Nuoret naiset tyytymättömimpiä elämäänsä

Tilastot osoittavat, ettei kulttuurimarxistinen "voimaantuminen" ole tehnyt naisista muuta kuin entistä onnettomampia.

Yhteiskunta

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat entistä tyytymättömämpiä elämäänsä. Vaikka elämme historiallista materiaalisen yltäkylläisyyden aikaa, monikulttuurinen kulutuskapitalismi ei ole tehnyt kansalaisista onnellisia – päinvastoin.

”Kaikkein kriittisimmin omaan elämäänsä suhtautuvat 15–29-vuotiaat naiset. Tästä joukosta joka kolmas ilmoittaa olevansa vain vähän tai ei lainkaan tyytyväinen elämäänsä,” Yleisradio kirjoittaa.

Tilasto on mielenkiintoinen siksi, että maahanmuuttajia ja seksuaalivähemmistöjä lukuun ottamatta mikään ryhmä ei ole saanut mediassa, koululaitoksessa ja työelämässä yhtä paljon ylistystä kuin nuoret naiset. Esimerkiksi Sanna Marinin feministisen hallituskokoonpanon on väitetty kuvaavan nuorten naisten ”voimaantumista” ja astumista yhteiskunnallisen elämän eturintamaan.

Tilastot kuitenkin osoittavat, ettei kulttuurimarxistinen ”voimaantuminen” ole tehnyt naisista muuta kuin entistä onnettomampia. Asiaa selittää todennäköisesti se, että suomalaiset lisääntyvät entistä myöhemmin, minkä vuoksi naiset eivät pääse kokemaan äitiyden onnea biologisesti optimaalisessa ajassa.

Lähde: Yle

Feminismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Masennus Mielenterveys Mielenterveysongelmat Rappiokulttuuri Sanna Marin Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nuorten naisten ”voimaantuminen” on käytännössä sitä, että ylpeillään ”kehopositiivisuudella” ja laitetaan peppu- ja pimppikuvia internetiin, jotta saisivat edes pienen hetken huomiota ja julkisuutta.
  Kyllä sitä jossain kohtaa varmasti alkaa pohtimaankin, että voisiko siinä elämässä olla jotain muutakin sisältöä…

 • TT

  Vastaa

  Kulttuurimarxismi on rikos ihmisyyttä ja elämää vastaan. Massamedian toimittelijat ovat pahimpia mädätyslinkoja. Suomessa joka ikinen instituutio on turmeltu kulttuurimarxismilla ja meno vain kiihtyy. Kulttuurimarxismin pilaama maailmankatsomus johtaa todellisuudentajun hämärtymiseen ja lopulta koko maa sortuu erilaisten harhaoppien kuten ilmastokultin ikeessä.

 • puolueeton

  Vastaa

  Kun naisille ja miehille tyrkytetään vääränlaista tasa-arvoisuutta, sehän heikentää naisten yhteiskunnallista asemaa. Naisilla on ylivertainen biologinen asema ja miehillä on vain avustajan rooli elämän jatkumisesta.
  Ei ole ollenkaan ihmeellistä, että jotkut miehet eivät suurta eroa voi hyväksyä, vaan päätyvät luonnottoman olotilaan.

 • Bella

  Vastaa

  Naisten voimaantuminen on tarkeaa silloin, kun puhutaan fyysisesta itsensapuolustamisesta ja tallaisten taitojen opettelusta. Myos aitiys voimaannuttaa naisen, aitiys on naisten armeija.

 • yin/jang

  Vastaa

  Niin… Elämä on sellainen kuin sen tekee. Meilla usein sanotaan että ympäistö muokkaa ihmisen kaltaisekseen. Mutta väärin. Ihminen muokkaa ympäristönsä haluamakseen.

 • juha II

  Vastaa

  Kun naiseus on hukassa. On elämä mälsää ja tarkoitusta vailla, sillä kantasuomalaisten miestenkin vihaaminen ei enää tuo potkua elämään. Ja ainakin suuressa lännessä poikamiehet kulkevat ennemmin omia polkujaan kuin syöttävät päänsä jo rukoilijasirkka naaraisiin verrattavissa olevilla poispilatuilla ja tasapainottomilla nuorilla naisilla, joilla on uusi kyky ihastella omaa peppuaan. Miestenhän sitä ei enää saa katsoakaan ilman joutumista pitkälliseen ja tuskalliseen rikosoikeudettomaan prosessiin!

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Moni naikkonen ei kelpaa äidiksi. Ei pidä tyrkyttää äitiyttä yleispätevänä ratkaisuna. Eivät ne osaa kasvattaa lapsia oikein. Miehen, siis aidon miehen pitää kasvattaa lapset, muuten ei ole hyvää tulevaisuutta. Nainen sopii laittamaan ruokaa ja tiskaamaan, mutta eihän mitä marxilaisfrmknistejä voi päästää muuten lasten kanssa toimimaan

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Voimaantuminen tarkoittaa stressiä. Nainen heikompana kärsii eniten ulkonäkövaatimuksista ja vaatimuksesta tehdä kolmea työtä ollakseen Hyvä ihminen. Ei ihme, että naiset sekoavat ja jo nuoret tytöt. Niistä mediasaaste kasvattaa mamujen panopuita, jotka rituaalinomaisesti abortoivat sikiöt.

 • Draamakuningattaria

  Vastaa

  Oletteko miettineet että he itse haluavat olla onnettomia? Deittisovelluksista he löytäisivät nopeasti monta kivaa miestä, jotka olisivat valmiita perustamaan perheen heidän kanssaan.Mutta silloin ei olisi elämässä mitään, mistä pääsisi valittamaan.Siksi en ole pahoillani heidän puolestaan.

  • Bella

   Vastaa

   Mika vitsi. ”Deittisovelluksissa” ei ole kuin pelimiehia, ei siella kukaan perhetta halua perustaa. Kannattaa ymmartaa, etta otsikon tarkea aihe ei ole vain ”naisten vika”, vaan yhta lailla sen todellisuuden ovat luoneet miehet itse.

 • Hh1488

  Vastaa

  mä en ainakaan ite ole tyytyväinen tälläiseen sairaseen yhteiskuntaan/maailmaan.itteeni ei kiinnosta tehdå työtä pelkästään rahantakia vsan haluisin ennemmin tehdä yhteisenhyvän takia,mutta nykymaailmassa se ei ole mahdollista.kyllä kun kattelee kuvamateriaalia kolmannen valtakunnan ajoista,tulee tippa linssiin,maailmassa on ollut kerran upes yhteiskunta,josss olisin halunnut elää.toivottavasti vielä joskus kansallisosialismi nousee jälleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi