Kielletyt Kirjat: Taisteluni-kirja viikonlopun ajan vain 20 euroa!

Näyttää siltä, että Kielletyt Kirjat oli jälleen nimensä veroinen. Lisäksi Kiellettyjen Kirjojen kauppias kertoo Partisaanille olevansa valtavan tilaussuman keskellä.

Kotimaa

Äärivasemmisto ja sen kätyrinä toimiva valtamedia päättivät käydä kansallisradikaalin kirjakaupan, Kiellettyjen Kirjojen, kimppuun lokakampanjalla. Kuten totuttua, lokakampanja kääntyi itseään vastaan, sillä Kiellettyjen Kirjojen kauppias kertoo Partisaanille olevansa valtavan tilaussuman keskellä.

Alunperin kohu koski kolmea sen julkaisemaa kirjaa, joita oli jälleenmyynnissä isoilla ketjuilla. Valtamedia keskittyi kuitenkin etenkin Taisteluni-kirjaan, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Kielletyt Kirjat ilmoittikin järjestävänsä kyseiselle kirjalle alennusmyynnit: viikonlopun ajan kirja maksaa vaivaiset 20 euroa! Mikäli teos ei vielä löydy hyllystäsi, on tämä onnenpäiväsi, sillä näin halvalla sitä tuskin on tullut koskaan vastaan!

Voit ostaa Taisteluni-kirjan osoitteesta kielletytkirjat.com

Aktivismi Ha Ha Ha Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kirjallisuus Kotimaa Kulttuuri Mein Kampf Poliittinen vaino Politiikka Taisteluni Talous Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juho

  Vastaa

  No nyt on kyllä hinnat kohdillaan! Itseltä löytyy jo, mutta lahjaksi lähtee muutama kopio.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Et sitten keksinyt mitään parempaa lahjaa kuin taisteluni, joka on auttamattomasti vanhanaikainen yhden katkeran miehen tilitysyritys, jolla ei mitään annettavaa tämän päivän lukijalla muuten kuin eräänlaisena kuriositeettina. Antaisit edes Simojoen kirjan lahjaksi. Simojoki kyllä pyörisi haudassaan, jos tietäisi millainen, vaikkakin häviävän pieni, porukka on nostanut hänet jalustalle ja oman agendansa yhdeksi suunnannäyttäjäksi. Ei nykyisistä hihhuleista voi puhua samana päivänäkään kuin Simojoesta, niin eri sarjassa hän on taistellut.

   • Plääh

    Vastaa

    Tosiasiassa erinomaisen asiantuntevaa tekstiä ja mielenkiintoista monelta alalta Hitleriltä ja sitten vielä on se arvo, että itse suoraan katsoo, mitä mies oikeasti no kirjoittanut. Ei pääse kukaan valehtelemaan välikätenä. Ja muutenkin tietenkin historiallinen totuus monestakin asiasta.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Jussiboy ei ole edes lukenut kirjaa, kun tuollaista kommenttia kirjoittaa.
    ”Katkera mies” oli kuitenkin kovin suosittu kansansa keskuudessa kirjan kirjoittamisen jälkeenkin.

    Surkea trollaus.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  ”Taisteluni” olen lukenut jo lukioaikana ‑60-luvulla. Kirjahyllyssäni se on ollut ‑80-luvulta asti. Sittemmin muillakin kielillä! Lukekaa !!!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Erinomainen kauppa, hinta uskomattoman edullinen. Taisteluni-kirjan kappaleet ovat usein keräilykappaleita. 1940-luvulla painetut ovat helposti satojen eurojen arvoisia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Itselläni on 1940-luvun painos, se on valitettavasti kirjan selkämyksestä kovin huonossa kunnossa.

 • Jones

  Vastaa

  Ei Mein Kampf ole enää kielletty Saksassakaan. Tosin sen uusintapainos on täytetty valheellisilla selityksillä.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005031804.html
  https://www.ksml.fi/paikalliset/2569324

 • Evplasse

  Vastaa

  Ajat ovat niin hullut, kohta saa kirjaston polttaja Nobelin rauhanpalkinnon😂

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Joo, tai Nobelin kirjallisuuspalkinnon.

 • TT

  Vastaa

  Tässä aletaan olemaan sotatila-moodissa ihan ilman mitään kirjojakin. Aatu on omaan makuun hieman liian totalitaristi, vaikkakin niiden parhaasta päästä. Diktatuurissa kenelläkään ei ole mitään oikeuksia tai jos on, niin ne suodaan diktaattorin tai jonkun puolue-eliitin toimesta. Demokratiassa enemmistö määrää eikä vähemmistöllä ole mitään oikeuksia. Mediavetoisessa demokratiassa mediaa hallitsevilla tahoilla näyttää olevan lähes diktaattorin valtuudet, joskin ne joutuvat pehmittämään kansan ja parlamentin enemmistön puolelleen ja tämä vie joskus aikaa. Perustuslaillisessa tasavallassa kaikilla on luovuttamattomat perusoikeudet, joihin voidaan kajota vasta äärimmäisessä poikkeustilassa.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Jaa, kehumatta paras, mutta on mulla ”Mein Kampf” hyllyssäni myös, vuodelta 1940 juhlapainoksena!!! Hyvä lueskella auf Deutsch silloin tällöin.

 • Huolissaan

  Vastaa

  Harmi, kun en ehtinyt ostaa ja nettisivut olleet monta kuukautta pois käytöstä 🙁
  Olen huolissani

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi