Rotusotaa ”sateenkaarivaltiossa”: Mustat hyökkäävät nyt intialaisia vastaan Etelä-Afrikan levottomuuksissa

Mustat ovat perinteisesti ryöstelleet ja tappaneet maan valkoista väestöä. Nyt myös intialaiset ovat joutuneet mustien verenhimon kohteeksi.

Ulkomaat

Etelä-Afrikan mellakoissa mustat ovat alkaneet kohdistamaan ryöstelyä ja väkivaltaa nyt maan intialaistaustaista väestöä kohtaan. Gautengin ja KwaZulu-Natalin maakuntien levottomuuksissa on ryöstetty tuhansia intialaisten omistamia yrityksiä, sekä ”tuntematon määrä” intialaisia on tapettu.

Maan presidentti Cyril Ramaphosa kertoi lausunnossaan väkivallan olleen suunniteltua.

Eräs haastateltu intialainen sanoi poliisin lähinnä katsovan sivusta heihin kohdistuvaa ryöstelyä ja väkivaltaa, tai pahimmillaan liittyvän siihen itsekin mukaan. Hän myös kertoi intialaisten ostavan aseita ja järjestäytyvän mustia vastaan.

”Ammumme tappaaksemme, jos mustien laumat tulevat uudestaan.”

Lähde: Times of India

Etelä-Afrikka Rikos Rotu Rotusota Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Peekeri Nadka

  Vastaa

  Se on pakko puolustaa itseään jos poliiso ei auta.

 • TT

  Vastaa

  EA on marxistien unelmamaa.

 • Late

  Vastaa

  Haha. Toivottavasti intialaiset ja neekerit rupee Tapparan toisiaan ihan urakalla. Molempia kun katois vaikka miljardi pois planeetalta niin olis tää kyllä parempi paikka. Ylikansoitus ja maapallon kantokyky ongelmat korjaantua aika huikeesti

 • Kukavaan

  Vastaa

  Kun valkoiset ja intilaiset tapettavat loppuvat, alkaa värillisten tappaminen. Kun hekin tulevat tapetuiksi, mustat alkavat tappamaan toisiaan tyyliin hutut ja tutsit.

  Tämä prosessi on mustien näkemys omien olojensa parantamisesta. Mutta sama ilmiö näkyy myös muilla roduilla. Valkoiset suvakit haluavat tappaa ajatuksia.

 • Julli

  Vastaa

  Afrikka ja sisällissota.

  Ei yllätä.

  Toivottavasti saavat temmeltää mahdollisimman pitkään keskenään. Pitää tuholaisten määrää kurissa.

 • totuus ennenkaikkea

  Vastaa

  Mustat kokevat alemmuudentunnetta intialaisia kohtaan, huomattavasti vähemmällä iq:la varustetut yliruskettuneet paviaanit ovat laumaeläimiä ja kuin taikaiskusta aloittavat teurastuksen vähänkin vaaleampi- ihoisia kohtaan, tosin kiihkoissaan myös muita mustia tapetaan surutta… Afrikassa liikettoimintaa harjoittavat intialaiset ovat näiden ruskettuneiden apinoiden kohteena sen takia koska omaavat korkeamman iq:n ja paviaanilaumat kokevat itsensä sorretuiksi. Nyt intialaiset esim.Etelä-Afrikassa ovat lyöttäytyneet yhteen valkoihoisten kanssa ja alkaneet puolustamaan itseään aseellisesti näitä voimaantuneita apinoita vastaan mikä on myönteinen piirre. Olen siellä asunut aikoinaan vuosikausia ja minulle on turha tulla kertomaan että afrikkalaiset kehittyvät, eivät kehity älyllisesti eivätkä saavuta mitään uutta vaikka Urpilainen sinne kuinka rahaa kärräisi… Kehitysapu taannuttaa loputkin afrikasta sillä sinne viedyt miljardit eivät niitä auta edes pyörää uudelleen keksimään.…

 • TT

  Vastaa

  EA on mainio esimerkki siitä, mitä matutuksesta seuraa. EA:n ainoat alkuperäiset asukkaat ovat olleet bushmanneja eli täysiä villi-ihmisiä, joilla ei ole poliittista merkitystä. Sitten tulivat maahan buurit. Vasta tämän jälkeen maahan vaelsivat pohjoisesta siirtotyövoimaksi tulevat mustat. Jossain vaiheessa mustista tuli suuri määräenemmistö ja valkoiset joutuivat vähemmistöön. Homma kuitenkin toimi vielä apartheidin avulla, kunnes kansainvälinen (globalistinen) yhteisö aloitti EA:n valkoisen hallinnon terrorisoinnin ja apartheid ajettiin alas sikäläisten matujen lyhyaikaiseksi iloksi.

 • Historia opettaa

  Vastaa

  Yhdessä dokumentissa Idi Aminin Ugandassa valtio tuki hyökkäyksiä intialaisia liikkeenharjoittajia kohtaan ja lopulta valtio käski intialaisten myydä omaisuutensa ja poistua Ugandasta. Mustat sai näin yritystoiminnan itselleen ja sen seurauksena Ugandan talous romahti. Yllättävää..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi