Australiassa 11 000 dollarin sakot vastaisuudessa karanteenivastaisen mielenosoituksen mainostamisesta sosiaalisessa mediassa

Pandemiatilanne on avannut monen silmät faktalle, jonka kansallismieliset aktiivit ovat tienneet jo vuosikymmeniä: "Vapaissa ja demokraattisissa" maissa ei ole sananvapautta.

Ulkomaat

Australia aikoo tiukentaa rangaistuksiaan ”misinformaation” levittämisestä sosiaalisessa mediassa: Vastaisuudessa karanteenivastaisen mielenosoituksen mainostaminen tulee johtamaan 11 000 Australian dollarin sakkoihin.

Lisäksi mielenosoitusten järjestäjiä aiotaan rangaista 20 000 dollarin sakoilla ja osallistujia 5500 dollarin sakoilla.

Sakot maskin käyttämättä jättämisestä yli kaksinkertaistuvat 200 dollarista viiteensataan dollariin.

”Idiootit! Anarkistit!”

Maan ”Varjopoliisiministeri” Walt Secord sanoi näiden sakkojen murskaavan ne, jotka operoivat ”vaihtoehtoteatteriaan” heidän antirokote- ja äärioikeistoverkostoillaan.

”Meidän tulee heittää kirja kohti näitä idiootteja, jotka levittävät misinformaatiota ja valheita Delta variantin ohella,” Secord oli jyrissyt.

Australiassa on verkkokeskustelujen perusteella aikomus järjestää toinen karanteenivastainen mielenosoitus tänä lauantaina. Poliisikomissaari Mick Fuller oli haukkunut keskustelijat ”oikeuden määräyksiä tottelemattomiksi anarkisteiksi.”

Lähde: Yahoo

Aktivismi Australia Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sosiaalinen media Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Demokraattiseen yhteiskuntaan kuuluu mielenosoitusoikeus, nyt sekin ollaan viemässä pois, jos mielenosoituksen teema ei miellytä.
  Kun tuollaisia mielivaltaisia lakeja säädetään, ei niistä tarvitse välittää, niillä ei ole mitään virkaa. Kansa kaduille taistelemaan oikeuksiensa puolesta!

 • pöh

  Vastaa

  Misiformaatiota levittää valtamedia, ja siitä ei hyvä seuraa.
  Eikö niillä ole mitäään vastuuta? Olin tupakallla monenkymmenen metrin päässä kenestäkään niin joku ämmä tulee huutamaan että olen murhaaja koska olen ilman maskia 😀 stanan idiootit 😀

 • Minä

  Vastaa

  Hallitus on siis menettänyt luottamuksensa kansaan? Hallitus palauttaa luottamuksen stalinistisia menetelmiä käyttäen, ei toki ampumalla vielä, mutta rankaisemalla rajusti hallituksen tahdon vastaisesta käyttäytymisestä.

  Australiaan tulee vielä vallankumous ja nykyhallinto kannetaan yksi kerrallaan ulos palatsista.

  Ei tarvitse osoittaa mieltään koronarajoituksia vastaan. Voi osoittaa mieltään hallituksen tyranniaa vastaan, koska sitä nimikkeestä ei vielä saa sakkoja, vasta sen jälkeen lisätään sakkouhka kaikenlaiseen hallituksen tahdon vastaiseen mielenilmaisuun.

  Johan on tämä nykyinen hallitusten käsitys demokratiasta erikoinen. On kuin kopio kansandemokratioista. Ei puutu paljon Pohjois-Korean mallista, joka taitaa olla viherfasismin tavoite.

 • Oliko kalergi-suunnitelma sittenkin harhautus?

  Vastaa

  Tähän asti on otaksuttu, että uusi maailmanjärjestys tapahtuu hitaasti väestöä vaihtamalla.Nyt kuitenkin näyttäisi siltä että kalergikusetuksen avulla saatiin huomio pois lopetuspiikin kehittelystä, ja siten todellisesta biologisen sodankäynnin hyökkäyksestä ihmiskuntaa kohtaan.Ensin piti olla maailmankansalainen ja matkustella, nyt matkustamisesta rajojen ulkopuolelle rangaistaan karanteenilla.Matutulvan aikaan pahin mahdollinen rikos oli pitää rajat kiinni, nyt se sitten sopiikin mainiosti.Ovatko globalistit luopuneet väestönvaihdos ohjelmasta, ja tilalla on myrkkypiikit? Tämä koronajuonihan on saanut jopa kansalllismieliset kahteen leiriin.Tuntuu kuin ”rasismi” ei enää olisikaan niin iso ongelma, vaan rokottamattomuus.Oliko tässä viimeisessä pride-kuukaudessa kyse suvakismin rääppiäisistä, ja olemme uuden ajan kynnyksellä? Nimittäin suvakismi on pahasti ristiriidassa rokote-erottelun idean kanssa.Suvakit ovat hyödyllisiä idiootteja, joista ei ole enää hyötyä.He ovat ottaneet melkein kaikki rokotteen, ja tulevat kuolemaan sydämen vajaatoimintaan muutamassa vuodessa.Heidän myötä tulee kuolemaan myös nykymuotoinen vasemmistolaisuus.

  • Plääh

   Vastaa

   Tai sitten vain osaa rangaistaan ja osa saa kulkea sisään ilman piikkejä ja myös sen jälkeen katsellaan hieman sormien läpi…

   Rokotekommunismilla siis saadaan vain aikaan totalitarismi, jossa voidaan hajottaa ja hallita sortamalla toisia entistä räikeämmin

 • Orjabileet

  Vastaa

  Pari viime vuotta on opettanut sen, etten enää pieraisekaan Australiaan päin. Pieni Suomi tietenkin seuraa urhoollisesti perässä, kun joku iso sika maa terrorisoi asukkaitaan ja raivaa näin tietä maailmanhistorian pahimmalle dystopialle. Korona on ollut iso pettymys, vaikka olen ollut peruspessimisti ihmisten suhteen jo kauan. Ihan näin nopeaa alas vajoamista en sentään osannut odottaa. Hienoa ihmiset, te teitte sen!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi