Saksan terveysministeri myöntää koronarokotteilla olevan vakavia sivuvaikutuksia

Vielä vuonna 2021 terveysministeri väitti, että koronarokotteilla ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Tiede & luonto

Karl Lauterbach.

Saksan hallituksen virallisten tilastojen mukaan yli 330 000 ihmistä Saksassa on raportoinut kärsineensä koronarokotteen aiheuttamista vaurioista, joista osa on ollut hyvin vakavia myös nuorten keskuudessa. Nyt terveysministeri Karl Lauterbach on myös tunnustanut sivuvaikutusten olevan totta, vaikka hän aiemmin kielsi asian ja kannatti massarokotuksia sekä harjoitti rajua sulkutilapolitiikkaa.

”Juuri niin. Yksi kymmenestä tuhannesta on vakavien sivuvaikutusten esiintymistiheys. Nämä tapaukset ovat hyvin häiritseviä ja olen pahoillani näiden ihmisten puolesta. Osa rokotevaurioista on todennäköisesti pysyvää,” Lauterbach oli sanonut haastattelussa, mutta ei suostunut myöntämään terveysministeriön toimineen väärin korona-aikana.

Professori Stefan Homburg Hannoverin yliopistolta sanoo Lauterbachin kuitenkin vähättelevän tilastoja vakavien sivuvaikutusten suhteen, ja että todellinen määrä on yksi viidestä tuhannesta jos raportoimattomia tapauksia ei lasketa.

Osa rokotevaurioista kärsineistä on järjestäytymässä aikeinaan aloittaa oikeudelliset toimet koronarokotteita valmistaneita lääkeyrityksiltä vastaan saadakseen näiltä korvauksia rokotteidensa aiheuttamista sivuvaikutuksista, mutta tämä tulee olemaan erittäin haastava tehtävä johtuen niistä oikeudellisista suojista, jotka poliitikot myönsivät näille.

Lähde: Remix

Rokotteet Saksa Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viikatemies

  Vastaa

  kaikilla lääkkeillä ja rokotteilla on sivuvaikutuksia, tottakai. Mutta kyllä terve ihminen ne kestää, jos sairastut koronarokotteesta todennäköisesti olet heikko ja kuolisit varmasti itse koronaan tai johonkin muuhun kulkutautiin. Koronarokote pelkoa lietsoo tuo itänaapuri, älkää langetko ansaan.

  • Jns. Man

   Vastaa

   No, ei nyt aivan noinkaan. Nykyinen ylikuolleisuus kaikissa korkean koronarokoteasteen maissa johtuu näistä rokotteista. Täytyy muistaa että mitään rokotteita ei olisi tarvittu! Korona Covid-19 oli ja on tappavuudeltaan tavallisen kausi-infulenssan tasoa.

  • Toffo

   Vastaa

   Mistä lähtien itänaapuri on laatinut viralliset tilastot haittavaikutuksista ja ylikuolemien runsaasta kasvusta ympäri maailman?
   Ovatko tuhannet pysyvistä vammoistaan kertovat ihmiset taitavia itänaapurin näyttelijäakatemian trolleja,eri kielillä?

  • Puolueeton

   Vastaa

   Viikatemies on tutustunut mediaan, joka on jo kauan kertonut rokotteen vaaroista. Sama media kertoo Ukrainan tilanteesta toisin kuin länsimediat. Kun nämä yhdistää Viikatemiehen ajattelulla, syntyy mielikuva itänaapurin osallisuudesta länsimaiden hyvksymien koronorokotteiden haittojen paljastamiseen, vaikka sellaisesta ei ole aikaisemmin kerrottu.

  • KokenutMies

   Vastaa

   Julkisuudessa ollut NHL-jääkiekkoilija Brandon Sutter sairastui 2021 alussa koronaan, mutta parantui siitä ja jatkoi kauden loppuun normaalisti. Ongelmat alkoivat, kun hän otti 1. ja 2. rokotteen syksyllä 2021. Sen jälkeen hän ei ole pelannut peliäkään. Koronatartunnan aiheuttama virus mylläsi vielä kehossa, kun rokotetta lyötiin sisälle ja se sekoitti huippukuntoisen uhreilijan elimistön toiminnan. Koronarokote oli kokeellinen eikä kellään ollut tietoa mitä sairastettu tartunta alla tulisi vaikuttamaan, tai mikä on niiden pitkäaikaiset vaikutukset terveydelle.

  • Hei vaan

   Vastaa

   juu eli Putinin syy sekin.

  • Jupi

   Vastaa

   koronavuosina kuoli 0 ihmistä flunssan ja suunnilleen saman verran koronaan kuin normaalisti flunssaan. Tämä fakta asettaa toimenpiteet sulkea koko planeetta ja rokottautua. sopivasti vielä uusinta uutta mRNA teknologiaa jota ei ole testattu kunnolla, ja ne testit jotka tehtiin saivat järkyttävät tulokset, eikä sitä olisi ikinä saanut mainostaa turvallisena ja vapaaehtoisena, mut työ lähtee alta. veikkaan että jos joku tässä maksumieheksi joutuu niin hänet löytää peilistä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Älä nyt ”viikatemies” viitsi lässyttää aivan täyttä paskaa.
   Fakta on se, että ylikuolleisuus on todella suurta, eikä kukaan ”korona-ajan” asiantuntija halua ottaa sitä puheeksi julkisuudessa, tällä hetkellä aiheesta vallitsee syvä hiljaisuus.
   Esimerkiksi Islanti oli piikityksien mallimaa ja ylikuolleisuutta esiintyy paljon.
   Tässä on käynyt nyt niin kuin ”salaliittoteoreetikot” nämä asiat toivat ilmi koko ”pandemian” ajan, juutalaiset lääkeyhtiöt toivat markkinoille myrkkyjä, joita lobattiin median taholta erittäin aggressiivisesti ja jopa suoranaisilla valheilla ihmisille.
   Monikansalliset lääkeyhtiöt käärivät suuret voitot, ”asiantuntijat” ja poliitikot saivat korruptiopalkkiot, kansalle jäi ne haitat.

  • Jani Juselius

   Vastaa

   Eli terve mies syö kaikkia maailman lääkkeitä, muutenhan se on ryssä. Näin minä asian ymmärsin. Todennäköisesti ohjenuorasi on kompastusansa.

 • Arska

  Vastaa

  itänaapuri ei lietso piikkipelkoa, vaan siellä nimenomaan pakotetaan kansalaisilleen koronapiikkiä.

 • Mr. Clean

  Vastaa

  Niinpäniin. Viranomainen valehteli, onpas kummallista. Varmaan yksittäistapaus. Katsotaan muutaman vuoden päästä miten kaikki rokotetut voivat ja ihmetellään sitten lisää. Minun ei tarvitse ihmetellä mitään.

 • TT

  Vastaa

  Suomessakin sitten ajauduttiin kyseenalaiseen CV-19- geeniterapiarokotteen pakottamiseen erityisesti sote-alan työntekijöille. Miksi ihmisen ei anneta tehdä itse arviota siitä, onko joku tuote hänelle hyödyllinen mahdollisiin riskeihin nähden? Itse surmaisin itseni mieluummin kuin ottaisin nykymuotoisen mRNA CV-19-rokotteen, joka on kammottava tuote. Ehkä tätä halutaan, että omilla aivoillaan ajattelevat syrjäytyvät ja menehtyvät? Joka tapauksessa rokotekriittisyys ei olisi koskaan noussut nykyiselle tasolle ellei olisi annettu ymmärtää, että rokotteen ottaminen on pakollista. Itseltäni meni luotto täysin mm. suomalaisin lääkäreihin, koska ne lähtivät mukaan piikkien voimakkaaseen tyrkyttämiseen vastoin tarkempaa tietoa hyödyistä ja riskeistä. Mikä on näiden lääkäreiden ammattitaito ja etiikka? Kriittisten maallikkojen arviot ovat osoittautuneet oikeammiksi kuin terveysalan ammattilaisten. Kriittisyys on siis ollut täysin perusteltua ja pakottajat ja tyrkyttäjät ovat olleet erittäin väärässsä. Hävetkää!

 • JT

  Vastaa

  Tucker Carlson & Ed Dowd: Haastattelu ”äkkikuolemien epidemia”
  https://rapsodia.info/tucker-carlson-haastatteli-ed-dowdia-22–2‑2023-akkikuolemien-epidemia/?unapproved=97548&moderation-hash=dc4fc3326a90da2724ee4b2793f48960#comment-97548

  ”Meidän on lopetettava nämä rokotteet, koska ne eivät toimi”, Lowry sanoi The Epoch Timesille. ”Ne eivät estä tautia, ja niiden aiheuttama välitön ja pitkäaikainen riski saada vakavia vammoja on suurempi kuin varsinainen tauti. Luonnollinen immuniteetti koronaviruksia vastaan on paljon parempi ja pitkäkestoisempi kuin mikään, mitä nämä rokotteet tarjoavat”, hän sanoi.
  https://www.theepochtimes.com/health/hard-evidence-in-new-study-brain-heart-damage-caused-by-mrna-vaccine_5074383.html?utm_content=buffer20184&utm_medium=Social&utm_source=linkedin&utm_campaign=etlinkedin

 • Viikatemies

  Vastaa

  Miksi ette luota länsimaiseen tieteeseen. Tiede on ainut asia mihin voit nykyaikana luottaa. Tiede ajaa ihmisen evoluutiota eteenpäin, luottakaa siihen. Kaikki uusi toki pelottaa, pelko on luonnollinen reaktio. Ilman rokotteita ja nyky lääketiedettä joka toinen teistä olisi kuollut jo ennen kuin olitte täysi-ikäisiä.

  • JT

   Vastaa

   Länsimainen tiede on alkanut huijaamaan väestöä, siitä on tullut epäluotettava taho.
   Kovat todisteet uudessa tutkimuksessa: mRNA-rokote aiheuttaa aivo- ja sydänvaurioita.
   Saksalaiset tutkijat ovat havainneet, että mRNA-rokote, ei itse COVID-19-infektio, aiheutti aivo- ja sydänvaurioita vanhemmalla ihmisellä, jolla oli perussairauksia.

   https://www.theepochtimes.com/health/hard-evidence-in-new-study-brain-heart-damage-caused-by-mrna-vaccine_5074383.html?utm_content=buffer20184&utm_medium=Social&utm_source=linkedin&utm_campaign=etlinkedin

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mistä syystä sinusta on tullut kehitysvammainen?

   • Ismo Meinander

    Vastaa

    Voiko täällä peukuttaa?

    Mistä lähtien moderni tiede ei ole ollut valtaapitävien käsissä, jotka tekevät ja harrastavat täysin omia agendojaan piittaamatta siitä todistusaineiston valtamerestä, joka kertoo meille hieman erilaisen tarinan koko ihmissuvun historiasta; tieteen nimissä koko kosmos on epäpyhitetty ja ”tiede” on poliittisille ja akateemisille voimille vain keppihevonen, jonka avulla koko maailma voidaan saattaa muutamien ”valaistuneiden” alttarille, jossa palvotaan ihmishenkien kustannuksella ”edistystä”.

  • GLGL

   Vastaa

   VM: ”Miksi ette luota länsimaiseen tieteeseen”

   Tieteeseen kyllä voi luottaa. Olennainen osa tiedettä on tieteellisten hypoteesien testaus. Tässä tapauksessa testausta ei ole tehty, joten kyse ei ole tieteestä. Tai tarkemmin ottaen, mRNA ”rokote” on kyllä solubiologiatiedettä, mutta se ei ole lääketiedettä.

   • TT

    Vastaa

    Tuotteen testaus on jätetty vajaaksi eikä testituloksia ole ollut edes julkisuudessa saatavilla. Hypoteesien armoton testaus toistettavin ja dokumentoitujen koejärjestelyjen avulla ovat tieteen kovaa ydintä. Tekniikassa tätä vastaa uuden prototyypin testaus. Lääketieteessä on vieläpä kova eettinen ydin eli lääkeaine ei saa tuottaa pysyvää haittaa. Tämä on myös osa lääkärin tai lääkkeen jakelijan ammattitaitoa. 

    Entisinä hyvinä aikoina lääkkeiden testaus on ollut perusteellista, mistä johtuen tuotekehitysajat ovat olleet erittäin pitkiä. Onnettomuuksia on kuitenkin sattunut kuten tapaus talidomidi, raskausajan pahoinvointilääke. Koronassa testausprosesi on puristettu poliittisen paineistuksen ja kaupallisten himojen vuoksi aivan liian lyhyeksi. On ollut myös paineita saattaa uusi mRNA-teknologia vaikka väkisin markkinoille. Myöskään testauskriteereiden tiukkaan asettamiseen ei voi enää luottaa. Juutalaista lääkekehittelijää kiinnostaa vain raha eikä tuotteen turvallisuus. Koronassa on otettu tietoisesti riski siitä, että tuote on susi. On vedottu hätätilaan, mistä luotiin illuusio mediakampanjan ja poliitikkojen sulkutila-ylilyöntien avulla.

  • Lääketeollisuus=mafiabisnes

   Vastaa

   Länsimainen lääketiede on juutalaista huijausta. Reilut 100 vuotta sitten alkoivat pankkiirit ajamaan Rockefellerien ja kumppaneiden avulla luontaishoitoja kuten homeopatiaa ja yrttilääkintää alas. Eliitti itse ei rokotuta itseään ja käyttää homeopatiaa ja otsonihoitoja jne.

   https://odysee.com/@QuantumRhino:9/Cancer–the-Forbidden-Cures–Documentary:e

  • Kyynikko

   Vastaa

   Rokoteasiassa heitettiin romukoppaan sata vuotta tieteellistä tutkimusta. Maskit tiedettiin hyödyttömiksi jo yli sata vuotta sitten. Lääkekehityksellä on tiukat säännöt, jotka jyrättiin korruptiolla. Sulkutilat tiedettiin hyödyttömiksi heti toisen maailmansodan jälkeen. Tiede ei puoltanut yhtään Korona pandemian aikaista toimenpidettä. Edes PCR testiä, jonka kehittäjä Mullins erikseen kielsi sen soveltuvan diagnostiseksi työkaluksi. Sokea auktoriteettiusko korruptoituneisiin viranomaisiin ei ole ”tieteellistä ajattelua”. Myös akateeminen järjestelmä tuottaa, ihan tutkitusti, täyttä huttua tieteen kaapuun verhottuna. ”Tieteeseen luottaminen” on nykypäivän taikauskoa, elleivät metodit kestä kriittistä tarkastelua.
   https://www.scientificamerican.com/article/an-epidemic-of-false-claims/

  • PirkanmaanHerkules

   Vastaa

   Yksi hyvä syy siihen miksei kannata luottaa lääketieteeseen liiemmin on se että lääketiede ja lääkärit ovat vuosikymmeniä vähätelleet lääkkeiden haittavaikutuksia 10–100x. Tämä tapahtuu rutiiniluontoisesti, koska lääkeselosteissa mainitut haitat esiintyvyyksineen perustuvat vain raportoituihin tapauksiin ja lääkehaitoista siis raportoidaan todella pieni osa, yleensä korkeintaan 1–10%. Koko systeemi on luotu sellaiseksi että lääkärit eivät jaksa tai viitsi raportoida haittoja ja lääkäreitä käytännössä palkitaan raportoimattomuudesta.

   Vastaavasti toki lääkkeiden hyötyjä liioitellaan. Jos näin ei tehtäisi jouduttaisiin toteamaan että karkeasti arvioiden puolet myynnissä olevista aineista aiheuttaa enemmän haittoja kuin hyötyjä. Voiko kukaan oikeasti todeta että ei ole koskaan testannut jotain ainetta minkä tutkimusten mukaan pitäisi tehota mutta ei sitten omalla kohdalla tehoa kuitenkaan?

 • einari

  Vastaa

  14 päivää toisen comirnaty piikin jälkeen henkilöltä katosi muisti, onko viikatemiehellä tiedemiestä joka tämän sairauden voisi parantaa ? Enkä nyt tarkoita sitä Ameriikan
  Bidenin lääkäriä, joka kirjoitti terveen paperit puolikuolleelle henkilölle, joka johtaa ydinasevaltiota!
  Viikatemiehen olisi hyvä opiskella muutakin kun YLE- uutisia, onko utopiassa helppo
  elää ? Niin tiedemiehelle tiedoksi, se muisti on ollut kateissa useita kuukausia !

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Todella uskottavan näköinen ministeri. Luottakaamme heidän sanaan.

  Ei vaan, palvokaamme näitä jalustalle nostettuja miehiä, jotka eivät a) koskaan valehtele, b) kertovat aina totuuden, c) eivät ole minkään eturyhmän asianajajia, ja d) haluavat meille kaikille vain parasta.

  Seuraavaksi nostakaamme modernin maailman kunniapaikalle kaikki he, jotka eivät ole samassa joukossa kuin Sokrates. Tehkäämme heille patsaita, ylistäkäämme heidän suurta viisauttaan; heidän, jotka ovat AINA OIKEASSA.

  Sen jälkeen, kun he ovat kadonneet palvojiensa kera, rakentakaamme uusi yhteiskunta ikuisten periaatteiden pohjalle.

  Mutta ennen sitä, uskokaa ja seuratkaa heitä, jotka palvovat demokraattisten jumalten alttarilla, sillä onhan heillä: mielipide.

 • Viikatemies

  Vastaa

  Kai te sentään luotatte tieteeseen silloin kun sairastutte itse, tai joku läheisenne johonkin vakavaan sairauteen, esim syöpään. Käännytkö silloin homeopaatin tai puoskarin hoitoon. Seuraava kehitys askel tulee olemaan syöpien rokotus ja sen aihio on mrna rokotteet. Me elämme toki vapaassa maassa ja sinulla on oikeus olla mitä mieltä tahansa joka asiasta. Ne jotka luottavat tieteeseen ja tuntevat luonnonlait, tulevat hallitsemaan kaikkea. Se on fakta, älkää uskoko vääriä profeettoja, on vain yksi totuus ja se on valo

  • Kyynikko

   Vastaa

   Kannattaa Viikatemies katsoa dokumenttielokuva Burzynski: Cancer Is Serious Business. Dokumentti kertoo kuinka lääkeyhtiöt pyrkivät torpedoimaan parempia hoitoja, jotka uhkasivat taloudellisia etuja.
   Tuossa linkki niille, jotka kuvittelivat korruption ilmaantuneen vasta hiljattain lääkintäviranomaisiin.
   https://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk&ab_channel=BurzynskiMovie
   Tiede ja tieteilijät ovat muuten VM kaksi eri asiaa. Itse olen luonnontieteitten parissa työskennelleenä tottunut näkemään eron selvästi. Viranomaisten ”Mykkäkoulu”, sensuuri ja tieteen hypoteesien nostaminen uskonnollisen hurmoksen keskiöön ”tiedeuskoksi” eivät ole tiedettä vaan typeryyttä ja tietämättömyyttä.

 • Lemmy

  Vastaa

  Kuten kommenteista huomataan että rokotetut eivät kyllä voi henkisesti hyvin. Keksitään vaikka mitä vertauskuvaa ja lässytetään skeidaa loputtomiin, ettei vaan tarvitsisi itse ottaa vastuuta siitä että kävi lampaan tavoin myrkyttämässä itsensä monta kertaa. Sisällä kuitenkin kalvaa, nakertaa, möyrii pienenpieni huoli ja epäilys että tuli mokattua se elämän suurin moka… Usko se on epäuskokin =) Se on kuulkas oma moka, ja on myöhäistä kun paskat on jo housuissa. Turhaan te täällä rokottamattomia haukutte, ei heillä ole mitään hätää eivätkä he todellakaan mene piikille vaikka kuinka huutaisitte. Olette ihan selkokielellä KATEELLISIA. Kateellisia siitä että heillä on selkärankaa ja päättäväisyyttä. Kateellisia siitä että heillä ei ole kehoissaan yhtään sitä myrkkyä joka teidän kehoissanne nyt tuhoja tekee. Hävetkää. Pandemia on ohi, teidän itseaiheutetut murheenne ovat vasta alkaneet. Kortit on jaettu ja näillä pelataan. Turha enää tulla huutelemaan kun on kourat täynnä Musta Pekkaa.

 • Vanhat tavat

  Vastaa

  Kummasti kuuluu maailmalta uutisia todella nopeasti kasvavista syöpä kasvaimista jotka terveitä tappavat. Asbesti oli täysin turvallinen pitkään ja tupakat ei olleet haitallisia, kertoivat korruption tahraama tiede vuosikymmeniä…

 • Nimetön

  Vastaa

  Yhdysvaltojen viranomaisten painostuksesta/käskystä kaikki rokoteagendaa vastustava materiaali on sensuroitu sosiaalisesta mediasta mm. twitteristä.

  Kongressin edustaja Nancy Mace kuulustelee twitterin asianajaja Vijaya Gaddea liittyen tähän sensuroinnista
  https://www.youtube.com/watch?v=bDJJ483kvGQ

  https://en.wikipedia.org/wiki/Vijaya_Gadde

  Viranomaiset ja poliitikot peittelevät ja vähättelevät totuutta mRNA piikityskokeilun aiheuttamista vakavista haittavaikutuksista ja kuolemista ja ennen kaikkea mRNA kokeilun osuutta räjähtäneeseen ylikuolleisuus tilanteeseen.

  Sama tilanne on myös Suomessa. Totuutta ei uskalleta tuoda julki. Pakkopiikitys tiedetysti hengenvaarallisella aineella ja kansalaisten tarkoituksellinen harhauttaminen sekä väärä turvallisuuden tunteen luominen median avulla täyttää kansanmurhan tunnusmerkit. 

  Piikityksen vaarallisuus oli tiedossa Suomen päättäjillä. Mahdollisen ulkomaanmatkan takia otettavan piikityksen vuoksi poliitikot järjestivät itselleen mittavat, jopa 4 miljoonan euron korvaukset vakavasta haitasta ja kuolemasta. Tämä lakimuutos kirjattiin Finlexiin. Linkkiä ei valitettavasti ole.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi