New York maksaa 15 600 dollaria koronakorvauksia laittomille siirtolaisille per henkilö!

Luit oikein – osavaltio jakaa jopa 15 600 dollaria veronmaksajien kustantamaa rahaa jokaiselle laittomasti maassa olevalle koronan aiheuttamien "ansiomenetysten" vuoksi.

Väestönvaihto

"Antakaa meidän rahamme!" Laittomasti maassa olevat protestoimassa New Yorkin kuvernöörin toimiston edustalla.

Sen sijaan, että laittomasti maassa olevat otettaisiin kiinni ja poistettaisiin maasta, on Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltio päättänyt jakaa jopa 15 600 dollaria kertakorvauksena jokaiselle tunkeutujalle, joka on menettänyt työpaikkansa koronakriisin seurauksena.

Laittomasti maassa olevat oletettavasti myös tekevät töitä laittomasti, joten onkin avoin kysymys, miten he aikovat todistaa ”työttömyytensä” korvausten hakemista varten. New Yorkin osavaltion demokraattikuvernööri Andrew Cuomo osoittikin huolensa siitä, että rahasto on altis huijareille.

Miljardien lasku veronmaksajille

Demokraattien johdolla tehty päätös tulee maksamaan yhteensä 2,1 miljardia dollaria amerikkalaisille veronmaksajille.

”Demokraatit nostavat veroja ja käyttävät sinun liittovaltiollisia elvytysrahojasi ajaakseen radikaalia agendaansa sen sijaan, että he auttaisivat veteraaneja, paikallisyrityksiä, opettajia ja seniorikansalaisia,” republikaanipoliitikko Rob Ortt kritisoi päätöstä, jota demokraatit kutsuivat ”moraalisesti ehdottomaksi”.

Lähde: New York Times

Afrikkalaiset Amerikan latinot Halpatyövoima Laiton siirtolaisuus Latinot Maahanmuutto Rikos Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Veronmaksajat Verotus Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aina vain sairaammaksi menee. Sitten joku kehtaa kohta ihmetellä, että ”mites se kansan mitta nyt tällä tavalla tuli täyteen”, kun on saatu tarpeekseen tästä kusetuksesta.

 • Katri K

  Vastaa

  Kyse ei ole niinkään mistään korona-korvauksista vaan sopimuksen mukainen suoritus mellakoinnista ja vaalikäyttäytymisestä.

  Samalla tavalla toimitaan Helsingissä. Kuntavaalien alla kaupunki päätti jakaa „hieman ekstraa” maahanmuuttajien järjestöille.
  – Kyse oli kuitenkin organisoidusta vaalivilpistä: Näiden klaanien kanssa oli ensin sovittu vaaleissa annettavista äänistä — klaani pitää sen minkä lupaa — ja sitten suoritettiin ennakkomaksu peitejärjestöjen kautta. (Kukaan ei uskalla tarkastaa näiden „somalijärjestöjen” tilejä tai sitten virka pois.)

  Isoimmat järjestöt pystyvä myymään jopa tuhannen äänen paketteja eniten tarjoavalle
  – ja enitenhän tarjotaankin, kun rahat otetaan kaupungin kassasta. — No, näinhän Somaliassakin meneteltäisiin, joten kuviot ovat tuttuja niin ostajalle kuin myyjällekin.
  – Sähköpolkupyörät ovat sitten vain hyvän miehen lisiä tässä pelissä.

 • juha.

  Vastaa

  Biden antaa vain mustille korona rahaa, koska se on käynyt pussin päälle. Valkoiset vastaavassa asemassa olevat saavat nuolla näppejään, koska ”valkoisuudella” elää herroiksi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi