Video: Musta äiti auttaa tytärtään hakkaamaan 12-vuotiaan valkoisen tytön

Jos rodut videolla olisivat päinvastaiset, siitä todennäköisesti tulisi maailmanlaajuinen kohu.

Rotu

päivitetty

Amerikan Massachusettsissa kuvatussa videossa musta nainen auttaa tytärtään 12-vuotiaan valkoisen tytön pahoinpitelyssä. Naisen tytär näyttäisi olevan valkoiselle tappelussa häviöllä, kun musta äiti käy kiskomaan valkoista tyttöä hiuksista, niin että tämän tytär pystyy potkimaan tyttöä kasvoihin.

”Tyhmä valkoinen huora!” äiti sanoo videolla sekä kannustaa tytärtään sanoen: ”Hoitele tämä narttu!”

Video on katsottavissa Twitterissä kahdesta eri kulmasta: 1 ja 2.

Lähde

Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Nobel palkinto ainesta

 • ISDN

  Vastaa

  Monkey see, monkey do.

  • Maailman levein kansa

   Vastaa

   Onneksi en syntynyt USA:han. Ja jos olisin, niin olisin muuttanut sieltä pois jo aikaa sitten.

   Alikehittynyt liittovaltio joka tekee kaiken vieläin ”peukalomitoissa”.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämä ei ole rasisimia! Musta voi koska tahansa tappaa valkoisen ja se on vain sionistien riemuvoitto!

 • TT

  Vastaa

  Rotujen väliset suhteet olivat USA:ssa kohtuullisen hyvällä tolalla, kun talous kasvoi ja matalan osaamisen työpaikkoja oli mustillekin hyvin tarjolla ja niistä maksettiin kohtuu hyvin. Sitten tulivat kommunistit ja uusliberaalit ja alkoivat ajaa USA:n teollisuutta alas tai veivät sitä ulkomaille kuten Kiinaan. Kommunistit vihaavat kansalaisten vaurautta, koska heidän propagandansa ei silloin uppoa työväestöön. Oloja on heikennettävä ja silloin tuotantotalouden alasajo sekä roturistiriitojen yllyttäminen ovat kommunistien ja viherkommunistien keino kasvattaa kansan vastaanottavuutta heidän luokkasota-teorioilleen ja utopistisille opeilleen. Tämän haistoi aikoinaan myös Henry Ford, joka oli armoitettu teollisuusmies, maksoi työläisilleen kunnon palkkaa ja aavisti juutalaisten ja kommunistien juonet jo kaukaa.

  • TT

   Vastaa

   Alla suositeltava klassikkovideo koskien valittua kansaa. Mikään valkoisia kansoja riivaava ongelma tai jopa perikadon uhka ei ratkea ennen kuin J‑kysymys ymmärretään ja ratkaistaan:

   https://www.bitchute.com/video/uusv7c7qI1mK/

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tuo on valkoisten heteroiden syytä! Orjuuttivat Afrikkaa! Saisivat polvistua ja katua. Sen jälkeen negridi potkii valkoisia, mikä on ihan oikein. Eipä mulla muuta.

  • Tuomitsija

   Vastaa

   vedä sinä oma musta pekka pakasta. Ja Suomi kun on tässä tilassa kaikki Sannat pitäs lähettää Afrikkaan tai no riittää Ruotsiin,

   • Hylsy

    Vastaa

    Et sitten ymmärrä parodiaa…

 • juha II

  Vastaa

  Eräässä toisessa videossa mustat heiman valkoista 4‑vuotiasta ystävällisesti käyttäytynyttä tyttöä alkoivat lätkimään ja haukkumaan ilman mitään erityistä syytä.… … Kuin juutalaisten kehittämä ja masinoiva ”kriittinen rotuoppi” eli CRT, jossa valkoista rotua kohtaan valetaan rasistista vihaa, joka on läpileikannut eritryisesti yhdysvaltalaisen yhteiskunnan ja se sama kuppa on levinnyt tietysti myös Eurooppaan ja Suomeen. Erityisesti ”pyhän sodan” erityisvihollisia ovat valkoiset heteroseksuaaliset miehet. Juutalaisten visvainen matalamielinen ja käärmemäinen taktiikka YHdysvalloissa on sama kuin mitä se oli Etelä-Afrikassa kun tuo syöpä tuki mustien ANC:tä ”taistelussaan ”rasismia vastaan”. Ja vielä kerran sanottuna: Etelä-Afrikassa nykyään teurastetaan valkoisia estoitta, joka täyttää KAIKKI KANSANMURHAN peruselementit. Mutta YK ja muut kommunistiset järjestöt aina ihmisoikeusjärjestöjä myöten eivät nakkaa siitä paskaakaan. Syy: Neekerit + kommunistit!!! Vähättelemättä yhtään mitään, mutta TODELLINEN uhka valkoiselle rodulle tulee Afrikasta ja islamilaisista maista eikä Venäjältä, jotka kaikkine karkeuksineen ja muine vikoineen eivät anna edellisten pyyhkiä itsellään lattiaa joidenkin ”lännen arvoyhteisön” itsetuhoisilla hullutuksilla, jotka ovat kuin lihansyöjäbakteereja, jotka syövät sen omaa lihaasa! Maailmassa viholliset eivät ole vain yksi vaan niitä on lukuisia niin kuin Afrikan savanneilla on useita kissaeläimiä mittailemassa silmillään saaliseläinten heikkoja kohtia.

  • pertti grandell

   Vastaa

   juha II hyvin kirjoitit, näin se vaan menee.…

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Valkoista kohtaan ei voi olla rasistinen”. #vasemmisto #woke

 • vittusaatana

  Vastaa

  Helvetin hieno tää maailma.. Tuo on varmaan täysin OK…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi