Orwellilainen verkkovakoilu osui liberaalien omaan nilkkaan: Voi nyt kohdistua aborttirikollisiin

Kauppalehti kirjoittaa, että Yhdysvaltojen viranomaiset alkavat hyödyntää jo aiemmin rakentamaansa Internet-vakoiluinfrastruktuuria aborttirikoksista epäiltyjen kansalaisten kiinni ottamisessa.

Teknologia

Länsimaiset liberaalit ovat viime vuosina vaatineet poliisia ja tiedustelupalveluita tiukentamaan Internet-vakoilua, jotta ”vihapuhujat” ja ”äärioikeistolaiset” saataisiin hiljennettyä. Nyt politiikka osuu kuitenkin liberaalien omaan nilkkaan Yhdysvalloissa, jossa korkein oikeus totesi, ettei perustuslaki tarjoa suojaa universaalille aborttioikeudelle.

Käytännössä oikeuden linjaus merkitsee sitä, että osavaltiot voivat nyt itse päättää abortin laillisuudesta. Vastaisuudessa konservatiiviset osavaltiot voivat langettaa rikostuomioita esimerkiksi irtosuhteita harrastaville kevytkenkäisille liberaalinaisille, mikä on raivostuttanut erityisesti valtamedian ja globalistipuolueiden edustajia ympäri maailmaa.

Kauppalehden mukaan lakimuutoksella tulee olemaan merkittäviä vaikutuksia myös kyberavaruudessa. ”Aborttia koskeva selainhistoria ja sijaintidata saattaa johtaa syytteisiin,” lehti uutisoi. Nopeimmin muutokset tulevat näkymään 13 osavaltiossa, jossa astui lähes välittömästi voimaan erittäin tiukat aborttilait.

Niin makaa kuin petaa

Kauppalehti kirjoittaa, että viranomaiset alkavat hyödyntää jo aiemmin rakentamaansa Internet-vakoiluinfrastruktuuria aborttirikoksista epäiltyjen kansalaisten kiinni ottamisessa: ”Esimerkiksi tietyt sanavalinnat internethakua tehtäessä, aborttimyönteisten sivustojen selaaminen, aborttiklinikoiden sivuilla käyminen, puhelimen sijaintidata sekä valokuvien metadata voi jatkossa olla lain silmissä merkki suunnitelmallisesta rikoksesta, josta voi seurata raskaat vankeusrangaistukset.”

”Pelot eivät ole turhia, sillä jo nyt on saatavilla palveluja, jotka myyvät aborttiklinikalla käyneiden dataa,” lehti jatkaa.

Kauppalehti ei kuitenkaan tuo esille sitä, että liberaalit itse ovat kannattaneet järjestelmällisesti toisinajattelijoihin kohdistuvaa digitaalista vainoa. Niin makaa kuin petaa.

Lähde: Kauppalehti

Abortti Internet Kulttuurimarxismi Liberaalit Liberalismi Politiikka Rappiokulttuuri Teknologia Vakoilu Valvonta Valvontayhteiskunta Yhdysvallat Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • dr.flipflop

  Vastaa

  Odottakaas kun suvakisto yrittää kääntyä kv. pääomaa vastaan ja sosialisoida sen instituutiota. Sitten vasta tulee kylmää kyytiä! Parku sananvapauden puolesta tulee olemaan korviahuumaava.

  Lukekaas muuten tätä Styxin mielenkiintoista ketjua aborttiasian tiimoilta:

  https://twitter.com/Styx666Official/status/1541350380868624384
  Ja:
  https://twitter.com/NPR/status/1541348371293736961

  Että sellainen ”judeo-kristillinen” hanke…

 • puolueeton

  Vastaa

  Vapaus katoaa muussakin kuin puheessa. Näin tapahtuu läntisessä kulttuurissa jo nyt pahemmin kuin Neuvostoliiton kommunismissa, joka on mennyttä aikaa ja jonka turmioon johtavan järjestelmän Venäjä on ottanut opikseen.
  Luultavasti samantainen eliitti, kuin NLssa oli, on ottanut vallan lännessä.

 • Iiris Vatipää S

  Vastaa

  Se on jämpti niin.

  Tyranneja nuoleskelevien hyödyllisten idioottien märät unelmat useimmiten lopulta päätyvät kiristyväksi naruksi omaan kaulaan.

  Mutta kun looginen ajattelu on mm. Marinin kaltaisille kovin vaikeaa niin minkäs teet.

 • totuus

  Vastaa

  ihan kaikki paska mitä noi saa niskaan on ihan oikein odottakaa vaan kun sama tapahtuu täällä käytetään vihapuheeseen palkattuja poliseja kiinniottamaan huumemiehiä ja muita jengirikollisia ja nytt kun saatiin vuodenvaihteessa uusi terroristit niin kun nämä rupee kantaa hedelmää ja varisverkostot ratsataan niin toivon koko sydämestäni kunnollisia tuomioita noille itseään täynnä oleville hipeille jotka hennaa terroristien kansaa ja juuri vihreitä ja vasemmistoa. parasta on ku ei hauku ketään eikä puhu minkäännäköistä vihapuhetta vaan selvästi ja ilman solvauksia niin kohta järjestelmä kaatuu näiden omaan niskaan.

  • Jupi

   Vastaa

   Sehän vasta mielipuolista onkin että vaikka jos kaikki siis 100% kansasta olisi kuuliaisesti lampaana niin silti tää järjestelmä kaatuisi omaan mahdottomuuteensa.

 • Julli

  Vastaa

  Vihervassareiden aika on päättymässä..

  Nämä tuhon ja rappion vuodet pitää ikuistaa, jotta tulevat sukupolvet osaavat välttää vihervassareiden ansoja ja kavahtavat tuota aatetta.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kuinka jotkut ihmiset ylipäätään voivat raivostua sellaisten lakien voimaantulosta joilla estetään lasten murhaaminen?. Kuinka sairas ja kieroutunut, absoluuttista pahuutta edustava mielipuoli ihmisen pitää olla vastustaessaan aborttien kieltämistä muutoinkuin erittäin vahvoin lääketieteellisin perustein?.

  • Nimetön

   Vastaa

   Oletko tosissasi vai tarkoituksella provosoiva?
   Täytyy muistaa tässäkin, että varakkaan valkoisen väestön abortti ei katoa, vaan tämä koskee vain köyhiä. Käytännössä siis enemmän meksikaaneja ja mustia uusia kansalaisia. Todellakin kääntyy lain laatijoita vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi