Autistiseen juutalaisteiniin kaiverrettiin hakaristi – Lavastettu viharikos?

Puhekyvytön ja autistinen juutalaispoika on käyttäytynyt täysin normaalisti väitetystä pahoinpitelystä huolimatta

Rotu

Kyseessä oleva "hakaristi."

FBI on aloittanut tutkimuksen ”järkyttävästä” oletetusta viharikoksesta Las Vegasissa, Amerikan Nevadan osavaltiossa. Tapauksessa 17-vuotiaan autistisen ja puhekyvyttömän juutalaisen pojan selkään on väitetysti kaiverrettu hakaristi.

Nuori juutalainen käy joka päivä koulua mukanaan palveluskoira ja avustaja. Eräänä päivänä tämän tultua kotiin, hänen äitinsä oli huomannut koiran tarvikekassin repeytyneenä ja ”hakaristin” kaiverrettuna pojan selkään. Avustajan mukaan mitään tavallisesta poikkeavaa ei tapahtunut kyseisenä päivänä

”Kävikö hän vessassa? Saiko hän hermoromahduksia eilen? Olettaisin tämän aiheuttavan hänelle hermoromahduksen tai tekevän hänestä levottoman,” pojan äiti kertoi kyselleensä avustajalta yrittäessään selvittää miten viharikos on tapahtunut. Avustaja kertoo olleensa tämän kanssa koko päivän, eikä poika saanut hermoromahduksia.

”Avustajan työtä on olla poikani seurassa. Jos hän ei tehnyt kaiverrusta, niin uskon hänen tietävän kuka sen teki,” äiti mainitsi ja kertoi ottaneensa pojan pois koulusta pitääkseen tämän turvassa.

Myöskään koulun henkilökunnalla ei ole tietoa mistään pahoinpitelytapauksesta kyseisenä päivänä, eikä koulun valvontakameramateriaalikaan ole paljastanut mitään. Juutalaisten Anti-Defamation League on jo kuitenkin tuominnut ”viharikoksen” ja vaatii kouluun lisää opetusta antisemitismin vastustamisesta.

Lähteet: JPost, KTNV

Anti-Defamation League Juutalaiset Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kiesus sentään

  Vastaa

  Kaiverrus!!! Toihan on naarmu.

 • Sukusiitos

  Vastaa

  Voitaneen todeta että noiden pedigree on aika huono jos kerran autistisia riittää kiusattavaksi asti. Ja jos katsotaan niiden perinnöllisten sairauksien määrää niin niillä on paljon sellaisia mitä esim. suomalaisilta ei löydy.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Näinpä tietysti, faktojen ei anneta pilata oikeaoppista tarinaa.

 • JFK

  Vastaa

  Aika monta sakaraa puuttuu siitä, että tuosta saisi muinaissymbolin, jonka sitten Saksan radikaalisiipi omi. Lähin assosiaatio on *4*, joka viitannee 4chan verkkoportaaliin tai ”7”-elokuvan riisuttuun halpisversioon, joka perustuu tilaturvallisiin ei-alkulukuihin.
  Oli miten oli, uhriutuminen on lapsellista, niin demarimaista…

 • Jones

  Vastaa

  Mutta hakaristihän on juutalaisten uskonnollinen risti ja kyllä he sen tietävät. Mitä he siis tahtovat näillä jutuillaan.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

 • Salomon

  Vastaa

  Lisää syitä murhata palestiinalaisia. Niikuin on monasti todettu, juttu muuttuu aina pikkusen tilanteen mukaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi