Saksassa otettiin käyttöön uudet koronalait – laajoja protesteja kansalaisilta

Lait mahdollistavat arvostelijoiden mukaan käytännössä diktatuurin.

Ulkomaat

Mielenosoittajia suihkutetaan vesitykillä protestissa hallituksen koronavirustaudin (COVID-19) rajoituksia vastaan Berliinin Brandenburgin portin vieressä 18. marraskuuta 2020.

Saksassa äänestettiin keskiviikkona uusien koronalakien käyttöönotosta. Laki meni läpi noin kahden kolmasosan enemmistöllä parlamentissa.

Laki mahdollistaa käytännössä minkä tahansa alueen totaalisen sulkemisen, mikäli koronatartuntojen määrä ylittää 50 henkilöä sataatuhatta kohden. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli koronaa vain esiintyy, voidaan paikalliset rehelliset pienyrittäjät ajaa konkurssiin ja ihmiset sulkea koteihinsa ”heidän omaksi parhaakseen.”

Esimerkiksi urheilutapahtumat, mielenosoitukset, ravintoloiden ja kivijalkakauppojen aukiolo voidaan koronan varjolla kieltää viranomaispäätöksellä. Kansankielellä voidaan siis puhua diktatuurista.

Kymmeniätuhansia mielenosoittajia

Äänestys herätti laajoja protesteja Saksassa. Berliiniin kokoontui kymmeniätuhansia mielenosoittajia asian tiimoilta. Alleviivatakseen poliisivaltion muodostamista parlamentissa, päätti poliisi ampua vesitykeillä kohti rauhanomaisia mielenosoittajia. Monet kansalaisaktivistit ja politiikan seuraajat ovat arvioineet tämän provosoivan ihmisiä entisestään taistelemaan järjestelmää vastaan.

Mielenosoittajien massat koostuivat pääasiassa nationalisteista, konservatiiveista sekä koronarajoituksiin kyllästyneistä ihmisistä.

Berliini Koronavirus Mielenosoitus Politiikka Rajoitukset Saksa Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  ”GREAT RESET” ja ”NWO”.

  Sama tulee Suomeen. ”Korona” tapaukset ovat nyt ”räjähtämässä käsiin” kaikkialla Suomessa ja kokonaisia kuntia ollaan sulkemassa karanteenimääräyksillä! Ruotsissa sama juttu. ”Toinen aalto” on enemmänkin globalistien /kommunistien + YK:n hatusta vetämä kuin todellinen. Tavallinen influenssa on vaarallisempi kuin korona terveelle työkykykyiselle ihmiselle. Ne ihmiset kuolevat koronaan?, jotka kuolevat ja ne, jotka eivät. Jatkavat elämäänsä ja koko epidemia kuolee itse pois aivan kuten ihminen itse, kun sen ”elinikä ja kyky mutatoitua tulee tiensä päähän. 100-vuotta sitten eivät suuret pankkiirit eivät julistaneet diktatuurihallintoja Eurooppaan, koska heidän veren nälkänsä tuli tyydytetyksi WWI ja Venäjän Lokakuun Vallankumouksen aikana. ”Espanjalaistautia ei tarvittu tekosyyksi minkään takia ja WWI aikana kuoli kymmeniä miljoonia ellei satoja ihmisiä kaikkiaan. Espanjalaistaudilla ei ollut ”merkitystä”, vaikka se tappoikin ihmisiä kuin kärpäsiä, koska neljä vuotta sotaa ja kärsimystä merkitsi sitä, että jo muutoinkin kaikki oli jo aivan perseestä!
  Saksassa vallitsee nyt kommunistis-globalistis diktatuuri, jossa ddr:lläinen wanha mätisäkki ja muinaisjäänne Saksan Führer Angela Merkel on kuin ”kala vdessä”! ”Korona” on vain surkea tekosyy alistaa maailman kansakunnat orja-yhteiskuntaan vailla ihmiarvoa ja oikeutta mielekkääseen elämään vain siksi, että pimeydenvoimia palvovat psykopaatti kannibaalit haluavat itselleen kaiken rahan ja mammonan niin, että kellään muilla kuin heillä itsellään ei saa olla latin latia! Kansakuntien on päätettävä haluavatko he taistella elämänsä puolesta vai elää polvillaan ”Vankileirien saaristossa kiusaajiensa pimeän mielivallan alaisena odottaen milloin tahansa toteutuvaa maallisen elämänsä loppua!!!

  • Anonyymi

   Vastaa

   Kyllä koronavirus on ihan todellinen ja paljon pahempi kuin kausi-influenssa. Itse tunnen kaksi SARS-CoV‑2 tautiin sairastunutta henkilöä, molemmat nuoria ja perusterveitä. Toisella (25-vuotias mies) oireet olivat melko lieviä eli kurkkukipua, yskää, tukkoisuutta ja muita flunssanoireita, joten joutui kotikaranteeniin. Toinen tartunnan saanut (40-vuotias perusterve nainen) joutui kriittisessä tilassa sairaalaan teho-osastolle, kun oireina: vakava hengitystieinfektio, immuniteettijärjestelmä petti, keuhkot meni niin paskaksi, kun yski keuhkopussinsa rikki eli yski verta, nousi yli 40 asteen kuume, joku infektio levisi vasempaan käteen, joten ei ole varmaa toimiiko käsi enää jatkossa, taistelee hengestään tälläkin hetkellä, joten ei ole varmaa, että selviääkö edes. Älkää lähtekö tuolle säälittävälle UMV-lehti tasolle ja väittäkö, että koronavirus olisi yksi iso salaliitto, jossa kaikki maailman maat mukana, kaikki lääkärit, tutkijat ja tiedemiehet sekä tartunnan saaneet? Menee naurettavaksi jo, samalle tasolle kuin jotkut väittävät, että maa on litteä. Toki koronaviruksen varjolla voidaan tehdä kaikenlaista, kuten vakoilla ja alistaa kansalaisia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, etteikö virus olisi todellinen ja erittäin vaarallinen!

  • Anonyymi

   Vastaa

   Piti vielä lisätä, että todennäköisesti virus on päästetty leviämään tarkoituksella. Itse uskon yhtenä teoriana, että virus on tehty USA:ssa salaisessa laboratoriossa, missä kehitellään biologisia aseita ja levitetty tarkoituksella Kiinassa CIA:n toimesta, mistä virus on levinnyt globaaliksi pandemiaksi. Toinen todennäköinen vaihtoehto on, että virus on päässyt vahingossa vapaaksi Kiinan Wuhanin lähellä olevasta tutkimuslaitoksesta. Mielenkiintoista on tosin myös se, että Italiasta löydettiin koronavirusta kun tutkittiin ihmisten vanhoja verinäytteitä ja nämä näytteet ovat ajalta ennen kuin epidemia puhkesi Kiinan Wuhanissa. Se nyt on ainakin aika varmaa, että ei se mistään lepakoista/eläimistä ole, koska monien tiedemiesten mukaan viruksen rakenteessa on sellaisia ominaisuuksia mitä ei löydy luonnosta, joka viittaa siihen, että virus on luotu laboratoriossa.

 • Juha6

  Vastaa

  Näistäkin Suomen fakenews/valemedia on hiljaa

  On tärkeämpääkin kerrottavaa.. tässäpä tämänhetkinen pääotsikko Sodoma oyn Pravdasta:

  ”PÄIVÄN TIMANTTI:Muutos juomatavoissa voi tuoda seksielämään ”uskomattoman euforian”, sanoo paripsykoterapeutti” 

  Viddu tää maa on sairas.. ja sairaammaksi muuttuu.. enkä ny puhu koronasta.

  • Juha6

   Vastaa

   https://off-guardian.org/2020/11/19/anti-lockdown-protests-all-across-europe/

   Stalinistisorwellilainen valemedia on hiiren hiljaa.. on tärkeämpiäkin uutisaiheita kuten tanssii tähtien kanssa ym vastaava skeida.. 

   PÄIVÄN TIMANTTI:HS:n lukijat kertovat ystävyyssuhteista, jotka ovat niin kuormittavia, että ne tekee mieli lopettaa

   Viddu nää on sokeita ja eksyneitä nää zombiet ympärillämme..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti mielenosoitukset laajenevat koko Saksaan ja sitä myötä muualle Eurooppaan.
  Ollut huvittavaa seurata miten vietävissä ja sinisilmäisen tyhmiä jotkut ihmiset ovat, osa massasta uskoo minkä tahansa selityksen mitä poliitikot ja viranomaiset keksivätkään sanoa. Aina heiltä löytyy uusia selityksiä jatkaa tätä harhautusta.

 • Leipzigissakin

  Vastaa

  Leipzigissakin oli mielenosoituksia, mutta ne pysyviät rauhallisina. Tai siis, poliisi ei hyökännyt kansalaisten kimppuun.

 • sotatila

  Vastaa

  Katsoin Infowarsin kautta lähetystä Berliinistä ja näin kun vesitykeillä ruiskutettiin rauhallisten mielenosoittajien päälle. Ja katsoin hetken aikaa nyt illalla YLEn lähetystä jossa jauhettiin taas koronasta. YLEn pikku kellokas ilmoitti että tilanne on muuttumassa dramaattisesti. Eikä ole! Testit näyttävät myös mitä sattuu. Ei ole mitään muuta dramatiikkaa liittyen koronaan kuin se valheellinen hysteria mitä valhemedia lietsoo. 

  YLE käyttää yhteiskunnallista asemaansa ja veronmaksajien YLE veroja väärin! YLE joka on liittoutunut muiden suurten globalistivaikuttajien kanssa haluaa Suomeen koronapakkovallan.

 • Aappa

  Vastaa

  Se on kuulemma leviämisvaihe aika akuuttina…ja tuostahan voi laskea että joku noista saattaa jopa oireilla.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Yhdysvaltalainen bloggaaja Ann Barnhardt kirjoittaa usein koronasta. Hänen kirjotuksensa mukaan Italian lukuisat koronakuolemat johtuvat tilastointitavasta. Jos katsotaan altistuneen virukselle ja kuolee, niin kuolinsyyksi tilastoidaan korona. Sydänkohtaus, pitkälle edennyt syöpä tai vanhuus eivät silloin ole kuolinsyynä heidän tilastoissaan.

  ”Italy, realizing that they are literally weeks from total, irreversible economic collapse admits: We made a mistake. We have counted heart attacks and anything else with a “positive” swab as COVID.”
  https://www.barnhardt.biz/2020/11/19/italy-realizing-that-they-are-literally-weeks-from-total-irreversible-economic-collapse-admits-we-made-a-mistake-we-have-counted-heart-attacks-and-anything-else-with-a-positive-swab-as-covid/

  Barnhardt on syvästi katolinen. Hänen usein käsittelemiä aiheitaan ovat nykyinen paavina esiintyvä Fransicus, joka syrjäytti oikean paavi Benedivtus XVI:n. ”Paavi-valepaavi” aiheen lisäksi hän usein kirjoittaa Vatikaanin homoista. Ilmeisesti katolinen kirkko on homokirkko. Tämän hetken aiheita Barnhardtilla on myös COVID eli koronavirus, jota ei ole edes olemassa, jos olen oikein ymmärtänyt.

  ”The Denmark Submission Mask Study Confirms What We All Know: Covidism Is a RELIGION, and Masks Are a RELIGIOUS GARMENT OF ASSENT AND SUBMISSION”
  https://www.barnhardt.biz/2020/11/19/the-denmark-submission-mask-study-confirms-what-we-all-know-covidism-a-religion-and-th-are-a-religious-garment-of-assent-and-submission/

 • Jones

  Vastaa

  Kyllä niillä siirtolaisilla on rahaa perustaa ravintoloita, konkurssiin menneiden tilalle. Mutta mistä ihmeestä he sen rahan oikein saavat? No tätähän ei saa kysyä.

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt lähes päivittäin joku kovan luokan tutkija tai lääkäri astuu esiin julkisuuteen ja tyrmää korona kusetuksen. Täällä porukka on kyykyssä kun joku virkamies selittää TV:ssä koronasta mitä suuhun on laitettu sanoja.

  ”THL:n sivujen mukaan koronaviruksen kanssa kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta, mikä on kolme vuotta korkeampi kuin keskimääräisen kuolleen mediaani-ikä. Kokonaiskuolleisuudessa ei Suomessa ole näkynyt mitään erityistä, eikä epidemia ole nostanut kokonaiskuolleisuutta. THL toteaa tämän sivuillaan suoraan.”

  ”Kyse ei siis ole yleisvaarallisesta taudista, vaan melko tyypillisestä räkätaudista, joita on joka talvi. Hallituksen rajoituspäätöksille yleisvaarallisuuden perusteella ei täten ole mitään perusteita eikä esimerkiksi Lapin matkailun tuhoamista voi sillä perustella.”

  https://mvlehti.net/2020/11/20/koronavirus-ei-ole-lisannyt-kokonaiskuolleisuutta-suomessa-tein-kantelun-thlsta-mielipide/

  Olipa typerän harkittu päätös hallitukselta tiukentaa taas koronarajoituksia. Ei ministerit itseään ammu jalkaan vaan me olemme heidän tähtäimessä. Ministereillä ja heidän suojatyö paikka armeijallaan palkka juoksee vaikka lopputulos on juosten kustua.

  Yhdysvalloissa kuuluu kovia vaatimuksia saada julman korona pandemiapetoksen pääpirut oikeuteen tuomittaviksi. Mielellään hirtettäväksi.

  Kannatetaan.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Voi hyvä luoja. Älä linkkaa noita ryssämedian paskajuttuja tänne. Ne menee jo niin naurettaviksi, kuten tämä: https://mvlehti.net/2020/11/20/paivan-video-koronarokote-ja-ihmisversio‑2–0‑suom-tekstitys/

   Ja maapallo on litteä… 😬

   MV-lehti oli vielä hyvä julkaisu kun Ilja Janitskin oli puikoissa (RIP), mutta tämä ryssämedian Janus Putkonen on pilannut sen aivan täysin ihan käsittämättömällä roskalla, nyt se on pelkkiä äärisionisti ja kapitalisti Donald Trumpia tukevia uutisia täynnä, missä näytetään tuo oranssi sika jonain ”vapahtajana patrioottina” , joka taistelee globalismia ja pimeyden voimia vastaan. 😂 Sitten on näitä koronavirus salaliittoteoriajuttuja, jotka myöskin aiheuttavat suurta myötähäpeää. Janus Putkonen ja UMV-lehti pilkkaa jatkuvasti kansallissosialismia ja ylistää Venäjää ja koko sisältö on ihan turhaa roskaa täynnä. Sitten tuo ryssämedian pitäjä, joka asuu jossain Luhanskissa vai missä vitussa kehtaa kutsua itseään ”patriootiksi”. Tuollaiset apinat yrittävät saada todelliset kansallismieliset näyttämään huonolta.

 • sotatila

  Vastaa

  MVlehti on tosiaan hieman erilainen nykyään, mutta löytyy sieltä edelleen tärkeitä uutisia. Tärkeintä on että tärkeä tieto pääsee läpi kun sananvapautta tukahdutetaan. 

  Trump on parasta mitä on tarjolla.
  Biden pysyy hädin tuskin enää edes pystyssä ilman että hänet on pumpattu täyteen lääkkeitä. 

  Kun kaikki pahimmat kuviteltavissa olevat voimat ovat Trumpia vastaan, niin silloin tiedetään että hän on varmasti oikean asian puolesta liikkeellä. 

  Toivottavasti pandemiahuijaukseen havahdutaan myös Suomessa. Pahoin pelkään että aivopesty ja auktoriteettiuskovainen kansa on kohta niin kyykyssä että se melkein anoo saada jalkapannan käyttöön vapaaehtoisesti. 

  https://www.infowars.com/posts/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi