Muslimit radikalisoivat lapsia koulujen pihoilla Australiassa

Lapsille on näytetty Isisin propagandavideoita.

Väestönvaihto

Lapsia Isisin riveissä.

Australian sisäministeri Clare O’Neil on varoittanut, kuinka koulujen pihoja käytetään potentiaalisina terroristien värväyskeskuksina muslimien toimesta. Radikalisointia harjoittavat teini-ikäisten muslimien ryhmät, jotka ovat ottaneet kohteekseen nuorimmillaan 13-vuotiaita lapsia.

Ryhmät lähestyvät tyypillisesti yksinäisiä tai kiusattuja lapsia ja imartelevat tätä ystävystyäkseen hänen kanssa. Sitten he ovat näyttäneet lapselle Isis ‑terroristiryhmän propagandavideoita mukaan lukien kaulojen katkomisvideoita.

”Olemme huomanneet tätä tehtävän yhä nuoremmille lapsille. Se on asia, mitä pitäisi miettiä ja ottaa puheenaiheeksi,” O’Neil kommentoi.

Australian Security Intelligence Organisation:in johtaja, Mike Burgess, kertoi maininneensa asiasta jo tämän vuoden helmikuussa.
”Toisin kuin ennen, moni näistä nuorista ei tule perheistä, joissa joku perheenjäsen on jo valmiiksi extremisti,” hän mainitsi.

Lähde

Australia Isis Muslimit Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Olen odotellut tv-lähetyksiä tai edes lehtijulkaisuja luotettavaksi kutsutulta medialta Mälmöstä tai Rinkebystä, joissa kerrottaisiin miten ihanaa monikulttuurisuus on. Mutta hiljaista on ollut, ei jutun juttua ja viimeisin tv-ryhmä joka yritti uutisoida paikan päältä sai verisesti turpiinsa.

  Sama paska leviää moneen maahan, nämä murhanhimoiset raukkamaiset kusipäät pitäisi välittömästi toimittaa takaisin niihin persläpimaihin mistä ovat tulleetkin.

  • SFOY

   Vastaa

   Kuka heidät sinne toimittaa? Pankkiirit? Ei, heillä on ihan päinvastainen suunnitelma. Poliisi ja armeija tottelevat sitä, keneltä raha tulee — korkoa vastaan, totta kai. Yhtä rikollista oltiin palauttamassa Irakiin Suomessa (tätä ei tapahdu melkein koskaan), mutta joku vasemmistolaisnainen keskeytti lentokoneen lähdön: rikollinen jäi Suomeen ja vasemmistolainen sai parinsadan euron sakot. Muistakaa: lentokoneen saa pysäyttää ja kaikkien siellä olevien matkasuunnitelmat & jatkoyhteydet saa sotkea, kunhan tekee sen vain oikean asian vuoksi.

 • juha II

  Vastaa

  Tätä samaa tapahtuu kautta läntisen maailman. Eilen näin videon Vaihtoehto Ruotsille puolueen takemää, jossa puolueen puheenjohtaja ja toinen puolueen jäsen kuvasivat kuinka Ruotsin sosiaalidemokraatit värväsivät matuilta ääniä pidettäviin parlamenttivaaleihin. Sossut olivat kiusaantuneita ja varsinkin naiset agressiivisia saamastaan julkisuudesta. Eli sossut ovat niin alhaisen mädäntyneitä suuressa vallan janossaan, että viis veisaavat kansanvaihdosta ja muista katastrofaalisista vaikutuksista ruotsalaiselle yhteiskunnalle. Sossujen ”ääniharavat” parvweilivat vain matujen seassa eikä aioataan oikeaa valkoista svessonia näkynyt tuolla ilmeisellä ongelma-alueella. Oikean Ruotsin puolesta kampanjoinut poliitiukko kävi debattia karkuun pötkivien sossujen perässä ja tietysti suurta suutaan soittavien matujen kanssa. Oksettavaa! Sossuja syytettiin suoraan oikeasti tietenki – Ruotsin kansanvaihdon tekijöiksi ja Ruotsin kansan vihollisiksi. Tämä kehitys tietää vain yhtä asiaa. Euroopan islamisointiin ja muslimi diktatuuriin, jossa kaikki valkoiset miehet murhataan ja ne muutamat henkiin jätettävät kuohitaan. EU ja koko globalistinen poliittinemn eliitti pitää suurta äläkkää Venäjästä Euroopan uhkana. Ja siihen on oikeus muillakin, jos haluaa asiaa niin katsoa. Mutta itse olen kaikkein eniten suuresti huolissani sisäisestä ja todellisesta uhasta. Valkoiset eurooppalaiset ovat kuoleman omia kun muslimit ja afrikkalaiset BARBAARIT tekevät murhaavaa jälkeä ilman minkäänlaisia rajoitteita, jota ihmisyydeksi kutsutaan. Tätähän EI nyt saisi missään sanoa, mutta jos kahdesta pahastä täytyy valita. Barbaarit vaiko edes puhetta ymmärtävät venäläiset valtoimenaan joukossamme. Valitsisin ryssät, koska jos sittenkin kuolla pitää. On se ehkä kuitenkin siistimpi tapa lähteä kuin muslimi barbaarin hitaan tuskallisen ja häpäisevän kuoleman kautta. Ja on jo nyt sanottu, että Euroopan nyt jo kehnohkon armeijan on mahdotonta lähteä edes Venäjälle saatika merten taa, koska kotirintama täynnä MATUJA!!! Vääräuskoisella EI ole mitään arvoa muslimeille, jotka käyvät ”Pyhää sotaansa”!

 • SFOY

  Vastaa

  Kaikenlainen islamin vastustaminen on RAZZZZZISMIA. Tämä on sitä oikeanlaista radikalisaatiota.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi