Helsingin Sanomat myöntää: Valkoiset ovat jäämässä vähemmistöksi Amerikassa

Liberaalit kertovat väestönvaihdon olevan salaliittoteoriaa, mutta yhä useammin hekin tunnustavat valkoisten vähemmistöasemaan päätymisen olevan faktaa.

Väestönvaihto

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) tunnustaa, että valkoiset ovat Yhdysvalloissa jäämässä vähemmistöasemaan. Tunnustaminen tapahtuu jutussa, jossa käsitellään mantereella kasvussa olevaa kristillistä nationalismia.

Artikkelissa vieraillaan kirkossa, jossa patrioottisuus ei ole kirosana. Sekä saarnamiehet että kirkossa kävijät ovat jutun mukaan huolissaan liberaalien arvojen leviämisestä että valkoisten vähemmistöasemaan joutumisesta rakentamassaan maassa.

Patrioottikirkon päällisin puolin hyvin erilaisia ihmisiä tuntuu yhdistävän ennen kaikkea epämääräinen ahdistus siitä, mitä Yhdysvalloille on tapahtumassa. Yhdysvallat on muuttumassa joksikin, jota he eivät tunne, jota he eivät ymmärrä ja josta he eivät pidä.

Sinänsä he ovat oikeassa: Käynnissä on valtava demografinen ja kulttuurinen muutos”, lehti kirjoittaa.

”Amerikkalaiset maallistuvat, ja ennen pitkää valkoiset jäävät vähemmistöön. On toinen kysymys, onko kyse todella uhasta valkoisille kristityille”, teksti jatkuu. HS:n mukaan kyse ei siis ole niin vakavasta asiasta.

Liberaalit kertovat väestönvaihdon olevan salaliittoteoriaa, mutta yhä useammin hekin tunnustavat valkoisten vähemmistöasemaan päätymisen olevan faktaa. Asiaa kuitenkin pyritään kääntämään parhain päin selittelemällä, ettei kyse ole niin vakavasta asiasta.

Lähde: HS

Helsingin Sanomat Kristillinen antisionismi Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoinen syntyvyys Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Historia rasittaa

  Vastaa

  Ei nämä impperiumit kestä kuin se 300 vuotta. Amerikka (uusi manner) on tullut tiensä päähän. Sen valkoinen miehittäjäkansa on taantunut siitä likaviemäri saastasta mikä euroopasta sinne rahdattiin. Hollantilaiset laivanvarusajat rahtasivat vielä frikasta neekereitä somalien avustuksella ja sekasoppa oli valmis.

  Amerikan alkuperäisväestöltä voidaa kysyä miten hyvin vieraslajit sopeutuivat heidän kulttuureihinsa ja elintapoihinsa. Amerikassa se oli viina, Kiinassa ooppium. Kyllä valkoinen mies keksii keinot millä kokonaisia kansakntia tuhotaan.

  Loppunäytös on alkanut. Nautitaan esityksestä ja muistetaan mikä oli uuden maan historia. Mitä muuta sieltä voisi tulla?

  • society

   Vastaa

   Juutalaiset koko homman takana. Niinkun aina

 • TT

  Vastaa

  Jutskulehti (HS) sisältää 90% valheita ja propagandaa ja max. 10% totta. Nyt oli sitten totuuden vuoro.

  • Jupi

   Vastaa

   Fingerpori taitaa olla se ainoa totuus siinä lehdessä

 • Ronald Raygun

  Vastaa

  Amerikkalaisilla patriooteilla on arvot kohdallaan, heillä ei ole mitään hätää, sillä he uskovat Jumalaan ja luottavat aseisiinsa!

 • Puolueeton

  Vastaa

  Luonnossa lajitkin vaihtuvat saati ihonväri. Yhdysvaltojen vaaleaihoisten on vain kotiuduttava. Sama voi koskea Euroopan asukkaita vähän myöhemmin. Ehkäpä vaaleihoiset kotiutuvat helpommin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kannattaisi jakaantua hyvän sään aikana.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Demografinen kehitys ja ennustukset Suomessakin osoittaa, että muutaman vuosikymmenen sisään rotumuukalaisten määrä kasvaa eksponentiaalisesti hurjaa vauhtia, kun taas suomalaisten lukumäärä on menossa jyrkkään alamäkeen.
  Tähän olisi viimeistään nyt syytä heräteltävä ihmisiä, levittää tietoisuutta sellaistenkin keskuuteen, jotka eivät hirveästi politiikkaa seuraa ja kysyä heiltä ”ymmärrättekö mistä tässä on kyse ja mihin tämä tulee johtamaan?”.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Valkoiset jo vähemmistö. Suuri ryhmä lienee latinot joka mustien, aasialaisten ja valkoisten sekoitus. Vaaleat latinot eli suomalaisittain ”puolimustalaiset” lasketaan virheellisesti valkoisiksi. Ja yhä harvempi tunnustautuu valkoiseksi. Koska sillä ei saa etuja. Sama Suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi