Valeoppositio Viiden Tähden Liike ylistää CasaPoundin häätöpäätöstä

CasaPoundin päämajana on toiminut vuodesta 2003 lähtien Roomassa sijaitseva vallattu kerrostalo. Nyt tuomari on määrännyt poliisin häätämään asukkaat tarvittaessa väkivalloin.

Ulkomaat

päivitetty

CasaPoundin mielenosoitus.

Takavuosien kapinallispuolueesta tavanomaiseksi pankkiirien lobbausryhmäksi taantunut Viiden Tähden Liike ‑puolue iloitsee fasistijärjestö CasaPoundin päämajan häätömääräyksestä Roomassa. CasaPoundia pidetään Italian varteenotettavimpana aitona oppositioryhmänä pakkomonikulttuurisuudelle, globalismille ja finanssikapitalismille.

CasaPound on nimetty juutalaisuutta ja koronkiskontaa vastustaneen runoilija Ezra Poundin mukaan. Järjestö on punainen vaate populistisille valeoppositiopuolueille, joiden mukaan länsimaiden ongelmat voidaan päihittää vannomalla sionismin ja ”vapaiden markkinoiden” nimiin.

CasaPoundin päämajana on toiminut vuodesta 2003 lähtien Roomassa sijaitseva vallattu kerrostalo, jossa osa järjestön jäsenistä myös asuu. Nyt tuomari on kuitenkin määrännyt PolPon (poliittinen poliisi) häätämään asukkaat tarvittaessa väkivalloin sekä luovuttamaan kiinteistön mafian korruptoimalle kaupunginhallinnolle.

Rooman pormestari, Viiden Tähden Liikkeeseen kuuluva sionisti Virgina Raggi ylisti tuomarin päätöstä kutsuen sitä ”voitoksi”. Raggi iloitsi julkilausumassaan myös siitä, että päätös tehtiin tasan 76 vuotta sen jälkeen, kun amerikkalaissotilaat miehittivät Italian. Raggin mukaan CasaPoundin häätö oli oikea tapa julistaa ”natsi-fasismin kaatumisen vuosipäivää” eli hetkeä, jolloin Amerikka riisti Italialta itsenäisyyden.

CasaPound on saanut kansalta kannatusta muun muassa jakamalla elintarvikkeita ja muuta apua talouskriisin köyhdyttämille italialaisille. Samaan aikaan Viiden Tähden Liike ja muut valtapuolueet ovat jakaneet kansalle kuuluvaa vaurautta pankkiireille ja perinteiselle mafialle.

Lähde: The Jerusalem Post

CasaPound Fasismi Italia Rooma Ulkomaat

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi