Israelilaislehti: ”Antifa-vastaisuus on juutalaisvastaisuutta”

Lehti puhuu ”oikeutetuista” mellakoista ja demonisoi valkoisia, joiden mielestä valtion tulisi taltuttaa rikolliset mustat sekä Antifa tarvittaessa voimakeinoin.

Ulkomaat

päivitetty

Israelin tärkeimpiin sanomalehtiin lukeutuva Haaretz kannustaa kaikkia Amerikan juutalaisia tukemaan äärivasemmistolaista Antifa-liikettä. Juutalaisten ja itseään vihaavien valkoisten johtama Antifa on pyrkinyt politisoimaan mustien massojen ryöstely- ja tuhoamisorgiat, jotka ovat jatkuneet Amerikassa koko kesän ajan.

Haaretz’n mukaan ”hyökkäykset Antifaa vastaan ovat hyökkäyksiä juutalaisia vastaan”. Lehti puhuu ”oikeutetuista” mellakoista ja demonisoi valkoisia, joiden mielestä valtion tulisi taltuttaa rikolliset mustat sekä heitä tukeva Antifa tarvittaessa voimakeinoin.

Lehti haastatteli muun muassa Joel Feingold ‑nimistä Amerikassa asuvaa juutalaista antifasistia, jonka poliisi otti kiinni mellakoiden yhteydessä. Feingold kertoi ”järkyttyneensä” siitä, että häntä kuulustelleet liittovaltion agentit tahtoivat tietää, ketkä yrittävät ”kaapata” mellakat ajamaan omia poliittisia päämääriään.

Äärivasemmiston ja juutalaisten historiallinen liitto

Haaretz toteaa poliisin syyllistyvän antisemitismiin puhuessaan ”kaappaamisesta”. Juutalaislehti linjaa, että kaappaamispuheiden taustalla on ”antisemitistinen” ja ”rasistinen salaliittoteoria”, jonka mukaan mustat ovat liian typeriä järjestäytyäkseen omin voimin, minkä vuoksi tapahtumien taustalla on juutalaisia provokaattoreita.

Haaretz jatkaa tuomiten Valkoisen talon suunnitelmat luokitella Antifa terroristijärjestöksi. Israelilaislehti kokee, että ”Antifa” on itse asiassa kiertoilmaus mellakoita manipuloiville juutalaisille nukkemestareille, kuten George Sorosille ja Jared Kushnerille. Lehti linjaakin, että Antifan vastustaminen on itse asiassa antisemitismiä eli juutalaisvastaisuutta.

Haaretz vaatii Amerikan juutalaisia tunnustamaan, että kautta historian ”antifasistiset ja äärivasemmistolaiset” ryhmät ovat ajaneet juutalaisten etua, kun ”liberaalit hallitukset” ovat heikentyneet suhteessa valkoisiin kansallismielisiin. ”Siksi jokaisen juutalaisen tulee Amerikassa puolustaa Antifaa Donald Trumpin hyökkäyksiä vastaan”, israelilaislehti summaa.

Lähde: Haaretz

Äärivasemmisto Antifa Donald Trump George Soros Jared Kushner Mellakka Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuka yllättyi? Minä en. 

  Jokainen blm/antifa-öykkäri ei ole mitään muuta, kuin juutalaisen huora.
  Kuka rahoittaa Euroopan rodunsekoitusoperaatiota. Kuka rahoittaa Yhdysvaltojen rotumellaikoita?

  Vinkki. Sama taho joka ylläpitää holocaust-myyttiä.

  Ps. Mitä vikaa muka tässä niin sanotussa ”antisemitismissä” on?

 • Lars

  Vastaa

  Näillä toistuvilla äärivasemmistoa/etnisiä vähemmistöjä tukevilla ulostuloillaan, sekä antisemitismikortin jatkuvalla, jo naurettavuuden rajat ylittäneellä heiluttelullaan juutalaiset tulevat itse paljastaneeksi itsensä, sekä sairaat ja kieroutuneet tavoitteensa. Demoralisaatio ja epävakautus ovat jo toteutuneita tavoitteita tai parhaillaan toteutumassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi