Positiivista syrjintää? Musta kouluampuja vapaaksi vuorokausi teurastuksen jälkeen Amerikassa

Black Lives Matter -maailmassa mustat rikolliset pääsevät kuin koirat veräjästä, kun taas näitä vastaan puolustautuvat poliisit ja tavalliset kansalaiset lynkataan niin mediassa kuin tuomioistuimessa.

Rotu

Timothy Simpkins.

Vaikka suomalainen valtamedia kritisoi mielellään Yhdysvaltojen asekulttuuria, jäi kotimaiselta lehdistöltä huomioimatta tuore kouluampumistapaus Arlingtonissa Texasin osavaltiossa. Syykin globaalille sensuurille on helppo arvata: ampuja nauttii niin sanotusta suojaväristä.

18-vuotias musta rikollinen Timothy Simpkins vapautettiin takuita vastaan vain vuorokausi sen jälkeen, kun poliisi otti hänet kiinni kouluampumisen vuoksi. ”Gangsta”-henkisesti pukeutunut Simpkins ampui pistoolilla neljää ihmistä, joista osa haavoittui äärimmäisen vakavasti. Simpkinsiä syytetään useista törkeistä pahoinpitelyistä tappavalla aseella.

Hyökkäys sai alkunsa, kun Simpkins aloitti tappelun toisen opiskelijan kanssa. Lopulta paikalle saapui useita ihmisiä estämään tilanteen kärjistymistä. Simpkinsin kanssa tapellut nuori rauhoittui, mutta musta ”gangsta” päättikin vetää esiin pistoolin ja alkaa tulittaa paikalla olleita.

Yhä useampi musta nuori kantaa ampuma-asetta

Kaksi haavoittuneista on oppilaita ja kaksi opettajia. Vakavimmin haavoittuneen oppilaan sairaalakuluja varten on perustettu joukkorahoituskampanja.

Simpkinsin kotoa löytyi rikoksessa käytetyn pistoolin ohella myös lukuisia muita aseita. Vaikka liberaalit valittavat usein keskiluokkaisten valkoisten omistamista laillisista ampuma-aseista, Yhdysvaltojen rikosepidemiaa ruokkivat mustien ja latinoiden laittomasti omistamat aseet.

Kouluammuskelua tutkiva poliisipäällikkö myönsikin, että ”nuorten” hallusta löydetään yhä useammin laittomia ampuma-aseita. Tämä heijastaa Texasissa tapahtuvaa väestönvaihtoa, jossa valkoiset ollaan korvaamassa mustilla ja latinoilla.

Perhe puolustaa ampujaa

Simpkinsin perhe on asettunut tapauksessa hänen puolelleen. He syyttävät muita koululaisia mustan rikollisen suorittamasta teurastuksesta. Rukoileva perhe oli odottamassa ampujaa, kun tämä vapautettiin putkasta takuiden maksamisen jälkeen. Myös useat Simpkinsin ystävät saapuivat paikalle tervehtimään ”gangstaa”, jolle asennettiin seurantalaite nilkkaan.

Monet Amerikassa ovat olleet tyrmistyneitä siitä, että kouluampuja päästetään vapaalle jalalle vain vuorokausi rikoksen jälkeen.

Tapaus kuvastaakin Black Lives Matter ‑aikakautta, jossa mustat rikolliset pääsevät kuin koirat veräjästä, kun taas näitä vastaan puolustautuvat poliisit ja tavalliset kansalaiset lynkataan niin mediassa kuin tuomioistuimessa. Tätä on niin sanottu positiivinen syrjintä.

Lähde: Fox

Ampuma-aseet Black Lives Matter Laittomat aseet Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Texas Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • The Rwak

  Vastaa

  Onpas aika sairasta menoa. Valkoinen mies Ian Crangston elää vankilassa koko elämänsä koska ampui mustan miehen joka hyppäsi hänen kimppuun ja yritti kidnapatta ja raiskaa hänen tyttöystävänsä. Mutta Timothy Simpkins ampuu koulunsa ja pääse kuin koira veräjästä

 • Tekikö kipeää?

  Vastaa

  En tiedä mitä tuola pidätyksessä on tapahtunut mutta kaverihan kävelee niinkuin olisi hanuri kipeä. Olisiko Venäjän malliin saanut harjanvarresta?

 • exlxaxl

  Vastaa

  Onneksi tuossa maassa saa vielä noita crack-neekereitä ampua melko vapaasti. Näin videon jossa nainen ampui ryöstöä yrittävän neekerin kadulla: mimmi otti revolverin käsilaukusta ja laittoi kriminaalin kylmäksi keskellä päivää. Myös kotiin tunkeutuvia ”rauhanomaisia protestoijia” ynnä muita hölkkääjiä [Suomessa ”Coronan, hiilidioksidin, sään ja ’rasismin’ takia pahoinvoiva nuoriso”] saa myös lähettää takaisin sinne Allahin luokse.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ei vain Texasissa
  Tampereella oli vastaava episodi kun vastassani vihreiden norsunluurannikkolainen lukuisin päällekarkauksin laittomin uhkailuin perättömin rikosilmoituksin 2004–2009
  Minulle tuomio ja ulosotto, ko RL:n vastaisesti toimineelle verovapaa tili 20 v kustannuksellani + asianajajalleen + tarja halosen demlajuristeille jotka mukana näennäistahoineen.
  Seppo Lehto https://tuomionpurku.blogspot.com

 • arto lupaus

  Vastaa

  varmaan säälistä, kun raukka omistaa aseita ja kuvittelee osaavansa niitä käyttää mutta ei saa suljetussa tilassa ensimmäistäkään ihmistä hengiltä.
  olisi varmaan kannattanut hieman sivistää itseänsä miten niitä henkiä otetaan pois kouluympäristössä. Columbineen ja parkland:in- tapahtumiin tutustumalla olisi varmasti jo jotain käsitystä. Automaatti/ semi on aina hyvä valinta. säälittävää niin säälittävää

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi