Hollannin pankit sulkevat tilit rokotekriitikoilta

Pankit ovat päättäneet sulkea tilit järjestöiltä, jotka levittävät "misinformaatiota" koronarokotteista.

Ulkomaat

Hollannin pankit ja maksupalvelut ovat päättäneet sulkea tilit rokotevastaisilta järjestöiltä. Toimenpide tehtiin ”extremismin ja vaarallisen viestinnän” vastaisen taistelun nimissä.

Rokotevastainen aktivisti ja evankelista Jaap Dieleman esimerkiksi kertoi hänen tilinsä Mollie-maksupalvelussa tulleen suljetuksi siksi, että hänen rokotevastaiset näkemyksensä ”Eivät sovi Mollien liiketoimintaan.” Mollie myös sulki tilin Café Weltschmerz ‑nimiseltä suositulta Youtube-kanavalta samoista syistä.

Samoin Viruswaarheid ‑toimintaryhmältä suljettiin tili Triodos-pankissa heidän rokotevastaisuuden ollessa ”pankin arvojen vastainen.”

Rokotevastaisuuden ja Covid-skeptisyyden ohella myös kansallismielisyys on pankkien arvojen vastaista. Esimerkiksi Ruotsissa Nordea on sulkenut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniltä tilejä heidän toimintansa ollessa myös ”pankin arvojen vastaista.”

Lähde: Free west media

1984 Kansallismieliset Kansallismielisyys Koronavirus Nordea Pankit Pankkiirit Pankkitilit Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Minä

    Vastaa

    Esimakua suunnitellusta tulevasta kontrollista. Väärä mielipide ja tilit kiinni. Mielivaltaa ”arvojen” nimissä.

    • Rahat sukanvarteen

      Vastaa

      Juuri tästä syystä suomalaisten pitäisi pitää tileillä mahdollisimman vähän rahaa ja rahan pitäisi olla käteisenä. Silloin tällaiset kiristyskeinot eivät mene läpi vaan ne menettävät tehonsa. Yhteiskunta joka pyörii ilman pankkeja on kauhistus sionisteille.

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Tämä on sitä todellista syrjintää johon viranomaisten pitäisi puuttua ankarasti…

  • Kyynikko

    Vastaa

    USA:ssa Chase pankki sulki kenraali Flynnin luottokortit. Globalistit pyrkivät käyttämään kaikki keinot patrioottien nujertamiseksi. Pankeissa ei kannata raojaan makuuttaa vaan muistaa, että joka minuutti, minkä rahat pankissa makaavat, on helpotusta liikevaihdon ja pankkien keskeisten pikalainojen varassa pyöriville laitoksille.

  • SOOmalainen

    Vastaa

    Vaarallinen tie jos henkilökohtaiset mielipiteet alkaa vaikuttamaan peruspalveluiden saamiseen. Ihmisoikeussopimus takaa ajatuksenvapauden mutta jostain ”kumman syystä” tämä oikeus on nykymaailmassa hyvin rajattu.

  • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Otettu mallia Venäjän tavasta kohdella oppositiota.

  • Tolkku Takaisin

    Vastaa

    Pankkitoiminta tekee ihmisestä ”juutalaisen” sen kaikkein karikatyyrisemmässä muodossaan eli käsiään hieroskelevan pikku paskiaisen, joka haluaa ottaa haltuunsa ja lopulta tuhota kaikkien elämän. Maailmaan ei saada valoa niin kauan kuin pankeilla on niin paljon valtaa kuin nykyään.

  • Jupi

    Vastaa

    Suljetkoot minkä ehtii, on muitakin, esim puolalaisia pankkeja. Yksikään suomalainen pankki ei avaa minulle enää tiliä, koska käytin erään pankin luottoa hyväkseni, eli lainasin, maksoin, lainasin enemmän ja maksoin kunnes eräänä kauniina päivänä lainasin sievoisen summan jota ei ollut tarkoituskaan maksaa takaisin. Se oli lähinnä mielenosoitus pankkitoimintaa kohtaan. Omapa on vika, ei kannata lainata kenellekään rahaa jos ei ole varaa menettää lainaamansa summaa. Hauskaa oli niillä rahoilla, jokainen kulutettu euro hymyilytti kun tiesi että se oli juutalaisten taskuista pois. Goyim antoi jutskuille omalla mitalla:)

  • Jupi

    Vastaa

    Tehkää tekin kansallismieliset perässä, on nopeasti sen liittouman huvila ostettu

  • Jorpe

    Vastaa

    Rahan tyhjästä luomisen, holokaustihuijauksen ja 911 huijauksen jälkeen neljäs suuri pyhä lehmä näyttää olevan koronahuijaus.

    • Plääh

      Vastaa

      Ilmastohuijaus tietty myös

  • Tyytyväinen herra

    Vastaa

    Hienoa toimintaa! On hyvä että rikolliset saavat kerrankin turpiinsa eivätkä pääse tekemään pahaa. Toivottavasti sama toiminta tulee pian myös suomeen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi