Ruotsin vasemmistojohtaja Mohamed Nuur juhlii avoimesti kansanvaihtoa haastattelussa

Vasemmistopuolueen Järvan johtaja on avoimena haastattelussa vihastaan Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan sekä kansanvaihtounelmastaan.

Väestönvaihto

Mohamed Nuur on somali ja entinen sosiaalidemokraattien varaedustaja, joka vaihtoi alkuvuodesta 2022 Vasemmistopuolueeseen, koska hän katsoi vanhan puolueensa olevan liian tiukkapipoinen maahanmuuton suhteen. Nyt hän on Vasemmistopuolueen Rinkeby Tensta Spångan puheenjohtaja ja nimismies paikallisessa hovioikeudessa.

Puoli vuotta sitten hän osallistui maahanmuuttajapodcastiin ”Säg jag svär”, jaksossa, jolla kirjoitushetkellä on vain 1600 katselukertaa YouTubessa. Ohjelma kuitenkin kiinnitti viikonloppuna huomiota mielipidevaikuttaja Plainview’n toimesta X‑alustalla, kun hän jakoi muutaman klipin ohjelmasta, ja on sen jälkeen tavoittanut huomattavasti suuremman yleisön.

Podcastissa hän puhuu rakkaudestaan kotimaahansa Somaliaan ja halveksunnastaan Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan. Hän toteaa, että ”pitkällä aikavälillä ajattelen vain vittu kaikki, ottakaa teidän paska maanne” ja että hän ”ei rakasta Ruotsia eikä ruotsalaisia”.

Hän on myös selvä siitä, miten hän näkee itsensä ja muiden maahanmuuttajien roolin Ruotsissa:

”Kun löydämme sen voiman sisältämme, uskon myös, että me otamme paljon enemmän valtaa Ruotsissa ja sen kansanvaihdon, josta ruotsidemokraatit puhuvat.”

Jos joku epäröi aikaisemmin, ei pitäisi olla enää epäilyksiä siitä, että kyseessä on miehittäjä, jolla on julkinen tahto evätä ruotsalaisilta heidän kotimaansa. Yksi hänen profiilikysymyksistään on lisäksi muslimien pyhäpäivien käyttöönotto Ruotsissa, ja nyt hän pyrkii edustamaan entistä kommunistipuoluetta Euroopan parlamentissa.

Lähde: Det Fria Sverige

Pohjoismaat Rotu Ruotsi Somalit Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joonas

  Vastaa

  vit… paska neekeri. menis omaan maahan, kaikki tuollainen pitäisi karkoittaa VÄLITTÖMÄSTI!!

 • Roobertinkatu

  Vastaa

  suomessakin samaa menoa esim paco diop

  • Unto

   Vastaa

   Nämä röyhkeät elintasosurffarit ja heidän sukupolvien yli kehittyvä vallan tarve ovat selkeä keissi. On kuitenkin ollut traagista että kun olin aiemmin sitä mieltä että ulkomaalaisia saa mielellään tulla Suomeen töihin esim. avioliiton kautta, mieleni muutti veljeni ja serkkuni avioliitot tummaihoisten jenkkien kanssa. Nämä ovat osottautuneet epälojaaleiksi suomalaisia kohtaan ja sama heidän lastensa suhteen. He eivät kykene näkemään kansallisia maan intressejä ja niiden vastuullista hoitamista vaan haluavat että ulkomaalaisten prosentti nousee koska se on heistä kivaa, sen syvemmin ajattelematta. Suomesta uusi jenkkilä. Heille hyvänlainen suomalaisuus ja heitä syleillyt Suomi ovat itsestäänselvyyksiä jotka kuitenkin saa joutaa pois koska uskovat että kaikki tuo autuutta, myös pintaliito-roskakulttuuri ja kansanvaihdos, jota vähättelevät. Äänestäminen on sen mukaista. Olen kohdannut muitakin vastaavia. Selvästikin kaikkien ulkkareiden täyteen kansalaisuuteen johtavaan maahanmuuttoon on sihtauduttava varauksella koska heitä on aivan liikaa kenelle maa ja kansa ei oikeasti merkitse mitään sen enempää kuin mitä itse ja oma suku hyötyvät. Näköjään se on kuitenkin niin että vain veri sitoo maahan ja kansaan.

   Toisaalta puhuin vastikään aidon pakolaisen, suomenkieltä sujuvasti puhuvan palestiinalaismiehen kanssa, joka sanoi että on neuvonut lapsiaan muuttavan bisnesten kanssa toiseen maahan koska Suomi oli hieno maa, hieno kansa hienoilla tavoilla ja kulttuurilla, mutta ettei maata enää tunnista
   samaksi Suomeksi mihin hän aikoinaan joutui pakenemaan ja että talouskin on täällä sotkettu yms. Siinä oli järkimies joka halusi säilyttää Suomen, mutta nämä eivät varmastinaan ole enemmistönä. Ihmiset ovat nimittäin aika yksinkertaisia ja lyhytnäköisiä, sen todistavat suomalaiset itsekin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Somali kaikkinensa on jostain helvetin syystä suojeltu kansa kautta Euroopan vaikka Eurooppaa pitäisi suojella noilta itä Afrikan mustalaisilta.. Somalit on Afrikan vihatuin kansa. Kertovat Somaliassa tilanteen rauhoittuneen. Eihän jokin alue itsessään kellekään pahaa tee vaan ihmiset siellä. Tilanne on parempi koska paholaiset on sieltä muuttaneet Eurooppaan ja erityisesti pohjoismaihin aiheuttamaan harmia. Kotikunnassani on toistaiseksi ollu rauhallista mutta mamujen edustus lisääntyy kaikenaikaa. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tulevan pitää. 

  Toisin kuin muu lammaskansa, vedän turpaan noita vesipäitä jos alkaa vittuilemaan.

  • Rumia pyöreäpäisiä pullohartioita on

   Vastaa

   Keniassa jo 5 miljoonaa somalia. Niillä on oma yhteiskunta siellä. Somalit meinaavat valloittaa koko maailmaan lukumäärällään. Tahallaan eivät käytä ehkäisyä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tänään Ruotsissa, huomenna Suomessa. Suomen matut ovat samanlaisia kuin Ruotsin.

  On vielä aikaa kääntää vene, ja estää kansanvaihto.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Heh…eikö nyt edes pientä porukkaa löydy hiljentämään noita pikipyllyjä? Niinku tuommosta maapalloroskaa pitäisi katsella ja äö70 ideoita kuunnella? Nuo nahkansapolttaneet eivät koko maapallolla ole mitään kehitystä koskaan eivätkä missään saaneet aikaiseksi. Vai olisivatko neekerisuukon lanseeranneet? Tuskinpa vain.Kuten huomaatte,tämäkin totuus on lopuksi vain sitä mukamas rasismia. Ja komppaan vesipään turpaankiskojaa yllä,jokainen punttitreenini perustuu noiden puikulapäiden tulevaan nenänmurskaukseen. Se olkoon minun vaikkapa jokapäiväinen Jouluni.

 • Poliitikot ovat halvalla ostettuja

  Vastaa

  Tänä vuonna Suomen asukasmäärä kasvoi yli 5,6 miljoonaan. Lisäystä vuodessa 47 000 päätä elätettäväksi. Lisäksi kuolleita 15000 enemmän kuin on syntyneitä. Kiintiöpakolaisia tulee tuhat vuodessa. Ukrainasta ei tule enää melkein ketään. Mistä väestönlisäys tulee? Länsirajojen kautta tulee keskimäärin tuhat ulkomaalaista rikastajaa/Pisa- menestyjää joka viikko. Laskekaa millä tahdilla suomalaiset ovat vähemmistö. Siihen menee nykyvauhdilla yksi sukupolvi. V. 2050!

 • george.xvi

  Vastaa

  Historia tietää miten kanta-asukkaille on käynyt tulokkaitten ”kotiutuessa” – uudella mantereella reservaatit, Australia, .., Palestiina.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pari asiaa pitäisi hoitaa ennen kuin aletaan hutkimaan. A) kansalaisuuksia ei enää jaella. Jos Suomeen muuttaa menestyvä länsi-eurooppalainen tai amerikkalainen ihminen, ei hän mitään kansalaisuutta halua. Hän on edelleen amerikkalainen tai hollantilainen tai britti tms. Sitten jonain päivänä hän muuttaa takaisin kotimaahansa tai ei. Eli kukaan ei todella tarvitse mitään Suomen kansalaisuutta paitsi suomalaiset itse. B) Kela-raha noille pitää lopetta. Nämä kaksi asiaa kun laitetaan kuntoon, niin alkaa muuttovirta kääntymään ilman väkivaltaa. C) kunnollinen kotiuttamisohjelma, jota markkinoidaan paluuna juurille ja paluuna kotiin, parempi elämä etelässä ilman rasismia. Kun on suomalaisen koulun ja yhteiskunnan opit taskussa, on menestys etelässä selviö.

 • Teemu

  Vastaa

  20–25 vuotta, niin suomalaiset ovat vähemmistö Suomessa.

 • Realisti

  Vastaa

  Jos mätiä omenoita laitetaan hyvien omenoiden joukkoon, muuttuvat mädät hyviksi vai päinvastoin?

 • H & M

  Vastaa

  Kivannäköinen, sossun maksama takki apinaneekerillä. Pitäähän maa vallata tyylikkäänä.

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Viimeinen kysymys eduskunnassa ennen joulua oli taas pilakysymys, joka tänä vuonna koski joulupukin poroja ja porkkanoita. Vaatii äärimmäistä tarkkuutta erottaa eduskuntatalon hupijutut vakavamielisestä politiikasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi