Osama Bin Laden kielsi al Qaedaa yrittämästä Joe Bidenin murhaamista – halusi pätemättömästä Bidenistä presidentin

Osama Bin Laden uskoi Joe Bidenin presidenttiyden "aiheuttavan kriisin Amerikkaan."

Ulkomaat

Amerikan kaikkien aikojen LGBT-ystävällisimmäksi presidentiksi nimitetty Joe Biden

Pakistanista vuonna 2010 löytyneet Osama Bin Ladenin kirjoittamat kirjeet paljastivat, että hän kielsi al Qaedaa yrittämästä murhata silloista Amerikan varapresidenttiä, Joe Bideniä. Sen sijaan, mikäli hän vierailisi Afganistanissa, Bin Laden kehotti yrittämään presidentti Barack Obaman murhaa, jotta täysin pätemättömästä Bidenistä tulisi presidentti ja hän ”aiheuttaisi kriisin Amerikkaan.”

Nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin Bin Ladenin toive on toteutunut: Joe Biden on istuva presidentti ja hän on käytännössä tuhoamassa Amerikkaa ajamallaan äärimmäisellä kulttuurimarxistisella politiikalla.

Lähde: Dailymail

al Qaeda Barack Obama Joe Biden Kulttuurimarxismi LGBT Osama Bin Laden Pakistan Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  USA on karmea esimerkki siitä, että ei edes maapallon tunnetuin tasavaltainen ja kansalaisoikeuksia lujasti suojaava perustuslaki merkitse mitään, kun hallinto ajautuu korruptoituneen eliitin käsiin. Järjestelmä ei pysty enää puhdistaman itseään roistoista ja näillä on nyt täysi mielivalta kansalaisten yli. Liittovaltion poliisi on korruptoitunut ja on poliittisen vainon väline ja mikä pahinta, oikeusistuimet on solutettu kommunisteilla. Jenkit ovat pahassa pulassa. Niin olemme mekin.

 • Jak-C

  Vastaa

  Ollaan kovaa vauhtia menossa suuntaan ’slamistien globaalia kalifaattia. Myeslimit valtaavat alaa joko ”maallistuneina” tai sitten siinä toisessa muodossa, mutta sitten loppupeleissä he ovat kaikki samoja. Sama kirja samat opit sama suunta. Taleban ja Isis liike ei tehnyt mitään taistelua vallatessaan alueita, vain kävelivät sinne liput liehuen.

 • Plääh

  Vastaa

  Taitaa olla CIA:n vedätystä nuo kirjeet

 • Nimetön

  Vastaa

  Kunnon aivoton tuplastandardipelle! Mieli muuttuu jopa päivittäin, näkee hyvin miten käskyttäjät hoitaa tuota fossiilia! Sitä saa mitä tilaa, eli pelkkiä valheita!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi