Pakolaiset kohtaavat: Afrikkalaiset ja arabit ahdistelevat ukrainalaisnaisia Ruotsissa

Ukrainalaisnaiset kertovat, että "miesjoukot" ovat murtautuneet useina öinä heidän asuntoloihinsa, hakanneet ovia ja "vaatineet päästä sisään".

Rotu

Ahdistelun uhreiksi joutuneita ukrainalaisnaisia.

Ruotsalaiset ovat joutuneet viimein myöntämään, ettei kaikkia turvapaikanhakijoita ole veistetty samasta puusta. Sveriges Radio raportoi, että sotaa pakenevat ukrainalaisnaiset ovat joutuneet jo törkeän seksuaalisen ahdistelun kohteiksi.

Ruotsiin pakolaisina saapuneet ukrainalaisnaiset kertovat medialle pelkäävänsä koskemattomuutensa puolesta uudessa maassa. Sinisilmäisten svenssonien sijaan vastaanottokeskuksiin saapuneita naisia vastassa ovat parrakkaat elintasosurffarit mustasta Afrikasta ja Lähi-idästä.

Ukrainalaisnaiset kertovat, että ”miesjoukot” ovat murtautuneet useina öinä heidän asuntoloihinsa, hakanneet ovia ja ”vaatineet päästä sisään”. Naiset ovat traumatisoituneita tapauksista.

Europarlamentaarikko Charlie Weimers on vaatinut Ruotsin hallitusta selittämään, miksi ukrainalaisnaiset tuntevat kyselyiden mukaan olevansa paremmassa turvassa Puolassa kuin Ruotsissa. On epätodennäköistä, että Ruotsin kulttuurimarxistinen hallitus tulisi antamaan rehellistä vastausta kysymykseen.

Lähde: Sveriges Radio

Afrikkalaiset Arabit Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Rikos Rotu Rotuerot Ruotsi Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Turvapaikanhakija Turvapaikka Ukraina Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti tämä auttaa riittävän usean ruotsalaisen silmien avaukseen.
  Eri etnisissä ryhmissä on huomattavia eroavaisuuksia.
  Tässä päivässä on se ero vuoteen 2015 verrattuna, ettei näy niitä suvakkinaisia ”refugees welcome” lakanoidensa kanssa ympäri kaupunkeja ja kyliä, eikö olekin omituista?

  • Tony

   Vastaa

   Ei kukaan herää niin kauan kuin kauapasta saa nuuskaa sekä mellanöliä ja TV:stä tulee formulaa ja tosi-TV:tä. Venäläiset vain tappelemaan ukrainalaisten kanssa tänne Eurooppaan, niin hyvä tulee.

 • Seuraaja

  Vastaa

  Heräisiköhän ruotsalaiset jo vihdoin petoon joka on heidän maassaan?

 • Catilina

  Vastaa

  Jos tytöt nyt vaan joukkovoimalla leikkaisivat jortit irti keenereiltä ja ananaksilta, se saattaisi rauhoittaa kummasti.

 • juha II

  Vastaa

  En ole ”rrudin keksijä”, mutta ajattelin jo kaukaa, että on täysin hullua tuoda ukrainalaisia naisia ja lapsia matujen raiskattaviksi Eurooppaan!
  Saksassa on raiskattu jopa nuoria ukrainalaismiehiä saastojen toimesta!!!

  Jotkut sanovat länttä ”Lännen pervotyranniaksi”!

 • Zardex

  Vastaa
 • Jak-C

  Vastaa

  Siitäkun kiirii tietoja taistelu alueelle, sieltä saattaa tulla omankäden avustus ruotsin ”oikeusvaltiolle”. Ukrainalaiset, Tsekit ja muut tämän alueen ihmiset eivät ole sinisilmäisiä suvakkeja, tunnen itse monia.

 • Plääh

  Vastaa

  Venäjän armeijahan siellä on taas raiskaillut niiden luotettavampien raporttien mukaan

 • Irmgard

  Vastaa

  Tummaihoiset kehitysmaataustaiset miehet eivät ole ihmisiä vaan rikollisia barbaarisia eläimiä. Toivottavasti Ukrainalaisnaisista edes jotkut saavat näistä elukoista tarpeekseen, ja leikkaavat munat irti ahdistelijoiltaan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tästä aiheesta kirjoitti 21.3.2022 myös Gates of Vienna ”Somalis in Sweden Consider Ukrainian Women Fair Game”. Jutussa kuvataan miesten käytöstä. 

  https://gatesofvienna.net/2022/03/somalis-in-sweden-consider-ukrainian-women-fair-game/

 • Ben Cameron

  Vastaa

  Tyypillistä neekeri- ja ählämiroskaväelle. Siinä olisi Azov-pataljoonalle kohteita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi