EU käyttää 23,5 miljoonaa euroa syntyvyyden kasvattamiseen – Turkissa!

Euroopan unioni käyttää miljoonia vahvistaakseen syntyvyyttä EU:n ulkopuolisessa maassa samalla, kun valkoisten maiden syntyvyys on laskussa.

Rotu

EU ilmoitti hiljattain aikovansa tukea syntyvyyden lisäämistä Turkissa 23,5 miljoonalla eurolla rahoittamalla projektia, jolla tuetaan alle 3‑vuotiaiden lasten kotihoitoa.

”Samalla, kun Euroopan unioni kieltäytyy ottamasta osaa yhteenkään syntyvyyden lisäämiskäytäntöihin Euroopassa, se tukee syntyvyyttä Turkissa!” Konservatiivinen ranskalaismeppi, Nicolas Bay oli sanonut EU:n päätöksestä sosiaalisessa mediassa.
Turkin väkiluku on jo yli 85 miljoonaa ja sen ennustetaan kasvavan 109 miljoonaan vuoteen 2050 mennessä. Samalla monien EU-maiden, kuten Suomen väkiluku kasvaa ainoastaan maahanmuuton takia.

Turkin presidentti, Recep Tayyip Erdogan, kannustaa turkkilaisia tehokkaaseen lisääntymiseen sekä omassa maassaan että sen ulkopuolella. EU:ssa asuville turkkilaisille hän antoikin vuonna 2017 viestin: ”Menkää asumaan parempiin naapurustoihin. Ajakaa parhaimmilla autoilla. Asukaa parhaissa taloissa. Älkää tehkö kolmea, vaan viisi lasta. Te olette Euroopan tulevaisuus.”

Lähde: Remix

Euroopan unioni Politiikka Rotu Syntyvyys Talous Turkki Ulkomaat Valkoinen syntyvyys

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Epäileekö joku vielä väestönvaihdon todellisuutta, eli valkoisen rodun tuho on päämäärä ja sen takana ovat sionistit joiden ohjeena on Goudenhove-Kalergin suunnitelma uudesta eurooppalaisesta jonka ihon väri on vaalean ruskea. ”Europa Erwaht” kirja julkaistiin ensimmäisen kerran 1925 ja siitä voi hyvin lukea sen saastan mitä Euroopan Unioni edustaa ja kaiken takana ovat näiden loisteliaiden kasaarikansan edustajien ihailijat myös Suomessa!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä k‑piikit huolehtivat siitä että väestön määrä tulee vähentymään.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kun kissa tai koira tulee vanhaksi tai hyvin sairaaksi, se viedään piikille. Kun hevonen tulee vanhaksi, se viedään teurastamolle.

   Hetkinen… myös ihmisiä, kokonaisia väestöjä yritetään saada menemään piikille ja miehiä lähetetään operaatioihin, jossa tulevat teurastetuiksi.

 • TT

  Vastaa

  Turkki osaa totisesti poimia rusinoita kaikista pullista. Samalla kun se kuppaa EU:lta rahaa omien ja vieraiden tummahipiäisten hyysäämiseen, niin se lähestyy BRICS-maiden yhteisöä, mikä on selkeä sekä taloudellinen että sotilaallinen haastaja lännen dollari-/euro-/punta-yhteisölle. Turkki osaa ajaa etuaan idän ja lännen välissä. Tämä on taito, mikä suomalaisilta on kokonaan hukkunut, vaikka sitä harjoiteltiin lähes 80 vuotta. Ei vaan onnistu.

  • Pekka Kivi

   Vastaa

   Ei sitä kyllä ikinä harjoitettu, oltiin ryssän käskyläisiä ja nyt lännen

   • Henri Hirn

    Vastaa

    jep,siihen korkeintaan sopeuduttiin

   • TT

    Vastaa

    Olen eri mieltä. Oltiin kenties sotilaspoliittisesti tiiviisti Ryssän valvonnan alla. Suomen sallittiin kuitenkin pitää länsimainen markkinatalousjärjestelmä ja Suomi onnistui sopimaan toimivat kauppasuhteet länteen, mistä merkittävin osoitus oli jäsenyys EEC-vapaakauppaliitossa. Tämä länsimaisti Suomea varsin paljon. Neuvostoliitto ei tuota jäsenyyttä halunnut, mutta salli sen kuitenkin. Suomen tuli kuunnella Moskovaa, mutta liekanaru oli varsin löysä ja asioista saattoi neuvotella. Asetelmaa ei voi verratakaan EU-jäsenyyteen. Suomettumisen syvyyttä liioitellaan nykyisin poliittisista syistä. Nuorempi väki tuntuu kuvittelevan, että Suomi oli ennen EU-jäsenyyttä osa Neukkulaa. Kuitenkin aikoinaan jokainen tiesi ja tunsi selvästi, että kylmän sodan aikainen rautaesirippu kulki Suomen itä- eikä länsirajaa pitkin. Miehityksen alla olleet saksalaiset kehtasivat haukkua Suomea suomettuneeksi, vaikka olivat ja ovat yhä Setä Samulin orjia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tietoinen väestönvaihto ja se tapahtuu suoraan silmien alla tässä ja nyt, silti löytyy sellaisia idiootteja, jotka pitävät väestönvaihtoa vain ”salaliittoteoriana”, koska juutalaisomisteinen media sanoo niin.

 • Jones

  Vastaa

  Näinhän tehdään Afrikassakin. Ruokitaan liikakansoitusta viemällä sinne ruokaa.

 • jeppe

  Vastaa
 • pöh

  Vastaa

  Länsimaat halutaan täyttää väestöillä joissa keskimääräinen älykkyys on alhainen.
  Eikä se johdu koulutuksesta vaan vuosituhansia jatuneesta ja edelleen jatkuvasta kivikautisesta kulttuurista jossa avioliitot solmitaan monesti sukulaisten kesken.

 • Repe

  Vastaa

  Turkkilaisia ja Syyrian mustalaisia eli kurdeja tarvitaan lisää Suomeen. Suomessa turkkilaiset raiskaavat 13 kertaa todennäköisemmin ja syyllistyvät rasistisiin rikoksiin 22 kertaa todennäköisemmin kuin suomalaiset. Ensin kurdit potkittiin Turkista, kun tahtoivat oman maan sieltä. Sitten sama Syyriassa. Saavat varmaan oman maan Ranskasta tai Saksasta? Tosin Suomi tuntuu myös hyvin todennäköiseltä vaihtoehdolta. Mielestäni Ruotsikaan ei hyysää näitä niin kovaa kuin euro-Suomi.

 • Hylsy

  Vastaa

  Tavoitteena on väestönvaihto MYÖS Turkissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi