Viharikossyyte Black Lives Matter ‑propagandan sotkemisesta Kaliforniassa

BLM-liike on ilmeisesti kansanryhmäksi luokiteltava erityistä lain suojelua nauttiva järjestö.

Ulkomaat

Kalifornialainen pariskunta peitti BLM-maalausta.

Kalifornialainen kaksikko on asetettu syytteeseen viharikoksesta näiden sotkettua hiljattain maalatun Black Lives Matter ‑muraalin paikallisen oikeustalon edestä Martinezin kaupungissa.

42-vuotias Nichole Anderson kuvattiin levittämässä maalaustelalla mustaa maalia keltaisen tekstin päälle. Hänellä oli mukanaan 53-vuotias David Nelson suojaamassa häntä mahdollisilta väkivaltaisiksi käyviltä tapauksilta.

Anderson ja Nelson asetettiin kumpikin syytteeseen vandalismista, kansalaisoikeuksien rikkomisesta ja vandalismissa käytettävien esineiden hallussapidosta.

Lähde: New York Post

Black Lives Matter Kalifornia Rikos Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikki ovat tasa-arvoisia mutta eräät ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

 • EV

  Vastaa

  ”Anderson ja Nelson asetettiin kumpikin syytteeseen vandalismista, kansalaisoikeuksien rikkomisesta ja vandalismissa käytettävien esineiden hallussapidosta.”

  Ai noista samoista rikoksista, mihin koko BLM-liikkeen toiminta perustuu? Tuohon pitää vielä lisätä: Ryöstely, mellakointi, virkavallan väkivaltainen vastustaminen, tuhopoltot, vapaudenriistot, liikennerikkomukset, pahoinpitelyt, taponyritykset, VIHARIKOKSET ja MURHAT. Ei vaan yhtä ainutta BLM-aktivistia tuomita näistä rikoksista, vaan ylistystä satelee niin medialta, suurfirmoilta, hallinnoilta, kouluilta, eri järjestöiltä ja typeriltä aivottomilta lampailta, joita myös kansalaisiksi kutsutaan. Maailma on jo niin äärimmäisen tekopyhä ja kieroutunut, ettei tiedä onko tämä yhtä suurta huonoa sketsiä vai todellisuutta. Ja kyllä, tämä tulee menemään yhä pahempaan suuntaan, jostain syystä pohjaltakin pääsee vielä alemmas. Muistakaa, että kaikella tällä on vain yksi tavoite: – Tuhota valkoinen rotu lopullisesti -

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi