Ruotsi: Samalla kun maahantunkeutujien majoitukseen käytetään kymmeniä miljoonia, ei vanhusten puuroon ole varaa laittaa maitoa

Maahantunkeutujia on majoitettu hotelleihin veronmaksajien laskuun.

Väestönvaihto

Eslövin kunnassa toimiva vanhustentalo kertoi, että he ovat joutuneet lopettamaan puuron tarjoilemisen maidon kanssa asukkailleen, koska hallitus leikkaa vanhustenhoidosta.

”Rahat vain ovat vähissä,” vanhustentaloa johtava Sofia Petterson oli kommentoinut Skånska Dagbladetin kysyttyä muutoksesta vanhusten vakioaamupalassa.

Tapauksesta myös kirjoittanut Samnytt raportoi, että ruoka ei ole edes täysin ilmaista kaikille asukkaille, vaan ne joilla on varaa joutuvat maksamaan siitä. Kunnanvaltuusto oli lisäksi hiljattain kasvattanut hintaa. Rahoituksen puute vanhustenhoidossa on iskenyt samaan aikaan, kun hallitus järjestää maahantunkeutujille hotellimajoituksia.

”Rullatuoleilla kulkevia vanhuksia laitetaan kaduille ja 90-vuotiailta, jotka eivät enää pärjää kotonaan, evätään paikka vanhustentaloissa. Kaikki tämä tapahtuu samaan aikaan Eslövin käytettyä kymmeniä miljoonia niin sanottujen ilman huoltajaa saapuneiden maahanmuuttajien hotellimajoituksiin,” Samnytt kirjoittaa sekä vielä lisää: ”Eslöv ei ole tämän suhteen ainutkertainen, vaan samaa esiintyy suurimmassa osassa kuntia nyky-Ruotsissa.”

Lähde: Remix

Pohjoismaat Rotu Ruotsi Talous Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Osaan jo odottaa mitä tulen kuulemaan: ”Meillä ei asiat tule menmään näin”, sanoo tieto korkeammalta taholta ja sohvalla saunavuoroaan odottelevat kaljanryystäjät: !Jos vain jumalauta täällä, niin kohta alkais oleen aika nousta tekeen jotain…”

  • Nimetön

   Vastaa

   Olipa hyvin sanottu!

  • -K-

   Vastaa

   Johan se on tänne tullut vuosia sitten. Ensi vuonna lopetetaan asumis- ja lapsilisät (valkoisilta), sillä neekerien alati kasvavat elatuskulut täytyy kuitata jollakin. Uudet iPhonet, nettiyhteydet, halal-ruoka, vaatteet, autot, vakuutukset, bensat ja autoverot ovat kaikki kallistuneet valtavasti. Ainoa myönnytys kunniasuomalaisille on se, että ensi vuonna Kela Gold ei enää maksa somalien ja irakilaisten lomamatkoja turvallisiin kotimaihinsa. Uskon kuitenkin, että tuo menetys korvataan heille muiden tukien muodossa. Aivan absurdi ajatus, että afrikkalaisten, lähi-itäläisten, mustalaisten, albaanien ja aasialaisten lapsilisät vaikka lopetetettaisiin tai että heihin kohdistettaisiin mitään muitakaan leikkauksia. Kadulleko EU-Suomi meinasi kultamunansa heittää? Ei, sillä suojaväri pitää huolen siitä. Miettikää niitä otsikoita maailman lehdissä, jos maailman onnellisin ja paras maa tekisi rasistista politiikkaa. Sehän olisi kuin uusi ”holokausti”!

 • Salomon

  Vastaa

  Hieno maa tuo Ruotsi! Ja tosi hieno maa tämä Suomi. Hei mää tiedän, hommataan lisää juutalaisia päättäville paikoille, ne laittaa hommat järjestykseen

 • TT

  Vastaa

  Normimeininkiä sionistien valtaamassa Euroopassa. Kantaväestöjen olosuhteet kurjistuvat päivä päivältä. Suomikin on muuttumassa uusio-DDR:ksi, jossa kansalaisia kyylätään ja totuuksien laukomisesta joutuu virkavallan ja vääryyslaitoksen hampaisiin. Kehitystä ei ole saatu pysäytettyä vaikka nk. kansallismieliset ovat hallituksessa olleet jo monta kertaa 2000-luvulla. Päinvastoin, kantaväestön sorto ja poliittisien oikeuksien riisto syvenee kiihtyvää tahtia.

 • pöh

  Vastaa

  Onko toi nyt yllätys?
  Kaikki rahat mitä siis pankit painaa ihan vituaalisesti nykyään, niin kaikki mitä johonkin laitetaan on muualta pois.
  Muistan kun about yli 10-vuotta sitten somalit sanoi että me tulemme hoitamaan euroopan vanhukset. Ois vaan pitänyt ymmärtää että se ”hoitaminen” tarkoittaa pois päiviltä hoitamista.

 • pää määrää

  Vastaa

  Läntinen maailma on kieroileva ja valehteleva omia kansalasiaan kohtaan lukuunottamatta tätäkin mediaa, joka pyrkii uutisoimaan todella tapahtunutta. Otan länsimaista tiedottamista kuvaamaan esimerkin yhdysvaltalaisen akateemikon kritiikistä Wikipediassa:
  ”Mearsheimerin näkemyksiä on kritisoitu siitä, että hän jättää huomiotta valtioiden sisäpoliittisten tilanteiden merkityksen. Mearsheimer on esimerkiksi väittänyt, että toinen maailmansota syntyi pääosin järjestelmällisten syiden vuoksi, vaikka yleensä sodan on katsottu kummunneen Natsi-Saksan ideologiasta.”
  Tietenkin krittikkiä voi suoraviivaisesti esittää ottamalla ratkaisuksi yksityiskohdan selvittämättä, miksi yksityiskohta on syntynyt. Kritiikin sanat ovat viittaus siihen, että Natsi-Saksa syntyi Hitlerin toimesta ja se aiheutti 2. maailmansodan. Mutta miksi syntyi Natsi-Saksa? Kaipa siihenkin on syy. Natsi-Saksan syntyminen juuri johtuukin järjestelmällisistä syistä, joissa mukana olivat liitoutuneet valtiot. Tätä ei voi paljastaa, kun Venäjä on nyt samantapaisen kiristyksen kohde kuin Saksa 1930 luvulla. Yksi henkilö on parasta panna syylliseksi valtioiden keskinäisten kiistojen aiheuttajana.

 • Ruotsi maksaa

  Vastaa

  Tämä sama tulee Suomeenkin. Vaikka vielä täälä tilanne on parempi, niin nyt nämä pahoinvointialueet koittavat saada suomalaiset samaan kurjuuteen.

  Olen maininnut ennenkin että tilanteen saisi ratkaistua helposti: ruotsinsuomalaisten paluumuutolla. Varsinkin eläkeläisten. 

  Nimittäin, Ruotsi maksaa heidän eläkeensä jonka vuoksi Suomeen saataisiin heti ”ulkomaankauppaa” ja talouteen tuleva piristysruiske auttaisi koko Suomea.

  Se että Ruotsista muuttaisi enemmänkin väkeä kotisuomeen, siitä ei olisi haittaa. Silloin suhde valkoisten ja värillisten välillä muuttuisi radikaalisti. On hyvä pitää mielessä että valkoisia suomalaisia on maassamme noin 4.3 miljoonaa. Ja määrä vähenee koko ajan ikäihmisten kuollessa.

  Niin että… eiköhän meistä jokainen houkuttele ainakin yhden suomalaisen Ruotsista kotimaahan eläkepäiviään viettämään.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tunnen suomalaisen pariskunnan, joka oli asunut Kanadassa yli parikymmentä vuotta ja saaneet myös Kanadan kansallisuuden. Eläkkeelle jäätyään ostivat omakotitalon ja kulkuneuvoja jäädäkseen Suomeen. Vuoden kuluessa huomasivat, ettei terveydenhoito toimi ja muutakin hankalaa oli .
  Haave elää loppuaika kotimaassa kariutui, talo ja autot myytiin ja palattiin Kanadaan, jossa vanhusten asiat ovat kunnossa.

 • Topias

  Vastaa

  Eiköhän se Suomikin seuraa perässä noudattaen Tytti Tuppuraisen periaatetta: ”Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista”

 • Mervi Malmberg

  Vastaa

  Kanadassa ja Pohjois ameriikassa varmaan milj. suomalaisia ja heidän jälkeläisiään.ole. tässä lukenut näitä juttuja täältä. onhan niin ette minäkään ole hyvällä mielellä tästä Suomen kehityksestä. Nää ei ole yksinkertaisia asioita. Mite. olis jos nää suuret suomalaiset menisivät itseensä. Jo ennenkuin täällä oli yhtään somalia, huomasin miten vieraantuneita suomalaiset olivat omasta kulttuuristaan ja perinnistään. Moraalittomia. pinnallisia materialisteja. Kavahdettiin lasten tekemistä ja karhukin oli vain kaljapullon kyljessä. Itse olemme syypäitä tähän tilanteeseen. En ole sillätavoin rasisti että pitäisin valkoihoista ihmistä jotenkin täydellisenä. Jos valkolainen ei tässä kilpailussa seviä jatkoon, niin se sitten menee.Ainahan on kulttureita ollut ja tuhoutunut. Nää natsisaksan ihailut on todellisia luuseri urhoja. noista kommenteista juuri paistaa se syy miksi tämä kaikki tapahtuu. Eikö se ole mennyt perille , että Aatu oli täysin huijari urpo ja hävisi ja hyvä niin. Ja jos joku juutalaisten ylivalta täällä olis , jota ei ole. se on vain siksi että he ovat niin fiksuja sit.noisss bisnes hommissa…niin Pohjois ameriikassa on varmaan miljoona suomalaista mitä vittua ne siellä tekevät? raiskaamassa inkkari tyttöjä ? Mä en ole sit, suvakki. enkö demari, enkä vegaani. Olen ihan tavallinen Suomalainen . faija on Suomen ruotsalainen. mutsi Suomalainen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi