Instagram poisti Kiellettyjen Kirjojen tilin – Telegramista löytyy edelleen somesivu

Äärivasemmiston aloittaman boikotin myötä kauppias kertoo rikkoneensa myyntiennätyksiä kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna.

Teknologia

Meta platformsin omistama Instagram sensuroi kirjakauppa Kiellettyjen Kirjojen sivun palvelustaan. Syynä sensuurille on kiellettyjen kirjojen myynti, jota juutalaisomisteinen palvelu ei voi sietää.

Kaupalta löytyy edelleen somesivu Telegramista, joka on pääasiassa sensuurista vapaa alusta. Voit seurata sivua lataamalla Telegramin ja liittymällä sivulle.

Itse varsinainen kauppa toimii osoitteessa www.kielletytkirjat.com. Sen laajasta valikoimasta löytyy tavaraa niin kansallisradikaalista politiikasta kiinnostuneille kuin vähän arkisempaakin kirjallisuutta.

Äärivasemmiston aloittaman boikotin myötä kauppias kertoo rikkoneensa myyntiennätyksiä kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna. Viikonlopun ajan boikotin keskiössä oleva Taisteluni-kirja on alennuksessa ja myynnissä vaivaiseen 20 euron hintaan.

1984 Äärivasemmisto Aktivismi Instagram Kansallismieliset Kansallismielisyys Kielletyt kirjat Kirjallisuus Kotimaa Kulttuuri Meta Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Sensuuri Sionismi Talous Teknologia Telegram Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Keijo K

  Vastaa

  Siis jokainen jolla tänäpäivänä edes hieman älynvalo päässä vilahtaa niin poistuu välittömästi instagramista, twitteristä, facebookista, linkedinistä, whatsupista ja muista neuvistoliittolaisista some-alustoista. Nämä edustavat kommunismista satanismia puhtaimmillaan. Älä tue omalla toiminnallasi kommunismia vaan aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä ja irtaudu näiltä kommunistialustoilta nyt heti ja välittömästi. Neuvostoliitto on vihollinen.

 • pertti grandell

  Vastaa

  hienoa, ei anneta juutalaisten mielipiteen ”loukata” meidän sanan,kirja painon vapautta..

 • A

  Vastaa

  Lopeta palkaton sisällöntuotanto, mikä on kasvattanut Zuckerbergin ja muiden osakkeenomistajien tiliä.

  https://www.facebook.com/help/delete_account
  https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

 • Kollektiivinen valhe

  Vastaa

  Kun katsoo kylmän sodan Suomi- sarjaa niin alkaa miettimään miten tuo aika eroaa nykyisestä ja tulee helposti johtopäätökseen, että rajoitettu sananvapaus jatkuu edelleen. Ehkä vielä pahempana kuin 70-luvulla. Silloin ei taidettu tuomita mielipiteistä. Silloin ei saanut puhua Neuvostoliitosta ja nyt ei saa puhua maahanmuutosta eikä ilmastonmuutoksesta mitään kriittistä. Negatiivisten faktojen puhuminen haittamaahanmuutosta johtaa syytteisiin ja myös tuomioihin.

 • Keijo K

  Vastaa

  Youtube, twitter, linkedin, spotify ja varmaan moni muu alusta sensuroinut R. Malonen.

  Tulen arkaa kamaa.. ilmeisesti osui pahuuden ytimeen

  Rumblelta löytyy vielä

  https://rumble.com/vrrkwz-joe-rogan-interviewing-robert-malone.html

  • Nimetön

   Vastaa

   Kiitos!
   Asiahaastattelu. ”Liian pitkä video” luonnollisesti tietyn kitisijäporukan osalta eli kannattaa katsoa.

 • Jonne

  Vastaa

  Kannattaa käyttää adblockereita instoissa, facessa ja vastaavissa. Kännykällä voi käyttää Brave tai vivaldi selainta, niissä on hyvät blockerit valmiiksi. Jos siis vielä faceilee tai twitteröi jne.

 • Kirjastovirkailija evp.

  Vastaa

  Mein Kampf – Taisteluni. Vittu mitä PASKAA.

  • Kalle

   Vastaa

   Jos kirja on paska (henkilökohtainen mielipiteesi?), onko se syy kieltää ja sensuroida se?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi