Venäjä: Muslimi ja tämän ”patja” 10 kuukauden vankeuteen oraaliseksikuvasta Pyhän Vasilin katedraalin edessä

Muslimi oletettavasti halusi kuvalla pilkata ja häpäistä sekä Venäjän kansaa että kristinuskoa.

Väestönvaihto

Oikeus Moskovassa tuomitsi tadžikistanilaisen muslimimiehen, Ruslani Murojonzodin ja tämän venäläisen naisystävän, Anastasia Chistovan 10 kuukauden ehdottomaan vankeuteen ”uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta” heidän laitettua kuvan sosiaaliseen mediaan, missä Chistova suorittaa oraaliseksiä Murojonzodille Pyhän Vasilin katedraali taustallaan.

Tapaus on ensimmäinen kerta, missä rikos uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta johtaa ehdottomaan vankeuteen, aiemmin annettujen tuomioiden ollen vain ehdonalaista tai sakkoja.

Ehdoton tuomio tässä tapauksessa todennäköisesti johtuu siitä, että muslimimies ilmeisesti halusi tarkoituksella pilkata ja häpäistä kuvalla sekä Venäjän kansaa että kristinuskoa.

Lähde

Kristinusko Muslimit Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Vankeus Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kas kun sattui

  Vastaa

  Kyllä sika saa olla mutta ei aina tarvitse röhkiä.

  Veikkaan että nyt kun maailma muuttuu melkoisella nopeudella niin 10kk päästä nuo vapautuvat erilaiseen yhteiskuntaan. Enää ei ole some-seuraajia eikä välttämättä edes omaisuutta. Sitä saattaa joutua tekemään loppuikänsä töitä. Eikä taida tuo rotujen välinen rakkauskaan kantaa vankeutuomiota. Jos sieltä selviää hengissä. Sitähän voi vaikka kuolla vankilassa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Pientähän tuo on ollut mitä moskovan oblasti teki viime sodissa muuttaessaan Suomelta ja muilta ryöstämillään alueilla kirkot hevostalleiksi tai polttaessaan ne maantasalle
  Nämä ns ”uskonnolliset tunteet” ovat kusetusta.

  Seppo Lehto https://Patriot-talks.blogspot.com

  • rellinen

   Vastaa

   Totta. Silkkaa propagandistista kusetusta.

 • Kalle

  Vastaa

  Luulenpa, että tuo on pieni rangaistus verrattuna, että vastaava performanssi tehtäisiin moskeijan edessä islamilaisessa kulttuurissa. Selviäisiköhän siitä kaulan katkaisulla vai kivittämisellä?

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Vähän sama kuin että BLM-pääjehut olisi heitetty linnaan ”uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta” kun miekkaroivat Senaatintorilla ja tuomiokirkon portailla. Paikka ei ollut varmasti valikoitunut sattumalta.

  • Ilmari

   Vastaa

   Tuomiorovasti oli antanut BLM:lle luvan portaiden käyttämiseen.

 • EV

  Vastaa

  On se kumma, kun ette osaa lukea… Kommenttikentän yläpuolella selvästi lukee, että kommentit julkaistaan viiveellä, eivätkä ne näy heti. Hieman syö painoarvoa tuolta sinun näsäviisastelultasi.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Blondatun naisen selässä lukee poliisi. Siinä nyt irvailtiin kaikkia mahdollisia tahoja. Lehto sai näistä Suomessa ehdotonta lähemmäs 3 vuotta…Kun laittoi pilakuvia nettiin joissa tunnetut internatsit sai mustaa moloa joka reikään…

 • Simo Koini

  Vastaa

  No ehdotonta nämä saikin, joten mitä noista. Ei ne tähän kuulu.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tässä linkki uutiseen, jonka kuvassa nuo rikolliset ovat nöyrtyneinä oikeudessa. 

  http://gorthodox.com/en/news-item/10-month-jail-term-for-imitating-sexual-act-near-st-basils-cathedral-in-moscow

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi