Kaaos Amerikan etelärajalla: Yli puoli miljoonaa laitonta rajanylittäjää kymmenessä viikossa

Rajavartiolaitos sanoo "tilanteen olevan hallussa."

Väestönvaihto

Maaliskuun ensimmäisen ja toukokuun viidennentoista päivän välillä noin 513 000 maahantunkeutujaa ylitti laittomasti Amerikan ja Meksikon välisen rajan Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen mukaan. Samalla rajavartijat raportoivat ottaneensa kiinni noin 47 000 maahantunkeutujaa vain viimeisen viikon aikana.

Huhtikuussa rajavartijat ottivat haltuun ennätykselliset 201 800 maahantunkeutujaa, mikä on 1150 prosentin kasvu kahden vuoden takaisesta 16 182 huhtikuussa kiinniotetuista.

Tulli- ja rajavartiolaitoksen komissaari Chris Magnus kuitenkin väittää tilanteen olevan heillä hallussa ja sanoikin, että ”monen kuukauden suunnittelun jälkeen, toimeenpanemme kattavan strategian rajojemme turvalliseen, järjestelmälliseen ja humaaniin hallinnointiin.”

Lähde

Maahanmuutto Meksiko Rajavalvonta Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  USA:n tuho on väistämätön ja takana on lopullinen valkoisen rodun tuhoaminen! Takana on edelleen sama joukko etnisesti muuta kuin valkoista rotua oleva rahammailmaa hallitseva ryhmä!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaiken poliittisen korrektiuden keskellä ihmetyttää, miksi tunku on aina valkoisten ihmisten maihin. Voisiko kuitenkin olla, että valkoinen ihminen kykenee luomaan jotain paljon parempaa?
  Kun me päästämme neekerit ja arabit yhteiskuntaamme, ne tuovat kaiken sen paskan tullessaan, jolla omansa pilasivat. Totuus on, että vain valkoinen kansa kykenee toimivaan yhteiskuntaan ja siksi valtio on pidettävä valkoisena.

  • Observer

   Vastaa

   Sitähän se pitkälti on. Sivustakatsojien mielestä on aivan kohtuullista, että vapaamatkustajille kuuluu leijonanosa toisen tekemän työn tuloksesta, siihenhän koko vasemmistoaate perustuu. Vaan jos joku tulisi vaatimaan hamppurastan sosiaalitukia itselleen, mikähän olisi reaktio..?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos samanlainen määrä pyrkisi Suomeen, täällä pidettäisiin rajat auki, kannettaisiin laukkuja heidän puolestaan ja otettaisiin haltuun suomalaisten maksamat ja omistamat kiinteistöt, rotumuukalaiset ovat ihan aina etusijalla kansanpetturipoliitikoiden ajatusmaailmassa.

 • Late

  Vastaa

  Humaaniin 😂 voi vittu. Rajavartioston ei todellakaan kuulu olla humaani.

 • TT

  Vastaa

  USA on pitkälti valkoisen eurooppalaislähtöisen väestön asuttama maa. Intiaanit tosin syrjäytettiin tylysti. Intiaaneilta riistettiin aseet ja niitä ammuttiin läjiin mm. Wounded Knee:ssä. Tämä on yksi esimerkki siitä, mihin aseiden riisto väestöltä johtaa.

  Neekerit tuotiin USA:han työvoimaksi paikallisen ”kokoomuksen” ja ”rkp”:n eli orjakauppiaiden ja etelän isorikkaiden tilanomistajien vaatimuksesta. Orjatyövoima on liian jäykkää käytettäväksi pohjoisten osavaltioiden teollisuuslaitoksissa, joten orjat päätettiin ”vapauttaa” ja niitä alettiin siirtää pohjoisen tehtaisiin. Monet valkoisten asuttamat kaupunginosat tuhottiin jo tuolloin tai viimeistään toisen maailmansodan jälkeen, jolloin luotiin lähiöt valkoisille. Neekerit puolestaan asutettiin suurkaupunkien keskustojen slummeihin ja vuokrakasarmeihin (omistajina juutalaiset) ja niitä alettiin elättää sosiaalituella. Syntyi juurettomuutta ruokkiva amerikkalainen suurkaupunki. 

  Jostain syystä ”neekeriä” ei ole edelleenkään riittävästi USA:n valkoisten riesaksi ja lisää pitää saada. Valkoiset rakentavat ahkeruudellaan runsautta pursuavan yhteiskunnan ja sitten tulevat vasemmistolaiset ja kommunistit ja puristavat runsauden irti yhteiskunnasta ja antavat ne etelästä tuotettaville neekerilaumoille. Jos jotain ongelmia syntyy, niin niistä syytetään valkoisia ja ”rakenteellista rasismia”. Ja jos ongelmia ei synny, niin niitä synnytetään juutalaisomisteisen median toimesta. Rotu-ongelman ovat siis luoneet kaikki muut paitsi ahkerat valkoiset. Jos joku haistaa tässä juutalaisten ahneuden, kierouden ja valkoisten yhteiskuntia hajottavan vaikutuksen, niin tuskin on kaukana totuudesta.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Toistuvasti näkemäni väitteen mukaan juutalaiset omistivat orjalaivat, mutta näkisin mielelläni luotettavat todisteet miten asia on.

 • ...

  Vastaa

  Eikös amerikan etelärajaksi lasketa joku cap horn … Onhan se toki mahdollista, että jollain on nyt maailman kuva vähän vajavainen…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi