Iranilaiskolumnisti yhdessä Saksan suurimmista sanomalehdistä: ”Etniset saksalaiset kuolevat pois, maahanmuuttajat tulevat perimään maan!”

Artikkelissa rotumuukalainen myös mainitsee sen, kuinka hänen israelilainen ystävänsä kerran sanoi tälle arabien olevan juutalaisten kosto saksalaisille.

Väestönvaihto

Saksan perinteisten uudenvuodenaaton rotumuukalaismellakoiden jälkeen iranilainen kirjoittaja ja vapaa toimittaja Behzad Khani kommentoi Berliner Zeitungin julkaisemassa artikkelissa mellakoiden johtuvan ”historiallisesta rasismista,” ja että olivat saksalaiset mellakoista mitä mieltä tahansa, maahanmuuttajat eivät tule pelkästään pysymään maassa, vaan he tulevat myös perimään saksan etnisten saksalaisten kuoltua pois.

Me olemme täällä, emme pelkästään eläkerahojenne takia, vaan varmistaaksemme, että arjalainen painajainen ei koskaan toteudu tässä maassa, rotumuukalainen jyrisee artikkelissaan.

Khani myös tuo esille väestötilastojen osuuden artikkelissaan:

”Tilannetta on tarkasteltava rehellisesti. Maahanmuuttajat eivät ole lähdössä täältä mihinkään ja ette myöskään te, rakkaat orgaaniset saksalaiset, muuten kuin väestöllisesti. Olette kuolemassa… me pystymme pelaamaan ajan kanssa mitä teillä ei ole.”

Harvinaisen avoimessa saksalaisia kohtaan vihaa tihkuvassa artikkelissaan Khani mainitsee myös sen, kuinka hänen israelilainen ystävänsä kerran sanoi tälle arabien olevan juutalaisten kosto saksalaisille.

Lähde: Remix

Arabit Israel Maahanmuutto Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen syntyvyys

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • OWLM

  Vastaa

  Ählämit kuolevat Saksassa ja muualla euroopassa nälkään jos valkoihoinen väestö ei ole niitä hyysäämässä ja ruokkimassa eiväthän nämä ääliöt selviä edes omissa maissaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Väestönvaihto kiihtyy ihmisten silmien edessä, mutta silti löytyy massoittain idiootteja, jotka kieltävät tilastolliset faktat.

 • Yhteiskunnallisesti hyväksytyt

  Vastaa

  Ei kannata naureskella. Sama tapahtuu Ruotsissa ennen vuotta 2040, eli vallan vaakakuppi pyörähtää ympäri. Ja Suomi on seitsemän vuotta sen perässä. 

  Nyt olisi aika tehdä asille jotain, elikkä lapsia. Minä olen valmis tekemään niin monta lehtolasta kuin on tarvis. Taloudellistakin apua löytyy. Mutta onko naisia?

  Tietänette mistä lehtolapsi on saanut nimensä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Saksan perinteisten uudenvuodenaaton rotumuukalaismellakoiden jälkeen iranilainen kirjoittaja ja vapaa toimittaja Behzad Khani kommentoi Berliner Zeitungin julkaisemassa artikkelissa mellakoiden johtuvan ”historiallisesta rasismista,” ja että olivat saksalaiset mellakoista mitä mieltä tahansa, maahanmuuttajat eivät tule pelkästään pysymään maassa, vaan he tulevat myös perimään saksan etnisten saksalaisten kuoltua pois.”

  Mutta ajatellaanpa 1900-luvun alun mellakoita Saksan alueella: ketkas sen jalkeen ”perivat” maan. No, ainakaan eivat ne mellakoijat, vaan liittoutuneet. Ehka iranilaisen ”toimittajan” olisi kannattanut uhrata yliopistossa vuosia historian lukemiseen (en ole hanen taustojaan tarkastanut, mutta ainakin jos onkin viettanyt aikaansa historian kanssa, niin on sen aika lahjakkaasti myos unohtanut kommentoinnistaan lukien). Historian tuntemuksella valttyy aina niiden pahimpien aivopierujen ulostamiselta ja naiden tuottamalta hapealta sivistyneiden silmissa. Tunnen muutamia sivistyneita iranilaistaustaisia, mutta he ovatkin viettaneet aikaansa sivistysyliopistoissa lukien humanistisia aineita ja matematiikkaa.

 • Jones

  Vastaa

  ”Me olemme täällä, emme pelkästään eläkerahojenne takia, vaan varmistaaksemme, että arjalainen painajainen ei koskaan toteudu tässä maassa, rotumuukalainen jyrisee artikkelissaan.”
  Aika oudosti sanottu, sillä iranilaisethan niitä arjalaisia ovat. Enkä yhtään ihmettele, että hänellä on israelilainen ystävä, sillä ovathan juutalaiset oikeastaan Iranin-arjalaisia.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  ‑Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  ”Arjalainen painajainen” – tietääköhän iranilainen että hänen kotimaansa nimi Iran on heidän kielellään ”arjalaisten maa”. 1930 luvulla heidän shaahinsa fanitti Hitleriä tämän takia.

 • Pasi

  Vastaa

  Supon mielestä Euroopan väestönvaihto on ”salaliittoteoria”.

 • Jami

  Vastaa

  Suomen valtaavat somalit, iranilaiset, afgaanit jmv. Väkiluku onkin jo kasvanut 700 000:lla 30 vuodessa! Somalinainen synnyttää keskimäärin neljä Suomessa. Se on kova lukema. Kun mietitte että on yhden ja kahdenkin lapsen somaliperheitä, niin täytyy olla myös viiden–seitsemän lapsen perheitäkin valtava määrä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Mamut tuhoaa aina natiivit. Tauti alkaa mamujen perän nuolemisella.

 • Late

  Vastaa

  noi ei pääse enään itseään, eli oman ja neekeri rotuisia paskaläjiä karkuun enään mihinkään. kiina ja japani ampuu heti jo merellä. siinäpähän sit ihmettelevät kun ovat tuhonneet jokaisen maailmankolkan ja ne mitä ei ole tuhonneet niin sinne eivät hengissä pääse.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi