivät koulunsa loppuun, syntyi uusia työpaikkoja, verokertymä kasvoi, ihmiset ”tuhlasivat” enemmän kulttuuriin ja viettivät enemmän aikaa ystäviensä kanssa viihteellä ja lounailla.

  Summasummaarun… Jos tuosta eläkekassasta annettaisiin siis jokaiselle saksalaiselle toni kuussa (ja lapsille 500e/kk) niin sen aiheuttama talouskasvu toisi rahaa takaisin enemmän kuin liikkeelle laskettaisiin. Ja tämä on se idean ydin. Mutta eihän Suomen Eduskunta tällaista halua. Se haluaa antaa rahamme pois kaikenmaailman kriisipesäkkeisiin, että me köyhtyisimme entudestaan. Se haluaa tappaa meidät nälkään.

  https://www.nordbayern.de/region/ein-tausender-fur-alle-jeden-monat-einfach-so-kann-das-funktionieren‑1.11426344

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi