Yli puolet afrikkalaisnuorista harkitsee muuttoa ulkomaille

Kotimaahan jääminen ei jostain syystä houkuttele afrikkalaisnuoria.

Rotu

Yli puolet afrikkalaisista nuorista harkitsee muuttoa ulkomaille huonojen tulevaisuuden näkymien vuoksi, kertoo African Youth Survey ‑tutkimus­­järjestön tuore selvitys. Vastaavassa kahden vuoden takaisessa tutkimuksessa kaksi kolmasosaa vastaajista ilmoitti pysyvänsä kotimaassaan.

Tutkimus tehtiin 15:ssä Afrikan maassa, joissa haastateltiin yhteensä 4 500:aa nuorta. Haastatellut olivat 18–24 vuoden ikäisiä. Nuorison huonoimmat tulevaisuuden näkymät olivat Nigeriassa – jopa sotaa käyvän Etiopian ja sotilaskaappauksen kynsiin joutuneen Sudanin nuoret suhtautuivat maansa tulevaisuuteen hieman optimistisemmin. Valoisimmat tulevaisuuden näkymät kotimaan ja Afrikan tulevaisuudesta olivat Ruandassa ja Ghanassa asuvilla nuorilla.

Lähde: HS

Afrikkalaiset Rotu Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • kokoomus

  Vastaa

  Suomen tarvitaan ensi talvipakkasille tuhansittain dynamon polkijoita, jotta saadaan meidän hienojen herrojen ja rouvien sähkökiukaat ja ‑autot pidettyä toiminnassa. Hirssit ja jamssit on syytä neekereiden ottaa mukaansa, koska ruokapulaakin on jopa ennusteltu.

 • Ei mitään arvoa

  Vastaa

  4500 ei kuvasta vielä minkäänlaista otantaa 15:sta maasta. Ensimmäisiä käyriä ja suuntia voi alkaa piirtelemään kun jokaisesta maasta on kymmeniä tuhansia otantoja.

  Juuri tällaisen tuloksen saa jos esim. haastattelee paikallisten yliopistojen nuoria.

 • Olli

  Vastaa

  Mutta tämähän on vallan mukava uutinen. Saadaan väriä tähän harmaaseen impi-vaaraan, tiedossa on lisää mukavia peli ja ruoanlaitto hetkiä ja sitä kovasti kaivattua työvoimaa tähän taloutta nakertavaan työvoima pulaan.

 • Suomimies

  Vastaa

  Ei Suomesta tarvi mitään Afrikkaa tehdä pysyköön siellä kun annetaan edelleen kehitysapuakin

 • ValhallaX

  Vastaa

  Huomatkaa, että tämänlainn uutisointi on tyypillistä juutalaismedialle. Tämän seuraavan neekeriaallon varoitetaan tulevan ja siitä puhutaan ja se normalisoidaan hyvissä ajoin ennen toteutumistaan. Näin idiootin tavoin tassutteleva valtaväestö tietää, että neekerit tulevat ja se on hyväksyttävä, sitä on oikeastaan vaadittava.

  Muuten, asiasta kolmanteen. The Occidental Observer-sivustolla on artikkeli nimeltä ”Joseph Goebbels’ Battle for Berlin: The Beginning (1934). Jos englanninkieli sujuu niin Herran tähden, lukekaa se. Goebbels kuvaa sanasta sanaan arkea vuonna 2022, vaikka kirjoittaa vuonna 1934. Ei ole ihme, että juutalaiset ovat kaikin voimin demonisoineet häntä, sillä hän puhuu totta ja vain totta. Ja kuten tiedämme, totuus on juutalaiselle kaikkein vastenmielisin sana, sillä sitä hän ei voi sietää, koska ”onko se hyväksi juutalaisille?”. Ei, se ei ole hyväksi juutalaisille ja siksi totta ei saa ei eikä voi puhua ja missään tapauksessa ei saa osoittaa mieltäöän totuuden puolesta, päinvastoin, totuuden puhujat pitää vangita, tai mieluummin, juutalaisbolshevistin tavoin, totuuden puhuja pitää tappaa.

  Joseph Goebbels. Mies, joka tiesi vuonna 1934 kaiken vuodesta 2022.

  Jos hänen tapaisensa miehet olisivat voittaneet Toisen Maailmansodan, maailma olisi nyt ihana, turvallinen, rauhallinen ja luonto kukoistaisi ja sionistit voisivat derivoida näkinkenkiä Madagaskarilla rakastamiensa neekereiden pitäessä hovia heidän keskuudessaan. Mikä unelma, ja se voisi olla totta.

 • Nimetön

  Vastaa

  On se kumma juttu, että ainoastaan valkoinen rotu kykenee luomaan kelvollisia valtioita. Sitten nekin pitäisi pilata päästämällä neekeri asumaan.
  Ei

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä se itseasiassa on melko kattava otos. Valitettavasti. Tilastotiede määrittelee otannan suuruuden ja sen tulkinnan.

 • Basso Balalaikka

  Vastaa

  Luettuani otsikon, iloitsin luultuani ensin, että kyseessä olisivat Afrikkalaiset jotka ovat jollain ihmeen tavalla tulleet Suomeen tai Ruotsiin, mutta luettuani itse jutun, petyin suuresti, sillä olisihan se omalla tavallaan win-win tilanne, jos jostain syystä esim vahingossa tänne päätyneet afrikkalaiset, keksisivät, että heidän on paljon mukavampi olla jossain, jossa ei ole 20% väestä rasisteja (viitaten erään afrikkalaistaustaisen Husauttelijan persuista lohkasema väite).

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Paskaakaan ei otetaa huoneistoon, enintään kompostiin
  Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • GLGL

  Vastaa

  Selvityksen rahoittaja on Ichikowitz Family Foundation, jonka perustajalla on isot businekset puolustusvälineteollisuudessa.

 • Irmgard

  Vastaa

  Eurooppa ei tarvitse enään ainoatakaan kehitysmaalaista rikollista ja älyllisesti kehitysvammaista loisivaa barbaaria. Tulisipa vielä minun elinaikanani se kuuluisa ”suuri sade”, ja huuhtoisi kaiken ruskean saastan pois maanpinnalta.

 • Ketku

  Vastaa

  Apinarutto on alkujaan afrikkalaisten homo neekerien tauti, neekeri varmaan mennyt ja nusassut apinaa.
  Hyysärit vinkuneet että Apinaruton nimi vaihdettava, pelkäävät että totuus palhastuu ja neekkerit osoittautuvat apinoiksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi