Saksa on hyväksynyt lähes miljoona perheenyhdistämistä vuodesta 2015 lähtien

"Valtava määrä ulkomaisia perheenjäseniä saapuu Saksaan, mutta heidät piilotetaan virallisista turvapaikkatilastoista"

Väestönvaihto

Saksan maahanmuuttopopulaation kasvu on suuresti kytköksissä perheenyhdistämisiin, jotka saavuttavat tänä vuonna uuden ennätyksen lähes miljoonan maahan saapuneen kautta tämän menettelyn myötä.

Vaikka valtaosa saksalaisista on kääntynyt massamaahanmuuttoa vastaan, vasemmistoliberaali hallitus pyrkii tuomaan maahan enemmän EU:n ulkopuolisia ulkomaalaisia. Marraskuun loppuun mennessä liittovaltion ulkoministeriö, vihreiden puolueen poliitikko Annalena Baerbockin johdolla, oli myöntänyt yli 120 000 viisumia perheenyhdistämisen helpottamiseksi. Viime vuonna tällaisten viisumien määrä oli 117 000.

Nämä perheenyhdistämiset kuitenkin muodostavat eräänlaisen ”varjomaahanmuuton”, koska ne eivät näy virallisissa turvapaikkatilastoissa. Ulkoministeriön mukaan lähes miljoonalle ulkomaalaiselle, tarkemmin sanottuna 950 000:lle, on myönnetty oleskelulupa perheenyhdistämisen kautta vuodesta 2015 lähtien.

Syyskuun lopussa vasemmistolainen sisäministeri Nancy Faeser sanoi, että Saksassa tarvitaan perheenyhdistämisten merkittävää laajentamista, koska tällä hetkellä on rajoituksia sille, kuinka moni voi saapua Saksaan tällaisen yhdistämisen kautta. Faeserin mukaan ”toissijaisen suojelun” piiriin kuuluvilla, jotka eivät nauti Geneven sopimuksen suojaa, tulisi olla oikeus tuoda perheensä Saksaan rajoituksetta, oikeus, joka on myönnetty vain tunnustetuille turvapaikanhakijoille.

Itse asiassa hänen puolue sosiaalidemokraatit (SPD) ovat kaksinkertaistaneet panoksensa maahanmuutossa, ja liittovaltion puoluekokous on esittänyt useita radikaaleja ehdotuksia maahanmuuton lisäämiseksi.

SPD:n johtokunnan puoluekokouksessa esittelemä paperi on nimeltään ”Saksa on maahanmuuttomaa – me muotoilemme maahanmuuttoa.” Puheenjohtajat Saskia Esken ja Lars Klingbeil haluavat helpotuksia maahanmuuttajille. Paperissa puoluejohto vaatii lisää perheenyhdistämisiä, sillä tämä on ”tärkeä edellytys onnistuneelle integraatiolle yhteiskuntaamme.”

SPD:n puoluejohto väittää, että monimuotoisuus on Saksan vahvuus ja että maa tarvitsee ”isäntäyhteiskunnan ilman katkeruutta ja rasismia sekä yhtäläiset mahdollisuudet kaikille ihmisille.”

Kuitenkin tiedot osoittavat maahanmuuttajien valtavan taakan Saksan väestölle. Remix Newsin raportin mukaan kaiken kaikkiaan 62,6 prosenttia kaikista sosiaalituen saajista ovat maahanmuuttajia, ja 15–25-vuotiaiden ikäryhmässä tämä luku nousee 71,3 prosenttiin.

92% laittomista maahanmuuttajista on miehiä, EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin mukaan. Vaihtoehto Saksalle (AfD), joka on vaatinut massakarkotuksia Saksan talousarvion pelastamiseksi, käyttää tätä dataa osoittaakseen nykyisen vasemmistolais-liberaalin hallituksen maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisen.

”AfD:n kansanedustaja René Springer, joka toimii myös politiikkapuhemiehenä, totesi, että ’viime vuosikymmenten maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut katastrofaalisesti’. Hän vaatii tiukkoja toimenpiteitä maahanmuuton jatkuvan tulon sosiaalijärjestelmiimme estämiseksi.”

Aiemmat tiedot osoittavat, että Saksan odotetaan kuluttavan valtavat 36 miljardia euroa maahanmuuttajiin vuonna 2023 yksin, samaan aikaan kun inflaatio ja työttömyys kasvavat. Vertailun vuoksi Suomen valtion verotulot vuonna 2022 olivat 60,3 miljardia euroa.

Lähde: Remix

Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mistä näiden poliitikkojen palvonta jatkuvaa maahanmuuttoa kohtaan tulee, pelkästään siitä, että he ovat läpeensä korruptoituneita ja tienaavat tällä itse, välittämättä kansasta, kenties siitä, että he oikeasti ovat noin saatanan tyhmiä vai noiden kahden vaihtoehdon jonkinlaisesta sekoituksesta?

  Suomessakin väestönvaihtoa edistetään hurjaa tahtia, valekansallismielinen Persut eivät halua sanallakaan ottaa kantaa siihen, miten tänne jo tulleiden maahanmuuttajien palauttamista edistetään, he vain esittävät jatkuvaa ”maahanmuuttokriittisyyttä”, mikä ei itsessään edes tarkoita yhtään mitään.

  ”https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/34ca95d1-57c8-46cd-9aea-888e5f6cd81a”

 • Late

  Vastaa

  noi yhtäläiset mahdollisuudet lienee hiukka mahdottomia kun rättipäiden geenejä ja aivoja ei pystuy vaihtaan. ne kun on aivan mätää paskaa. päälle vielä läpeensä sairas islamin mätäpaise. ja näistä paskapiirteistä johtuu rasismiksi kutsu faktojen tunnustaminen. eikä nekrujen ja ählämien sairaalloinen typeryys, vajaa-älyisyys, väkivaltaisuus, laiskuus ja geeneihin rakentunut taipumus rikolliseen elämäntapa ainakaan helpota asioita. nää mätäpaise rodut pitäisi hävittää tältä planeetalta totaalisesti viimeistä myöden kuten myös islam. toi on ainoa ratkaisu planeetan ja ihmiskunnan pelastamiseksi. tämä ei ole vihapuhetta vaan ihan silkkaa faktaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi