Pappi kyseenalaisti ”homoideologian” – joutui terrorismitutkinnan kohteeksi!

Poliisi tuli tutkimuksissaan siihen tulokseen, että pappi ei ole terroriuhka.

Yhteiskunta

Pastori Bernard Randall.

Trent Collegen vakituisena pastorina toimineesta Bernard Randallista raportoitiin Iso-Britannian poliisin terrorisminvastaiselle yksikölle tämän kerrottua koulunsa oppilaille, että heillä on oikeus olla eri mieltä koulun uusista ”LGBT”- eli homoaktivismikäytännöistä.

”Teidän ei tarvitse hyväksyä LGBT-aktivistien ajatuksia ja ideologiaa. On täysin laillista ajatella, että avioliitto tulisi käsittää elämänkestävänä miehen ja naisen liittona,” Randall oli lausunut pitämässään saarnassa koulun aloitettua yhteistyön Educate and Celebrate ‑järjestön kanssa, joka tarjoaa homoideologian opetusta kouluihin.

Poliisin terrorisminvastainen yksikkö otti Randallin tutkinnan kohteeksi mutta tuli siihen tulokseen, että pastori ei ole terrorismin ja radikalisaation uhka. Randall sai tutkinnan seurauksena potkut koulupastorin virasta ja hän haastaa nyt Trent Collegen oikeuteen.

Lähteet: Daily Mail, Church Times

Britannia Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Poliisi Poliittinen vaino PolPo Rappiokulttuuri Sensuuri Terrorismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eurooppa ja Länsi tarvitsevat puhdistukseen oman Arabikevään tai Hullun vuoden, tyyliin 1831, 1848,1918,1989.

 • Töihin töihin

  Vastaa

  Eiköhän palkata tämä kaveri.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi