Ruotsi: jopa 700 vankikarkuria pakenee tuomiotaan

Ruotsin lain mukaan tuomio on sovitettu karkurinkin toimesta sitten, kun hän on ollut karkuteillä sen aikaa, kun tuomio kestäisi.

Ulkomaat

Ruotsissa on tällä hetkellä jopa 700 vankikarkuria. He eivät ole ilmoittautuneet vankilaan määrättynä päivänä, vaan jääneet omille teilleen.

Ruotsin lain mukaan tuomio on sovitettu karkurinkin toimesta sitten, kun hän on ollut karkuteillä sen aikaa, kun tuomio kestäisi. Koska kyseessä ovat rikolliset, jotka ovat päässeet vapaalta vastaamaan syytteisiin, on kyseessä luultavasti tuomioita, jotka ovat muutamista kuukausista muutamiin vuosiin. Karkumatkan ei siis tarvitse suurimmalla osalla olla mitenkään äärimmäisen pitkä.

Koska karkulaisia on jopa 700, ei poliisilla ole resursseja metsästää suurinta osaa aktiivisesti. Karkumatka on siis suhteellisen helppo ratkaisu monille.

Koska kyse on rikollisista, jotka elävät nyt maan alla sen vuoksi, ettei poliisi ota heitä kiinni ja toimita vankilaan, on heidän valvominen entistä hankalempaa. Maan alla elämisen vuoksi he luultavasti myös elättävät itsensä rikoksilla.

Ruotsin vankilat ovat tällä hetkellä muutenkin täynnä. Lisäksi laitosturvallisuutta uhkaa se, että Ruotsissa on kymmeniä jengejä, joiden jäseniä on vankilassa. Nämä vangit tulee pitää toisistaan erillään, jotteivät he telo toisiaan.

Lähde: Rikosuutiset

Jengit Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Ruotsi Ulkomaat Uutiset Vankila Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Harvinaisen naurettavan lain ovat länsinaapurissa kirjoittaneet

 • KPJJ

  Vastaa

  Ensin haalitaan tätä paskasakkia vuosikausia ja sitten ei yhteiskunta saa heitä edes tuomioitaan kärsimään. Taitaa paras keino olla omankäden oikeus?

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Täytyyhän sitä ruottin nuolla kultamunia, ei niitä voi tuomita vaan antaa suorittaa tuomio vapaalla tehden lisää rikoksia.

 • EV

  Vastaa

  Nämä muukalaisrikolliset eivät uskaltaisi tehdä näitä rikoksia kotimaassaan, koska yleensä tuomio mm. huumekaupoista, murhista ja raiskauksista on sellainen, kuin sen pitäisi täälläkin olla… Pohjoismaalaiset ovat suurimmalta osin rehellistä, ahkeraa ja lainkuuliaista väkeä, siksi meillä on myös näin lepsu lainsäädäntö, tämähän on täydellinen paikka näille maahantunkeutujille suorittaa törkeitä rikoksia, joihin heidän älykkyysosamääränsä juuri ja juuri riittää.

  • TT

   Vastaa

   ”Elukka”-kulttuuri vaatii rajuja rangaistuksia, mutta pitkälle kehittynyt sivilisaatio toimii lievemmillä rangaistuksilla. Typerät suvakit kuvittelevat pystyvänsä sekoittamaan keskenään elukka- ja sivistyskulttuurin.

 • Rappiokulttuuri

  Vastaa

  Tässäpä jälleen esimerkki, miten ollaan matkalla kohti paskastania. Vapaalla suorittamassa linnatuomiota. Sossusta tulee fyrkkaa ja voi harrastaa rikoksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi