Valtamedia: Natolle alistuminen merkitsee ”uutta itsenäisyyttä” Suomelle

Länsi-Suomi -lehden mukaan Natolle alistuminen merkitsee aitoa itsenäisyyttä.

Yhteiskunta

Suomen vääjäämättömältä vaikuttava Nato-jäsenyys on saanut globalistiselta medialta hurmoksellista suitsutusta. Länsi-Suomi ‑lehden mukaan Natolle alistuminen merkitsee aitoa itsenäisyyttä.

”Suomesta tulee nyt virallisesti täysiverinen länsileirin maa. Nimellinenkin puolueettomuus on pian historiaa, kun Suomi kuuluu sekä Euroopan unioniin että Natoon,” Länsi-Suomi iloitsee.

Vaikka lehti myöntää, että Suomen lainsäädäntö sekä talous- ja ulkopolitiikka on nyt ulkoistettu EU:lle ja Natolle, lehti väittää Suomen olevan ”itsenäisempi” kuin ehkä koskaan aiemmin. ”Tästä alkaa uudenlaisen itsenäisyyden aika,” globalistinen media julistaa.

Lähde: Länsi-Suomi

Itsenäisyys Kotimaa Nato Politiikka Sauli Niinistö Sionismi Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Sota on rauhaa, tietämättömyys on voimaa, sananvapaus uhkaa demokratiaa, orjuus on itsenäisyyttä…

 • Puolueeton

  Vastaa

  Suomen loppu edessä, kun länsimaitten kulttuuri tuhoutuu luonnottomuuksiin, mennään siinä mukana. Olisi ollut parempaa alistua itäiselle ja Aasian kulttuureille, jotka hallitsevat tulevaisuutta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Huomatkaa, että heti kun alistuminen NATO:lle oli vahvistettu niin uutisoitiin mm. seuraavasti:

  ”Venäjä kohdistaa nyt myös ydinaseensa Suomen strategisiin kohteisiin”

  ja

  ”Itäraja muuttuu nyt epävakaaksi ja rauhattomaksi”

  Sanomattakin on selvää, tietenkin, että energiahuolto on vaarassa ja, kirsikkana kakussa, emme voi enää käydä kauppaa Venäjän kanssa.

  Siis voi saatana, mikä idioottien kavalkaadi. Kaikki päin helvettiä ja suuri saavutus on nyt epävakaa ja rauhaton itäraja ja pääsy ydinasehyökkäyksen kohteeksi. Muistakaa se, kun Helsinki pommitetaan savuavaksi, säteileväksi tomukasaksi. Mutta eihän sillä mitään väliä, kunhan ollaan sotarikollisen ja dementtisen USA:n ”suojeluksessa”. Helvetin ääliöt, maanpetturit. Sanat eivät riitä.

  • Snif

   Vastaa

   Ryssän uhkailut on kuin pieru tuulessa.
   Kukaan eikä mikään ei ole hyökkäämässä ryssiin vaikka natoon liitytään, ryssäkin kyllä tuon huomaa.

  • LosPerkeles

   Vastaa

   no se on juuri näin… no jos toi helsinki vaikka pommitettaiski maan tasalle, niin siinä lähtee suurin osa elintasopakolaisista ja punaviherhihhuleista samalla.. ainoo plussa

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tällaista tilannetta suomalaiset poliitikot näköjään oikein toivovat, mielipiteet muuttui kuin tuuliviirillä kun vertaa nykyisiä kannanottoja vuoden 2019 vaalikoneen vastauksiin.
   Ohjeet ovat tulleet muualta.

 • Valhetta kaikki tyynni

  Vastaa

  Tossa kuvassa Salen ilme kertoo paljon. ”Heh, heh, heh, taas tyhmää kansaa kusetettiin ja ne hölmöt vielä oli oikein vaatimassa tätä. Tää oli jopa pahempu kusetus kuin se Euroon meno-kusetus taannoin”.
  Globalisti Sale on esimerkkitapaus siitä mitä on ”susi lampaan vaatteissa”. Oikein varsinainen kyykäärme. Suomen ja suomalaisten vihaaja. Pedofiili.

 • Matti

  Vastaa

  EU jäsenyys on ollut Suomelle ensisijaisesti turvajärjestely Ryssää vastaan..turvajärjestely ei vaan toiminut vaan EU projekti alkaa lipsua Liittovaltion suuntaan..nyt paikataan virhe ja mennään NATOon..senjälkeen voimme puolestani erota EUsta ja paikata kohmeloa ETAlla..€uro uppoaa jonkin vuoden kuluttua..siitä voi erota ennenkuin on myöhäistä..summarum..NATO on Suomelle reitti kuiville..NATOstakin voi erota mutta siihen menee aikaa..Ryssä on aina ryssä muttei siihen kannata voita haaskata..parasta tulee kuulemma liekinheittäjällä.

 • juha II

  Vastaa

  Niinistö on ”kuin kolmen markan hevonen!”

 • Salomon

  Vastaa

  Tuo kättely kertoo kaiken olennaisen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kyllä, globalistit juonivat jatkuvasti kriisejä ihmisten elämään, he nauttivat siitä ja hyötyvät itse taloudellisesti.
   Niinistö on pahimpia presidenttejä mitä tässä maassa on ikinä ollut, hän on vain onnistunut luomaan todellisuutta huomattavasti paremman imagon.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valehteleva valtamedia aivopesi suomalaisia ensin kaksi vuotta ”pandemialla” ja sai kansan aivan psykoosiin, sekä kunnioittamaan auktoriteetteja entistä tiukemmin, nyt valtamedia vyöryttää täydellä voimalla kulttuurimarxista Natoa, täytyyhän Suomen itsenäisyyden rippeetkin jakaa pois niin pian kuin mahdollista.

  Poliitikkojen toiminta on myös vähintään yhtä kuvottavaa, taisi olla niin, että peräti 148 eduskuntaan valittua kansanedustajaa on vastannut vuoden 2019 vaalikoneeseen, että Nato-jäsenyys ei vahvistaisi Suomen turvallisuuspoliittista asemaa.
  Tätä on ”edustuksellinen demokratia”, täyttä teatteria ja kansalle päin näköä valehtelua.
  Kun katsotte minkälaisia poliitikkoja Suomen eduskunnassa istuu, on päivänselvää, etteivät heitä kiinnosta tämä kansa, heidän intressinsä on ajaa ihan muita/muiden asioita.
  Sama koskee Sionisti-Salea.

  On todennäköistä, että Turkki vain kiristää länsimaita ja vaatii poliittisella pelillään itselleen hyötyä, kun Erdogan ilmoitti, ettei Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys olisi hyvä juttu, mutta olisihan se todella hienoa nähdä, jos Turkki oikeasti estäisi kyseisten maiden Nato-jäsenyyden.

 • Sivusta katsoja

  Vastaa

  Ryssät on suoraan sanoneet että puuttuvat sotilaallisesti mikäli Suomi liittyy Natoon ja Ukraina on selvä osoitus siitä että voivat sen ihan varmasti tehdä. ”Asiantuntijoiden” ja poliitikkojen puheet siitä ettei Venäjällä ole resursseja aloittaa toista sotaa on täyttä paskaa. Siellä on melkoinen reservi sotilaita eikä vaadi muuta kuin että Putin julistaa sodan ja koko reservi on käytettävissä. Tavallisen venäläisen mielestä ei varmaan yhtään huono ajatus varsinkin kun kerrotaan syyksi että Nato on nyt virallisesti laajentunut itärajalle.
  Olisivat voineet järjestää edes sen kansanäänestyksen liittymisestä, sen sijaan poliitikot kilpaa valehtelevat somessa kuinka ”suomen kansa” päätti liittyä Natoon. Joo, ollaan valittu eduskunta, paitsi että persut mukaan lukien moni edustaja väitti aiemmin ettei kannata liittymistä. Joku Helsingin ydinkeskustassa toteutettu galluppi NATOn suosiosta ei ole sama asia kuin kansanäänestys.
  Jos tässä nyt sota syttyy niin minun puolesta eduskunta voi mennä eturintamaan sotimaan. Minä en aio lähteä sotimaan koska en ole sodan syttymiseen voinut edes teoriassa vaikuttaa.
  Toivottavasti ei syty sotaa ennen virallista jäsenyyttä, sillä NATOn sopimuksissa taidetaan sanoa ettei konfliktissa olevaa maata voida hyväksyä jäseneksi.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Hmmmmmm.… ((((NATO)))) ((((EU))) (((Ryssät))) (((Jutkuraina)))
  Kenelle pitäisi antaa oma elämä?

 • TT

  Vastaa

  Hölmöläistarinoiden uusin käänne. Hevosetkin nauraa Suomelle. Perintöosa ja historian suoma lahja eli lähes täysi puolueettomuus luovutettiin pois. Samoin suhteellisen uskottava ja vahva itsenäinen puolustus. Suomen Puolustusvoimista tehtiin loppu eli sekin kunnioitettava instituutio on nyt mennyttä ja on nyt länsi-marxistien työkalu. Kansalle syötettiin satutarinat suojelevasta Natosta ja susi-hukka Venäjästä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Yhteenveto: Ukrainakin oli puolueeton kävi kauppaa Ryssän kanssa.
  No mitä auttoi puolueettomuus saati yhteistyö ja miljoonat ukrainalaiset Ryssälässä ja miljoonat ryssät Ukrainassa? Nitsivoo.

  Joten aiemmin ketjussa esitetyt väitteet ovat arvottomia ja tosiasioiden sivuuttamista siitä miten Ryssä tulkitsee puolueettomuutta ja naapuruussuhteita. Orjanmieltä on alistua Suomen Ryssän miehitykseen, Naton kautta saatiin sotilaallinen pidäke, millä perusteella ei tulla kuten Ukrainaan huvikseen sisäänajamaan sotakoneita ja tehtailemaan asutuskeskusten ja ihmisten joukkomurhaamista kuten on käynyt Tsetseniassa, Georgiassa, Syyriassa ja Ukrainassa tässä viimeisen 30 v aikana.

  Lisää ajatuksia kansainvälisestä oikeudesta blogissa https://Sinimusta-yhteistyo.blogspot.com aluesaannoista ja nato-jäsenyydestä.

  Seppo Lehto historioitsija aluepalauttaja
  Eduskuntavaaliehdokas 2023 https://Eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Venäjä paras naapuri. Ruotsi päästää matut läpi..

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Jälleen Ryssälän perseenkorkkiuutisia olavi koskelalta:
   Ryssä on tuonut Suomen alueille sotilaansa henkilökuntineen, alueemme edelleen Ryssän miehittämät, Ruotsi ei.
   Suomen miehitetyiltä alueilta meni muun Suomen maaltapaon lisäksi liki 500 000 suomalaista Ruotsiin.
   Voisi tämä Ryssälän perseenkorkki lopettaa stalinistiedotteensa.
   Seppo Lehto https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com

 • Nationalisti

  Vastaa

  Globalisti-Sale oli tänään tiedotustilaisuudessa sanonut, että ”olin jossain vaiheessa säikähtäny, että meneekö (ratifiointi) uusien eduskuntavaalien yli”.
  Ensin sivuutettiin vuosikausia luvattu kansanäänestys ja sitten kulisseissa junaillaan asiat niin, ettei uusia eduskuntavaaleja ehtisi tulla.
  Voi vittu tätä ”edustuksellista demokratiaa”
  Niinistö on suurimpia rikollisia mitä tässä maassa on ikinä ollut.
  Miten olikaan euroon liittymisen kansanäänestys?
  Ai niin, ei ollut.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jos Suomeen tulee vieraita joukkoja – olkoot ne sitten hallituksen liittolaisia tai eivät- jokaisen isänmaallisen suomalaisen pyhä velvollisuus on sabotoida niitä kaikin keinoin.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   No meneppäs sabotoimaan Terijoelle, Viipuriin, Alakurtiin, Petsamoon, siellähän niitä miehittäjän joukkoja ja asutusta riittää. Joten lopeta tuo ryssäläinen nillitys ”vieraista joukoista”. Saksan armeija on aina tervetullut Suomeen kuten 1918, jolloin laittoi ryssäläisille lisävauhtia, kuten jatkosodassakin vastasi koko pohjoisen sektorin puolustamisesta, muun ase-avun lisäksi.

   Seppo Lehto historioitsija Aluepalauttaja
   https://Aluepalauttaja.blogspot.com

   Viite: Schlageter, joka voisii laittaa Moskovan Tiltu nimimerkikseen nyt esiintyy harhaisesti kuten ryssäläinen vain voi saksalaisella nimimerkillä, moro vaan Borikselle 😉

   16.5.2022 klo 06:45
   Vastaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi