Mustalaiset ryhtyivät kekseliäiksi: Varastivat käänteisen korttimaksun avulla kymmeniä tuhansia euroja

Helsingin hovioikeus antoi tuomituille vankeutta. Vuonna 1995 syntyneellä tuomitulla on jo ennestään tuomio 150 rikoksesta.

Rotu

hammer, books, law

Viisisataa vuotta Suomessa kotoutunut romanivähemmistö pistää taas parastaan. Mustalaislauma keksi uudenlaisen tavan ryöstää uhrilta kymmeniä tuhansia euroja perinteisen ryöstön sijaan. Mustalaiset varastivat eläinlääkäreistä noin 50 000 euroa käänteisen korttimaksun avulla.

Varaslauma kävi viidellä eri asemalla peitetarinanaan Tico-koira, jolle pitäisi varata aika. Varausta tehdessä osa joukosta hämäsi työntekijöitä osan jäädessä korttikoneen pariin. Tässä vaiheessa he asettivat koneeseen käänteisen korttimaksun, jolla firman tililtä siirrettiin tuhansia euroja varkaan tilille. Tämän jälkeen laakerikengät suuntasivat kohti automaattia, jolla rahat tyhjennettiin käteiseksi.

Ilmeisesti rikollisten älli ei kuitenkaan riittänyt ymmärtämään seurauksia niin pitkälle, että tilisiirroissa näkyy vastaanottajan nimi. Poliisi pääsikin joukon jäljille varsin pian.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Rikos Romanit Rotu

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Ja miten teidän älli ei riitä siihen, että sitä mustalaista ei kiinnosta pätkääkään tuleeko poliisi ovelle vai ei rahat hävisi jo siinä vaiheessa kun ne tulivat ulos seinästä

  • Poppe

   Vastaa

   Kuka lie kansainvälinen rikollisnero; mastermind heille tämän tempun opettanut. Ihme että onnistui pahvihousuilta ja rahtihameilta tämä. Harmi ettei näitä voida vain taikoa pois Suomea pilaamasta. Ei noita pitäisi kauppoihin sisälle päästää lain. Ja ihan sama vaikka tulee sakkoja, korvauksia, puhelinlaskuja tai mitä vain, sillä nämä eivät penninkään edestä tule mitään koskaan; ikinä tekemään.■

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihme, että ovat osanneet tuollaista tehdä, kun ottaa huomioon sen porukan olevan käytännössä kokonaan luku- ja kirjoitustaidottomia.

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Niinpä. Kuten nykyiset alle kolmikymppiset peruskoulun tuotokset. Uusavuttomia vössyköitä. Eivät osaa edes lainan korkokuluja laskea. Saatana!

 • TT

  Vastaa

  Ansiotyön välttely edellyttää melkoista kekseliäisyyttä romani-ystäviltämme. Mutta melko harmittomia ovat suuren maailman puliveivareihin verrattuna. Romanien paras puoli on niiden melko vähäinen lukumäärä. Kaikenkarvaisia matujakin alkaa olla Pohjolassa jo enemmän.

 • Nimetön

  Vastaa

  Somalin äly ei riittäisi noin monimutkaiseen huijaukseen.

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Ei riitä äly somaleilla Ovat ne romanit edes jossakin onnistuneet kotiutumaan ja maan tavoille. Ovat oppineet huijauksen taidon suomenruotsalaisilta, kun ovat vuosisatoja niiden kanssa hevoskauppoja tehneet. Kaupankäyntitaidot täytyy olla hallinnassa, kun ovat vältelleet työtä vuosisatoja. Supliikki ja kaupankäynti kannattaa aina.

 • Topi

  Vastaa

  Oletteko miettineet kuka näille somaleille ja mustalaisille on nämä temput opettanut? Eli mistä se markka-aikana tehty rahanvaihtotemppu kaupankassallakin on opittu? Ja ihan faktana voidaan myös todeta, että Suomi olisi parempi paikka ilman somaleja ja mustalaisia. Tämä ei ole edes mielipide, vaan faktuaalinen toteama. Ellet sitten kannata huumeita, murhia, raiskauksia, väkivaltaa, suurempia sosiaalimenoja ymv. Jos kannatat noita asioita, niin silloin maahan pitäisi saada puoli miljoonaa lisää molempia ryhmiä. Itse olen rikollisuutta, EU-politiikkaa ja turhaa tulonsiirtoa vastaan. Jokainen saa olla mitä mieltä lystää. Onhan tässä maassa valtavasti kurdikommunistien ja ISIS-terroristienkin tukijoita.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Somalit ovat omituisia pallopäitä ja heikkoja ruumiinrakenteeltaan sekä epämiellyttävät kasvonpiirteet. Ihan sitä matujen pohjasakkaa jo fyysisestikin.

 • P.Arhinmäki

  Vastaa

  Kunka pitkään joudutaan taas odottamaan, että näitä saisi taas laillisesti hirttää?

  • Mannet

   Vastaa

   Ja kaikki ”ihmisoikeudet” vaan pois mustalaisilta. Kukaan ei tykkää tuosta roskaväestä.

 • Jaakko Heikkinen

  Vastaa

  Mustalaiset tappavat suomalaismiehen. Video ei herkille.

  https://ylilauta.org/satunnainen/131908094
  Video telegramista

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law