Väestönvaihto: Suomen väkiluku kasvoi jälleen ainoastaan maahantunkeutujien vuoksi

Yhä harvempi hedonistisen ja yksilökeskeisen kulttuurin myrkyttämä suomalainen tahtoo perustaa perheen.

Väestönvaihto

Väestönvaihtopolitiikka Suomessa jatkuu tehokkaasti. Kauppalehden mukaan maamme väkiluku on tänäkin vuonna kasvanut ainoastaan maahantunkeutujien vuoksi.

Yhä harvempi hedonistisen ja yksilökeskeisen kulttuurin myrkyttämä suomalainen tahtoo perustaa perheen. Valkoisen väestön ikääntyessä niin oikeisto kuin vasemmisto on pitänyt rajat auki rotumuukalaisille, joiden lisääntymistahti on niin nopea, että Suomen väkiluku kasvaa edelleen.

Kauppalehti kirjoittaa, että Suomen väkiluku on kasvanut tänä vuonna tammi-elokuun välillä lähes 25 000 hengellä. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen keräämiin lukuihin.

”Väestönkasvua ylläpiti maahanmuutto. Suomeen muutti 33 655 henkeä enemmän kuin Suomesta pois. Ulkomailta muutti Suomeen 42 070 henkeä, kun Suomesta muutti pois 8 415 henkeä. Syntyneitä oli 9 735 vähemmän kuin kuolleita,” Kauppalehti summaa.

Vaikka perussuomalaiset nousi viime vaaleissa hallitukseen, puolue ei ole tehnyt ensimmäistäkään uskottavaa elettä rajojen sulkemiseksi. Väestönvaihtopolitiikan voidaan odottaa jatkuvan, kunnes aito kansallisradikaali liike ottaa Suomessa vallan tarvittaessa ”epädemokraattisesti”.

Lähde: Kauppalehti

Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Tilastokeskus Väestönvaihto Väestönvaihto Väestöpolitiikka Väestöpyramidi Valkoinen rotu Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Niin, ne keinot

  Vastaa

  No, se aito kansallisradikaali liike voisi kertoa mitä se aikoo tehdä tilanteelle niin ei tarvitse odotella vaan ryhtyä heti toimiin.

  Niin… ja se syntyvyys… Se ei välttämättä edellytä perheitä. Ensialkuun riittää että tekee lehtolapsia. Tiesittehän että jos on seitsemän lasta tai enemmän ”ruokkoina” niin yhdestäkään ei tarvitse maksaa koska sossu maksaa kaikkien elatusapumaksut.

  Siinäpä porkkana johon tarttua.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Maahanmuutto ei ole ongelma, vaan maahanmuuttajat. Jos Suomeen tulisi vuosittain kymmeniä tuhansia valkoisia maahanmuuttajia, eikä tummapintaisia matuja, tilanne olisi siedettävä, ehkä jopa hyvä.

  • TKTK

   Vastaa

   Kyllä maahanmuutto on suurissa määrin aina ongelma. Suomessa on 150 000 ryssää ja virolaista, eikä tänne mitään ukrainalaislaumojakaan kaivata.

   Lisäksi vielä ne virolaiset ja puolalaiset siirtotyöläiset, jotka paskovat työn laadun ja kuluttavat palkkansa kotimaissaan. Pelkästään virolaisia työntekijöitä on Suomessa 40 000 – 100 000.

  • Näin se vaan on

   Vastaa

   Ei tällä talous- ja yhteiskuntapolitiikalla. Nykytilassa tänne ei tarvita yhtään ulkomaista muuttajaa.

  • Että näin

   Vastaa

   Oikeilla maahanmuuttajilla on valmiina työpaikka (jossa ovat aiemmin olleet työssä työluvalla tms.), heillä on viralliset ja validit dokumentit esittää henkilöllisyydestään, koulutustaustastaan (polkupyöränkorjaaja ei ole ajoneuvoinsinööri).
   Tietyillä aloilla on tarvetta osaavista henkilöistä, joita suomen rapautuva koulutusjärjestelmä ei tuota tarpeeksi tai opiskelijat suunnataan väärälle polulle esim. erikoistumisissa.
   Kun kyse olisi osaavasta ja halutusta työperäisestä maahanmuutosta, jossa tuleva henkilö elättää itsensä sekä perheensä omilla tuloillaan ja osallistuu veronmaksulla yhteiskunnan kuluihin, homma olisi ok jopa määrällisesti, mutta kun haalitaan kaikenlaista humanitaarista koijaria tänne elelemään tuilla sekä etuisuuksilla(joita kantaväestö ei ikinä ole saanut tai tule saamaan) työvoimareserviin välittämättä keitä he ovat ja mistä tulevat, niin ruotsin tie on vahvasti kivetty; Suomi, koko maailman kela.
   600.000 työtöntä ei ole omasta takaa riittävä reservi, löydä itsesi kurssein ja ilmaistyötä teettämällä voittoa tavoittelemattomille firmoille siivotaan virallinen luku 300.000 pintaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Maahanmuutto on nimenomaan ongelma, mitäs jos saksalaisista vain 10% päättää muuttaa Suomeen, mitä tapahtuu?
   Suomalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan.
   Siinä sinulle perspektiiviä tästä ”kehityksestä”.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Turha persuja on mollata varsinkin kun oma pesä on siivoamatta. 

  Isänmaallisuutta on yli puoluerajojen, samoin epäisänmaallisuutta. Kansallisradikaalien sekaan on pesiytynyt satanisteja ja väkivaltaa ihannoivaa porukkaa, sellaista ainesta jonka kanssa järkevät ihmiset eivät halua olla tekemisissä.

  Kun näen näitä black sun ‑logolla varustettuja videoita, tiedän etteivät ne tarjoa mitään hyvää. Musta aurinko symboloi saturnusta, Kronosta, saatanaa. Räyhämeininki seis ja roskasymbolit pois, niin se on jo hyvä alku kyseisille siivoustalkoille. Siinä ei ole mitään järkeä, että arvostellaan heksagrammia (saatananpalvojien käyttämä symboli) kantavaa porukkaa ja sitten lukeudutaan samaan väkeen eri symbolein. 

  On oikein taistella korruptiota vastaan, ja perimmiltään se tarkoittaa rikollisen raha- ja valtajärjestelmän vastaan käymistä. Jos tämän oivaltaa ja pystyy kertomaan sen uskottavasti muille, voi saada kannatusta paitsi koko kansalta, myös kansakunnilta. Demokratiaa ei tule nähdä vihollisena, vaan harhaanjohdettuna, tukahdutettuna ja sorrettuna liittolaisena.

 • Jorrrma

  Vastaa

  Koska tämä kansallisradikaalinen liike sen sitten tekee? Juuri viime hetkilläkö maa kaapataan vai mitä?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Siihen tarvitaan hyvin paljon ihmisiä samalle puolelle.

   Milloin sinä olet viimeksi ollut kansallisradikaalissa tapahtumassa fyysisesti läsnä luomassa kontakteja ja tekemässä jotain konkreettista asioiden eteen?

   • Konkretia

    Vastaa

    Minä olen ollut tapahtumissa, mutta kun tuntuu että aina puhutaan kolmannessa persoonassa: ”tarvitaan” ”tehdään” ”päätetään”. Aina joku kolmas persoona joka on kasvoton ja nimetön tekee jotain ”joskus” tulevaisuudessa. Ja muiden pitää odotella.

    EI!! Pitää olla suoria tekoja ja suunnitelma. Olkoon se vaikka ojankaivuu niin porukka seuraa johtajaa ja kaivaa ojaa kun se tietää miksi se pitää kaivaa ja mitä hyötyä siitä on kaivajille.

    Samalla tavalla politiikassa. Pitää kertoa kuka tekee koska ja mitä. Ja sitten pitää kertoa että miksi. Se MIKSI on se kaikkein tärkein.

    Kaikki mielipiteet ovat turhia ”SML:n mielestä.…”. Ne eivät muuta millään tavalla maailmaa tai saa ketään toimimaan asioiden vuoksi. 

    Konkretia on se joka saa ihmiset liikkeelle. Ihan niinkuin nyt nämä ”leikkaukset”, vaikkei keneltäkään oikeasti leikata mitään.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kyllä minun mielestäni suomalaisilta perheiltä leikataan ostovoimasta reilustikin, kotitaloudet ovat entistä tiukemmilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Väestönkasvua ylläpiti maahanmuutto. Suomeen muutti 33 655 henkeä enemmän kuin Suomesta pois. Ulkomailta muutti Suomeen 42 070 henkeä, kun Suomesta muutti pois 8 415 henkeä.”

  Hirveitä lukuja, silti täällä valemedian toimittelijat silmät kirkkaina valehtelee, ettei mikään väestönvaihto ole käynnissä, mutta kuitenkin samaan aikaan heti seuraavassa kirjoituksessa lobataan kovaan ääneen ”työperäisen” maahanmuuton lisäämistä, aiemmin sama tehtiin ”humanitaarisen maahanmuuton” nimissä, kun vedottiin tunteisiin.
  Se menetti tehokkuuttaan vuoden 2015 jälkeen, niin nyt on sitten eri taktiikka käytössä tässä lobbauksessa.

  ” Vaikka perussuomalaiset nousi viime vaaleissa hallitukseen, puolue ei ole tehnyt ensimmäistäkään uskottavaa elettä rajojen sulkemiseksi.”

  Persujen keskeisin tavoite näyttää olevan todistella olevan kovempi antirasistipuolue kuin Vihreät.
  Noloa.

 • pöh

  Vastaa

  Tässä miksi suomalaisten syntyvyys laskee koko ajan, ei ole huomiotu sitä, että suomalaiset on sen verran sivistyneitä ettei halua synnyttää lapsia tämmöseen monikulttuurihelvettiin.
  Monta syytä on syntyvyyden laskulle, mutta siinä on yksi.

  • muuttakaa maalle hyvät ihmiset

   Vastaa

   ”ei halua synnyttää lapsia tämmöseen monikulttuurihelvettiin.”

   Tätä luuserimentaliteettia en ole ikinä ymmärtänyt. Mitään multikultihelvettiä ei edes ole olemassa Uudenmaan/Turun/Tampereen/Oulun ulkopuolella.

 • TT

  Vastaa

  Peli näyttää pelatulta. Globalistien alkeelliset kusetukset kuten velanotto, kansallisomaisuuden myynti, valkoisten syyllisyys, juutalaisten ja neekerien rakastaminen, pervoilut, teknokratia, akkavalta, avointen rajojen pito ja viimeksi korona ja natotus ovat menneet täällä helposti läpi. Turha tällaisen väen lisääntymistä on toivoa, paitsi jos olet orjakauppias. Kansallismieliset ovat poikkeustapauksia, jotka globalistien aivopesemä porukka ylivoimallaan polkee suohon ennen kuin kuolevat sukupuuttoon.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Siirtomaa Suomesta on tullut paikka, josta on muutettava pois, mikäli haluaa varmistaa jälkeläistensä toimintakyvyn ilman valtion sabotaasia.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Onko väestönvaihto pelkkää luonnollista kehitystä vai vapaamuurareiden ja kv. pankkieliitin junailema salaliitto?

  Koko kysymyksen ratkaisu vaatii moniulotteisia toimia: ero EU:sta ja Natosta, kotimaisen tuotannon ja valuutan vahvistaminen, perheiden aseman korostaminen (esim. lastensuojelun ylimitoitetut lapsikaappaukset, avioerot), naisten siirtäminen pois työelämästä, kustannusten suitseminen kotimaassa (ilmastonmuutosintoilu, ylipalkattu keskiluokka), seksuaaliperversioiden kitkeminen, huumekaupan hävittäminen, rajojen hermeettinen sulkeminen, roturutsan julistaminen laittomaksi, ei-toivotun aineksen häätäminen tai tuhoaminen, sekä ylipäätään Suomen kielen ja geneettisen suomalaisuuden painottaminen. Sitten on vielä tulehtuneet välit Venäjään. 

  Joka tapauksessa on asia niin, että ellei globalistisikojen tuho-ohjelmia pysäytetä tavalla taikka toisella, Suomi suomalaisena ja ylipäätään itsenäisenä sekä omaleimaisena subjektina lakkaa olemasta.

 • Salomon

  Vastaa

  Jos nämä sadat tuhannet neekeri ja rättipää raiskaajat olisivat töissä, niinkuin meille väitetään, olis taloutemme aivan eri jamassa. Mutta ei! Läskit neekerit kavaltavat ensin rahaa valtiolta, kiehuvat rasismista ja yllätys yllätys! Istuvat nyt eduskunnassa.… Mitä vittua?!!!!!!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Minua ei päällimmäisenä asiana kiinnosta sen suuremmin onko ne töissä vai ei, minua kiinnostaa se, miksi niitä ylipäätänsä on otettu tänne ja määrä vain lisääntyy kaikista nähdyistä ongelmista huolimatta.

   Rotu tulee ensisijaisena asiana, eikä pohdinta siitä, että onko ne töissä vai ei, paranna mitenkään valkoisen rodun asemaa.

   • Salomon

    Vastaa

    No eihän niillä täällä ole mitään tekemistä, näillä paskiaisilla ei ole täällä mitään virkaa, kukaan täysjärkinen ei heitä ole tänne kaivannut. Ehkä vähän kiertotietä koitin tuoda valheen julki ja olla sarkastinen

 • Suvakkihuora

  Vastaa

  vastenmieliestä porukkaa,ulos kaikki

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi