Halpaa kuin saippua: ISIS-terroristien Suomeen haku maksanut jo 300 000 euroa

Pekka Haaviston ulkoministeriö ei suostu kertomaan, mihin kaikkeen rahaa on käytetty.

Väestönvaihto

Kuvituskuva.

Etenkin Vihreiden ja näiden riveissä edustavan ulkoministeri Pekka Haaviston väkisin lobbaama ISIS-terroristien raahaaminen Suomeen on maksanut veronmaksajille jo 300 000 euroa. Ministeriö ei suostu kertomaan, mihin kaikkeen rahaa on käytetty.

Suurin osa rahasta on mennyt välillisiin kuluihin, kuten turvallisuuskuluihin. Lisäksi terroristeille on lainattu rahaa (!) jonkin verran matkakustannuksiin. Toisin sanoen terroristit ovat saattaneet jopa valehdella saadakseen varoja, joilla rahoittaa terrorijärjestön toimintaa.

Kuluissa ei ilmeisesti ole otettu huomioon tulevia kustannuksia, kuten sosiaaliavustusten maksamisia ja muita vastaavia menoja, joita lienee luvassa veronmaksajien harmiksi.

Lähde: Suomen Uutiset

Afrikkalaiset Arabit Hallitus Isis Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Muslimit Pekka Haavisto Rikos Rotu Talous Terrorismi Väestönvaihto Valtioterrorismi Veronmaksajat Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lasku perään

  Vastaa

  Haavisto saa maksaa omistaan. Ei suomalaisten rahoja tuollaiseen käytetä. Ukolle loparit ja maksut perintään. Kyllä pekka ja haavistoska maksaa.

 • Louhi

  Vastaa

  Tuo 300 000 euroa oli käsiraha. Tästä se todellinen maksaminen vasta alkaa. Ja jos pienet ja viattomat terroristit ahdistuvat Suomessa sillä tavoin, että täytyy pikkaisen räjäytellä paikkoja ja ihmisiä, niin siitä se kunnon lasku sitten tuleekin. Eikä maksaminen siihenkään lopu, ei tietenkään.

 • Milla M

  Vastaa

  Tuossa summassa ei ole mukana terroristijärjestöille pimeästi maksettuja lunnasrahoja. Ilman näitä maksuja kukaan ei “vapaudu” leireiltä.

  Syksyllä kerrottiin turkkilaisten uutisoineen (ja naureskelleen), että suomalainen taksimatkustaja (lentokentältä hotelliin) oli unohtanut takapenkille salkun, jossa oli 100’000 euroa käteistä rahaa.
  – Tuollaisen käteissuman vieminen lentokoneessa ilman, että se takavarikoidaan, edellyttää valtion tasolla tehtyä ennakkosopimusta.
  – Vain virkamies voi unohtaa 100’000 taksiin, eiväthän ne hänen rahojaan ole.

  Siinä kuriirikyydissä vietiin pimeitä lunnasrahoja Turkkiin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ajatelkaa millaisessa dystopiassa elämme. Kansanpetturihallitukselle ISIS terroristit ja muut rotumuukalaiset ovat kaikista tärkeimpiä! Suomalaisilla ei olekaan mitään väliä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi