Kielletyt Kirjat: Taisteluni-kirja viikonlopun ajan vain 20 euroa!

Näyttää siltä, että Kielletyt Kirjat oli jälleen nimensä veroinen. Lisäksi Kiellettyjen Kirjojen kauppias kertoo Partisaanille olevansa valtavan tilaussuman keskellä.

Kotimaa

Äärivasemmisto ja sen kätyrinä toimiva valtamedia päättivät käydä kansallisradikaalin kirjakaupan, Kiellettyjen Kirjojen, kimppuun lokakampanjalla. Kuten totuttua, lokakampanja kääntyi itseään vastaan, sillä Kiellettyjen Kirjojen kauppias kertoo Partisaanille olevansa valtavan tilaussuman keskellä.

Alunperin kohu koski kolmea sen julkaisemaa kirjaa, joita oli jälleenmyynnissä isoilla ketjuilla. Valtamedia keskittyi kuitenkin etenkin Taisteluni-kirjaan, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Kielletyt Kirjat ilmoittikin järjestävänsä kyseiselle kirjalle alennusmyynnit: viikonlopun ajan kirja maksaa vaivaiset 20 euroa! Mikäli teos ei vielä löydy hyllystäsi, on tämä onnenpäiväsi, sillä näin halvalla sitä tuskin on tullut koskaan vastaan!

Voit ostaa Taisteluni-kirjan osoitteesta kielletytkirjat.com

Aktivismi Ha Ha Ha Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kirjallisuus Kotimaa Kulttuuri Mein Kampf Poliittinen vaino Politiikka Taisteluni Talous Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Juho

    Vastaa

    No nyt on kyllä hinnat kohdillaan! Itseltä löytyy jo, mutta lahjaksi lähtee muutama kopio.

    • Jussiboy

      Vastaa

      Et sitten keksinyt mitään parempaa lahjaa kuin taisteluni, joka on auttamattomasti vanhanaikainen yhden katkeran miehen tilitysyritys, jolla ei mitään annettavaa tämän päivän lukijalla muuten kuin eräänlaisena kuriositeettina. Antaisit edes Simojoen kirjan lahjaksi. Simojoki kyllä pyörisi haudassaan, jos tietäisi millainen, vaikkakin häviävän pieni, porukka on nostanut hänet jalustalle ja oman agendansa yhdeksi suunnannäyttäjäksi. Ei nykyisistä hihhuleista voi puhua samana päivänäkään kuin Simojoesta, niin eri sarjassa hän on taistellut.

      • Plääh

        Vastaa

        Tosiasiassa erinomaisen asiantuntevaa tekstiä ja mielenkiintoista monelta alalta Hitleriltä ja sitten vielä on se arvo, että itse suoraan katsoo, mitä mies oikeasti no kirjoittanut. Ei pääse kukaan valehtelemaan välikätenä. Ja muutenkin tietenkin historiallinen totuus monestakin asiasta.

      • Nationalisti

        Vastaa

        Jussiboy ei ole edes lukenut kirjaa, kun tuollaista kommenttia kirjoittaa.
        ”Katkera mies” oli kuitenkin kovin suosittu kansansa keskuudessa kirjan kirjoittamisen jälkeenkin.

        Surkea trollaus.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    ”Taisteluni” olen lukenut jo lukioaikana ‑60-luvulla. Kirjahyllyssäni se on ollut ‑80-luvulta asti. Sittemmin muillakin kielillä! Lukekaa !!!

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Erinomainen kauppa, hinta uskomattoman edullinen. Taisteluni-kirjan kappaleet ovat usein keräilykappaleita. 1940-luvulla painetut ovat helposti satojen eurojen arvoisia.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Itselläni on 1940-luvun painos, se on valitettavasti kirjan selkämyksestä kovin huonossa kunnossa.

  • Jones

    Vastaa

    Ei Mein Kampf ole enää kielletty Saksassakaan. Tosin sen uusintapainos on täytetty valheellisilla selityksillä.
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005031804.html
    https://www.ksml.fi/paikalliset/2569324

  • Evplasse

    Vastaa

    Ajat ovat niin hullut, kohta saa kirjaston polttaja Nobelin rauhanpalkinnon😂

    • Lord Mystery

      Vastaa

      Joo, tai Nobelin kirjallisuuspalkinnon.

  • TT

    Vastaa

    Tässä aletaan olemaan sotatila-moodissa ihan ilman mitään kirjojakin. Aatu on omaan makuun hieman liian totalitaristi, vaikkakin niiden parhaasta päästä. Diktatuurissa kenelläkään ei ole mitään oikeuksia tai jos on, niin ne suodaan diktaattorin tai jonkun puolue-eliitin toimesta. Demokratiassa enemmistö määrää eikä vähemmistöllä ole mitään oikeuksia. Mediavetoisessa demokratiassa mediaa hallitsevilla tahoilla näyttää olevan lähes diktaattorin valtuudet, joskin ne joutuvat pehmittämään kansan ja parlamentin enemmistön puolelleen ja tämä vie joskus aikaa. Perustuslaillisessa tasavallassa kaikilla on luovuttamattomat perusoikeudet, joihin voidaan kajota vasta äärimmäisessä poikkeustilassa.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Jaa, kehumatta paras, mutta on mulla ”Mein Kampf” hyllyssäni myös, vuodelta 1940 juhlapainoksena!!! Hyvä lueskella auf Deutsch silloin tällöin.

  • Huolissaan

    Vastaa

    Harmi, kun en ehtinyt ostaa ja nettisivut olleet monta kuukautta pois käytöstä 🙁
    Olen huolissani

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi