YouTube ryhtyy sensuroimaan kaikki videot, joissa puhutaan vaalivilpistä

YouTuben mukaan vaalivilppi ei ole mahdollista.

Teknologia

YouTube ilmoitti keskiviikkoa ryhtyvänsä poistamaan kaikki sellaiset videot palvelustaan, joissa puhutaan Yhdysvaltain presidentinvaalien epäillystä vaalivilpistä. Tämä siitä huolimatta, että oikeudenkäynnit aiheesta ovat vielä kesken.

”Alamme poistamaan kaiken tänään (tai milloin tahansa sen jälkeen) ladatun sisällön, joka johtaa ihmisiä harhaan väittämällä, että laajalle levinnyt petos tai virheellisyys muutti Yhdysvaltojen vuoden 2020 presidentinvaalien lopputulosta”, ilmoittaa sensuuria rakastava juutalaisomisteinen videopalvelu.

YouTuben mukaan ei ole mahdollista, että Yhdysvalloissa tapahtuisi vaalivilppiä, vaikka toisaalta koko Trumpin presidenttikauden ajan valtamedia sekä liberaalit puhuivat taukoamatta Venäjän vaikuttamisesta vaalien lopputulokseen.

Lähde: UMV

Donald Trump Internet Petos Politiikka Presidentinvaalit Sananvapaus Sensuuri Teknologia Ulkomaat Vaalivaikuttaminen Yhteiskunta YouTube

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Jännä miten big tech voi tälleen ottaa näin isoa roolia politiikassa. Ei näiden tyyppien pitäisi ottaa kantaa ja sensuroida poliittisesti. Tosi iso riski demokratialle ja kova isku sananvapaudelle. Tosi epäilyttävää myös

 • Eikka

  Vastaa

  Youtube menettää suosiotaan jatkuvasti perseilyllä ja lisääntyvällä mainostulvalla, onneksi muita alustoja on tullut ja tulee jatkossa tilalle.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Vaalivilpistä on todisteita. Ihan faktoja. Sen laajuus vaan tuntematon. Vilpin mahdollisti postiäänestys.

 • juha.

  Vastaa

  En tiedä tykkääkö kukaan George Orwellista, mutta on sanonut aika osuvasti suunilleen tähän tapaan: Kun valhe hallitsee maailmaa. Totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!!!

 • Anne paananen

  Vastaa

  Jos vaalivilppiä ei olisi niin bulkaisuja asiasta ei poistettaisi.!jpkainen järke ihminen tietää että Bideenin keskonen oli pakko saada voitto keinolla millä hyvänsä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi