Ruotsidemokraatit siunasi mittavan tulonsiirron veronmaksajilta juutalaisille

Puolueen edustajat ovat jopa vierailleet Israelissa tapaamassa useita Likud-puolueen jäseniä.

Valeoppositio

Ruotsin hallitus ja sionistinen valeoppositiopuolue Ruotsidemokraatit ovat yhdessä päättäneet myöntää 10 miljoonan kruunun lahjuksen Ruotsin juutalaiselle keskusneuvostolle, koska Israelin sotarikokset Gazassa ovat synnyttäneet globaalia protestimielialaa juutalaisia kohtaan. Rahalahjoitus on tehty juutalaisten ”turvallisuuden edistämisen” nimissä. Uusi lisärahoituspotti täydentää jo aiemmin ehdotettua 30 miljoonan kruunun lisäystä ”uskonyhteisöjen ja kansalaisyhteiskunnan järjestöjen turvallisuuteen” ensi vuoden budjetissa.

Ruotsidemokraatit, puolue, joka on tunnettu sen historiallisista nationalistisista juurista, on nyt tehnyt selväksi haluavansa olla Israelin ja juutalaisten ystävä. Viime vuonna puolueesta tuli Ruotsin toiseksi suurin parlamentissa. Puolueen jäsenet, kuten Richard Jomshof ja Charlie Weimers, ovat todenneet julkisesti tukevansa Israelia ja haluavansa tehdä yhteistyötä juutalaisen rikollisvaltion kanssa.

Puolueen edustajat ovat jopa vierailleet Israelissa tapaamassa useita Likud-puolueen jäseniä. He ovat myös ottaneet kantaa antisemitismin lisääntymiseen Ruotsissa, syyttäen suurta muslimimaahanmuuttoa ongelman juureksi. Puolue varoo myös kritisoimasta juutalaisia lobbausjärjestöjä, jotka edistävät avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa, väestönvaihtoa ja valkoisten kansanmurhaa Euroopassa.

Vaikka jotkut juutalaisyhteisöt ovat huolissaan Ruotsidemokraattien maahanmuuttokritiikistä, puolueen jäsenet ovat korostaneet taistelevansa juutalaisyhteisön puolesta ja tukevansa heidän ”oikeuttaan turvalliseen elämään Ruotsissa”. Lahjoittamalla veronmaksajien rahaa juutalaisille puolueen johtajat pyrkivät myös turvaamaan itselleen kovapalkkaisia palkintovirkoja ja luottamustehtäviä tulevaisuudessa.

Lähde: The Jerusalem Post (1, 2)

Gaza Israel Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Ruotsi Ruotsidemokraatit Ruotsin juutalaisyhteisö Sionismi Valeoppositio

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Kaiken huippu on se, että juutalaiset itse haalivat siirtolaisia Ruotsiin ja kaikkialle muuallekkin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS

  • Olli Rehn on parempi jalkapalloilija kuin presidentti

   Vastaa

   Paskovat omaan pesäänsä. Nyt sitten yhtäkkiä huomaavat olevansa muslimien piirittämiä. Paha strateginen virhe.

 • TT

  Vastaa

  Ruotsi on vahva vapaamuurarivaltio. Okkultismia harrastanut kuningas Kaarle XIII liitti Ruotsin jo varhain keskeiseksi osaksi kansainvälistä vapaamuuraritoimintaa. Tämän seurauksena pohjoismaat kuhisevat erilaisia klikkejä ja salaseuroja. Ruotsissa on väestömäärän nähden eniten vapaamuurareita tai Odd fellows-tyyppisiä paskaisia klikkejä.

  • Viimeinen linnake

   Vastaa

   Ja se että Ruotsissa on todella paljon siionisteja. Tanskan jälkeen taitaa olla euroopan kärkimaita. Ei tarvitse lähteä kuin Wallenbergeista liikkeelle niin tulee Ericssonit ja Palmet vastaan. 

   Niiden suunnitelma on tuhota muut pohjoismaat sisällisodissa keskenään ja jäädä itse Pohjolan hallitsijoiksi. Muutama heikkolahjainen tarvitaan ruuantuotantoon, mutta esim. Suomen maaperän poikkeukselliset rikkaudet jäisivät niille.

   Ja tämä on se asia jota ihmiset eivät ymmärrä. Ruotsiin on matkattu aikoinaan työn perässä, orjiksi ruotsalaisille firmoille. Ja nyt se muuttoliike pitäisi saada kääntymään takaisinpäin. Saada Suomesta pohjolan viimeisin DNA:n säilytyspaikka. Se paikka jossa valkoinen DNA vielä elää kun se muualla on jo risteytetty. 

   Ja miettikää eläkkeiden saajia Ruotsissa… Jos ne muuttaa Suomeen niin eläkkeet tulee perässä. Enää eivät ruotsalaiset laskuta suomalaisia Nordealla, IF:illä, Vattenfallilla tai Rustalla, Claes Ohlssoniesta puhumattakaan saati Biltemoista. Rahat kun tulevat Ruotsin valtiolta niin se on puhasta ulkomaantuontia.

   …niin että jos ei ole muuta tekemistä lomautettuna tai työttömänä, niin paluumuuttajia kaivattaisiin. Yksin Ruotsissa niitä on noin 720 000. Siinä tulee Suomen värivirheellisille ahdasta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Siinä sellainen ”Ruotsin Persut”, täysin valekansallismielinen puolue, jonka avulla ei mitään muutosta tule.

 • mossadinmussukka

  Vastaa

  Ette arvaakaan, miten syvällä juutalaisten valta on. Itselleni ei ollut yllätys esimerkiksi Suomen äänestystulos; ei Suomessa pääse vähänkään lähtöasetelmiltaan uskottava ihminen kunnanvaltuustoa pidemmälle, jos ei ole juutalaisuskovainen. Olen itse henkilökohtaisesti kokenut tämän kontrollin. ”Miehet mustissa” (lienekö olleet Helsingin Suomalaiselta Klubilta) ottivat yhteyttä ja ehdottivat, että josko olisin Israelin puolella, ja kun en suostunut olemaan, niin rahoitusta ei poliitikon uralle tullut, jota kuulemma olisi kontaktien kanssa tullut, jos olisin alistunut huoraamaan eli myymään periaatteeni. Sanoivat vielä lähtiessään, että katkaisevat tulevan urani, minkä ilmeisesti nyt ovat tehneet. (Tai antaa heidän uskoa niin, että tietyillä toimillaan katkaisivat.)

  SML:n peruutuskäsky tuli takuulla jutkuilta. Ajallisuus sopii kuin nenä päähän, ja se (väki)vallankäyttö, mihin näillä on rahkeet. Olette syvässä kusessa näiden kanssa.

  • Amalek

   Vastaa

   Eikö olisi kannattanut teeskennellä yhteistyötä ja ikään kuin soluttautua Systeemiin? Kun pääsisi tarpeeksi pitkälle vallan portaissa niin paljastaisi oikean värinsä. Mediakaan ei voisi vaieta asiasta, koska totuutuden sanat valuvat tunnetun ja arvovaltaisen poliitikon suusta.

   Tällainen strategia olisi (((järjestelmän))) kannalta pahin painajainen: absoluuttinen vihollinen sisäpiirissä. Ehkä jo nyt joku meistä on mukana tässä prosessissa.…

   • mossadinmussukka

    Vastaa

    Ei olisi kannattanut. Olisin pettänyt äänestäjäni, kun olisin valehdellut heille. Samalla oikea äänestäjäkuntani olisi jäänyt näppejään nuolemaan. Minunhan olisi pitänyt teeskennellä olevani sdp:n tai valeopposition (persut) linjoilla (tosin persuja eivät olisi lähteneet rahoittamaan). Toki kristillisetkin tai keskusta olisi menetellyt, mutta pointti on se, että äänestäjien pettäminen nousee jossakin vaiheessa itseä vastaan eettisistä syistä puhumattakaan,eikä sillä saavuta tavoitteitaan, koska äänestäjäkunta ei ole omaa aatteen mukaista. Neljässä vuodessa kerkeät saamaan korkeintaan tärvellyn maineen.

   • mossadinmussukka

    Vastaa

    Ja vielä: jos olisin kymmeniä vuosia teeskennellyt sdp:a, ja lipeillyt linjasta joko pikku hiljaa tai yhtäkkiä, niin sellaisen media vaikenee kuoliaaksi ja sisäpiireissä (toimittajat, media, muu politiikan sisäpiiri) sinua aletaan pitämään niin hulluna, että tiput sisäpiiristä pois. Ette tiedä, ettekä voi ymmärtää, että miten tiukasti politiikan sisäpiirejä tai yleensä esimerkiksi akateemista sisäpiiriä vahditaan. Kaikki valtiomahdit ovat tiukassa kontrollissa, että keitä sinne päästetään. Sama koskee yliopistolaitosta, aivan sama kontrolli. Toisenmieliset ajetaan ulos, eikä takaisin pääse, ovi suljetaan mitään sanomatta tai selittämättä. Olet ilmaa tällaisen jälkeen. Persona non grata.

  • Plääh

   Vastaa

   Tilasiko Z tönäisyn tuolta äärivasarilta? Heti tekivät isonnumeron ja heti haastattelussa Z koplasi tönäisynsä ja Sinimustan liikkeen. Harmitteli, että sellainen ”täysin fasistinen” ryhmä sai olla olemassa

 • Nörde

  Vastaa

  Mossadin mussukka on valehtelija tai sitten täysi idiootti. Aito kansallismielinen olisi soluttautunut jos tuollainen skenaario olisi tapahtunut. ” Olette syvässä kusessa nuitten kanssa”. Ei sen enempää kuin sinäkään.

 • Elina Valtonen ja silmäpussit nukkuvat eri paikoissa

  Vastaa

  Umpirehellinen suomalainen ei halua myyräillä. Kyllä pitäisi, ja nauhoittaa ja kuvata kaikki salaliittolaisten touhut. Lopuksi kunnon paljastukset julkisuuteen.

 • Anti-venäjä

  Vastaa

  Moni ihmettelee miten judet pystyvät luikertelemaan ja saamaan valtaa muissa maissa? mä veikkaan että taustalla on jotain salaista jolla voivat kiristää muita maita jotta saavat tahtonsa läpi. Hyvä opetus että jokaisen täytyy vaalia yksityisyyttä. Myös Kiina sekä venäjä toimivat näin kun vakoilevat muita maita.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Vaikka juutalaiset kuolisivat tänä yönä sukupuuttoon, Euroopan hallitukset jatkaisivat verirahojen jakamista jollekin holokaustisen uhrin omaiselle 10. polvessa.

  Juutalaisia on kaikkialla. Kotoaan ei voi liikahtaa ilman, että jonkinlainen juutalainen mädätys iskee naamalle. Televisiota ei voi avata, radiosta puhumattakaan. Internetissä kaikki sivustot ovat täynnä juutalaisia tai heidän kätyreitään. Kuntosalillakin joutuu kuuntelemaan juutalaista ”musiikkia” tai uutisointia. Lähikauppakin on kosher. Bensatankilla joutuu kiroamaan joko kapitalisteja tai kommunisteja. Metsään mennessä muistuu mieleen, mikä taho ja aatteet tämän luontotuhon on aiheuttanut. Ei ole pakopaikkaa.

 • Anonyymi

  Vastaa

  SD:n juutalaismyönteisyyden ideana lienee hankkia immuniteetti natsisyytöksiä vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi