”Matematiikan dekolonisaatiota” vaativat kulttuurimarxistit: Valkoisten laskutoimitukset kyseenalaistettava!

Durhamin yliopiston mukaan luonnontieteet ovat kokonaisuudessaan oire rakenteellisesta rasismista.

Rotu

Kulttuurimarxistit ovat kuluneina vuosina painottaneet yhä aggressiivisemmin, että matematiikka on pohjimmiltaan rasistinen tiede, koska mustat ja ruskeat menestyvät siinä keskimäärin hyvin heikosti. Nyt kulttuurimarxistit tahtovat kyseenalaistaa kaikki matemaattiset lainalaisuudet, jotka valkoiset tiedemiehet ovat löytäneet.

Britanniassa toimiva Durhamin yliopisto on aloittanut kampanjan ”matematiikan dekolonisoimiseksi”. Yliopisto vaatii professoreja olemaan kriittisiä sellaisia teorioita ja lähteitä kohtaan, jotka nojaavat ”lähinnä valkoisten ja miespuolisten” matemaatikkojen työhön.

Yliopiston mukaan on suuri tasa-arvo-ongelma, että ”olemme antaneet länsimaisten matemaatikoiden dominoida tieteenalaamme”. Kulttuurimarxistit linjasivat, että matematiikan valkoisuus on esimerkiksi kirjallisuuden valkoisuutta vakavampi ongelma, koska kaikki muut luonnontieteet perustuvat pitkälti matematiikalle. Näin luonnontieteet ovat kokonaisuudessaan oire rakenteellisesta rasismista.

Oikean vastauksen vaatiminen on rasismia

Monet yliopiston professorit ovat olleet hölmistyneitä työnantajansa linjauksesta. Professorien mukaan esimerkiksi matemaattisia kaavoja ei voida arvottaa niitä kehittäneiden tiedemiesten ihonvärin perusteella vaan ainoastaan sen perusteella, toimivatko kaavat vai ei.

Professorit myös totesivat yliopiston johdon kulttuurimarxistisen kampanjan olevan ”tieteen vastakohta”.

Viime kesänä Yhdysvalloissa puhkesi vastaava kohu, kun Kalifornian koulutoimi ryhtyi ajamaan aloitetta ”valkoisen ylivallan hävittämiseksi”. Aloitteen mukaan tärkeä askel kohti aitoa monikulttuurisuutta on se, ettei mustilta ja ruskeilta opiskelijoilta vaadita oikeita vastauksia matemaattisissa kouluaineissa.

Lähde: Zero Hedge

Britannia Kolonialismi Kulttuurimarxismi Luonnontieteet Maahanmuutto Matematiikka Rotu Rotuerot Rotuerottelu Tiede & luonto Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhteiskunta Yliopisto

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Eipä tuo yllätä kun biologiakaan ei enää ole biologiaa, vaan sukupuolen voi valita aamulla herätessä ihan mielensä mukaan miltä milloinkin tuntuu.
  Jos vaikka aamulla tuntuu että olenkin nainen, niin voi ilmoittautua naisten sarjaan painimaan..

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Maailma on hullu. Elämä on Pahkasikaa. Ehkä tuleva sota ei ole pahin mahdollinen kohtalo. 

  Mitä seuraavaksi? Onko rasismia vaatia, että ännälääkärin potilas ei saa kuolla?

 • Itkuinen dilemma

  Vastaa

  No mites ne suhtatuu siihen kun kysymykset on kuitenkin mustalla printattuja valkoiselle paperille? Pitäisikö paperin olla mustaa? Mutta silloinhan teksti olisi valkoista jolloin valkoinen taas käskyttää ajattelemaan ja/tai suoriutumaan jostain.

  Paperin ollessa valkoista pitää tekstin olla muun väristä kuin mustaa. Sillä ilmeisesti jos musta ei pysty siihen mitä musta teksti käskee tehdä, se on rakenteeellista rasismia. Mutta kun mustaa kohtaa ei voi nostaa nyrkkiään, niin silloin värin pitää olla joku muu. Olisiko sininen parempi? vaiko punainen?

  • Ilmari

   Vastaa

   Sekä paperin ett tekstin on tietysti oltava mustaa.

  • nimellinen

   Vastaa

   Pelkkä väritön paperi ja väritön muste, ehkä silloin on hyvä? Mutta muste pitää olla myös nimeltään väritön. Olisiko kirjoitusvärillinen?

 • TT

  Vastaa

  Poppamies vajoaa transsiin ja katsoo tuloksen suoraan. Ei sinä mitään laskentaa vaadita.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kommunistisessa Neuvostoliitossa ei koskaan puhuttu ja suunniteltu näin järjettömiä muutoksia yhteiskunnan muuttamiseksi. Ei kannata ihmetellä Putinin puhetta, jossa hän sanoi länsimaisen kulttuurin olevan alhaisemmassa tilassa kuin oli kommunismi pahimmillaan. 

  Tiede on todellakin totalitaarista ja autoritaarista, koska se pyrkii mahdollisimman lähelle totuutta. Tieteen yksi saavutus on tekniikan kehitys, johon perustuu tämänkin kommentin kirjoitus ja lähetys. Ilman matematiikkaa se ei olisi mahdollista. Tämä on vain kaikkien rotujen hyväksyttävä. On elettävä omissa oloissaan sekoamatta muiden rotujen elämään, mutta muiden rotujen edistystä voi tietenkin käyttää hyväkseen. Afrikan väestö lisääntyy valtavasti, koska käyttävät muiden rotujen kehittämää terveydenhoitoa hyväkseen. Jos väestö kasvaa tästä syystä liiaksi, seuranneet ongelmat eivät ole muiden vika.
  Valkoinen rotu on tehnyt pahoja virheitä kehittyessään. Se on mennyttä ja nykyistä väestöä ei siitä tule syyttää.

 • Salomon

  Vastaa

  Nää veijarit laitetaan metalliseen tuoliin istumaan, köytetään käsistä ja jaloista, sen jälkeen heitä hakataan metrisellä halolla päähän, mutta ei niin lujaa, että henki lähtee. Tätä toistetaan vuosia.

 • Reko

  Vastaa

  Nimeä yksikin musta keksijä, filosofi, hieno valtiomies, tutkimusmatkailija ymv. No, mustat eivät ole koskaan osanneet edes rakentaa venettä saatikka laivaa. Suuri tragedia oli se että mustia koskaan juutalaisten/arabien ja valkoisten toimesta laivattiin yhtään minnekään. Se oli kauhea kohtalo mustille, jotka revittiin väkivalloin kodeistaan ja valtava murheen aihe meille valkoisille, näihin päiviin asti vaikuttaen. Kaikki hävisivät tässä kaupassa. Täytyy olla sairas ihminen joka muuta väittää. Nietzche, Jean-Paul Sartre, Platon, Pythagoras, Aristoteles, Sokrates, Galilei, Kopernikus, Tesla, Watt, Edison, Marconi, Bell, Vespucci, Leif Eriksson, Kolumbus, Kennedy, Andrew Jackson — nuo nyt tulevat mieleen ensimmäisinä. Eipä siinä montaa murjaania taida olla. Kunnioitan afrikkalaista kulttuuria (esim. musiikkia) sellaisena kuin se on. Se on vaikuttanut meihin ja me niiden kulttuurin. Sama on tapahtunut Brittein ja Intian välillä. Ottakaamme ne sellaisina kuin ne ovat. Ei kai tarkoitus ole että Afrikan täytyy kokea sama surkea kohtalo kuin lännenkin?

  Henry Ford sanoi että olisi vallankumous ennen seuraavaa aamunkoittoa, jos ihmiset tajuaisivat kuinka yksinkertainen kusetus rahajärjestelmä (korkovelka) on. Ihmisiä ei kiinnosta. TV:stä tulee formulaa, kaupasta saa viinaa jne. Yhdysvaltain VII presidentti Andrew Jackson tappeli parasiittista keskuspankkijärjestelmää vastaan. Kreikkalaiset ajattelijat tajusivat jo yli 2000 vuotta sitten että yhteiskunnan tulee olla homogeeninen, sillä muutoin sillä ei voi olla yhtenäisiä pyrkimyksiä ja päämäärää, eikä mikään sekalainen porukka pysy kasassa tai ole aidosti onnellinen, sillä he eivät rakasta toisiaan. EU on surkea, mätä, keinotekoinen irvikuva yhteiskunnasta. Perkelelauma lakeijoineen hyppii pöydillä ja vähämieliset ovat apina tämän posetiivarin orrella tahtia lyömässä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Eikö pii ole kohta enään 3,1415926jne. No itse tulen käyttämään näitä nationalistisia lukuarvoja yms

  • Juupa juu

   Vastaa

   Käytä tarkkaa arvoa 4*atan1. Niin erotut likiarvon käyttäjistä. Tosin, kaikki eivät edes ymmärrä mitä tarkoittaa ”likiarvo” ja ”tarkka-arvo”.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Sumea logiikka on matematiikan haara joka oikeasti kuitenkin toimii, mutta nyt mennään pimeälle puolelle. Kuka haluaa matkustaa kulttuurimarxistisen logiikan mukaan suunnitellulla junalla? Sellaisesta tulisi vanhan neuvostovitsin mukainen juna jota yritettiin saada liikkeelle erinäisillä ideologisilla tempuilla mutta mikään ei toiminut.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kun tarkemmin ajattelee niin on tietenkin kulttuurillista omimista jos muut kuin valkoihoiset hyödyntävät pääasiassa valkoihoisten kehittämää matematiikkaa.

 • juha II

  Vastaa

  Vain juutalaiset kykenevät moiseen törkyyn, vaikka kuulemma lAskeutuivat puusta alas aivan ensimmäisenä. Mutta me muut katsoimmekin puussa juutalaisten kompasteluja ja otimme opiksi siitä! Nimittäin nenä pystyssä käveleminen altistaa onnettomuuksille!!!

 • Esko-Juulia

  Vastaa

  Neekerit ynnä muut kehitysmaalaiset ovat osa ongelmaa, eivät osa ratkaisua.

 • HV kasaarisionistit ja niiden perseennuolijat

  Vastaa

  Tässä ollaan menossa kohti sitä tavoitetta minkä kasaarisionistit haluavat eli länsimaisten yhteiskuntien täydellistä tuhoamista ja meidän ”gojimien” tyhmistämistä siten, ettemme kykene vastustamaan näiden perverssien saatananpalvojien ylivaltaa. Tämä kehitys aloitettiin Suomessa peruskoululla ja sitä on ajanut täällä kasaarisionisti Karmela Liebkind, jolle on myönnetty jopa opetushallituksen professsuuri. Kasaarisionistit haalivat itselleen aina näitä korkeita arvonimiä jotta saavat vaikutusvaltaa ja näin ajettua perverssejä agendojaan eteenpäin. Tuhotyö on täällä niin pitkällä, että Helsingissä kouluille annetaan sitä enemmän taloudellista tukea mitä enemmän niissä on maahanmuuttajaoppilaita ja mitä HUONOMPIA todistusten keskiarvot ovat!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Minä vaadin kulttuurimarxismin ja sionismin totaalista dekolonisaatiota. Värilliset palautetaan kotimaihinsa rakentamaan omaa matematiikasta dekolonisoitua tulevaisuuttaan. Voivat samalla dekolonisoida lisääntymisen ja syömisen. Siihen annetaan apua ja vaikka heti.

 • GLGL

  Vastaa

  Vihervasureiden kuplissa normaalit eukliidit geometriat eivät enää päde, joten oikeassahan he ovat. Vihertensori osittaa aina huumekauppiaan nurkalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi