Oregonin kuvernööri allekirjoitti julistuksen lukioiden luku- ja laskutaitotasojen laskemiseksi ”edistääkseen värillisten koulumenestystä”

"Antirasistit" käytännössä tunnustavat älykkyysosamääräerot rotujen välillä, kun he säälistä tekevät koulunkäynnin helpommaksi ei-valkoisille.

Rotu

Amerikan Oregonin osavaltion kuvernööri Kate Brown allekirjoitti viime kuussa julistuksen, joka laskee lukio-oppilaiden luku, kirjoitus- ja laskutaitojen vaatimuksia ennen valmistumista.

Brownin ministeriön edustaja oli kommentoinut muutosta medialle sanoen: ”Uudet valmistumisen vaatimukset tulevat hyödyttämään osavaltion mustia, latinoja ja muita värillisiä oppilaita.”

”Antirasistiset” valkoiset käytännössä eivät aseta ei-valkoisille samoja vaatimuksia koulumaailmaan, koska he pohjimmiltaan tietävät näiden omaavan alemman älykkyysosamäärän ja sen takia tekevät heille säälistä helpotuksia.

Lähde: NY Post

Hyvinvointi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Rotuerot Tiede & luonto Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jupi

  Vastaa

  Aikamoinen karilleajo länsimaisessa sivustysvaltiossa, jossa yhteiskuntarakenne perustuu tasa-arvoiseen meritokratiaan. Kiva tietää että valtion elimissä ja virkakoneistossa häärääkin pätevien osaajien sijaan heikkolahjakkuutta kiintiöiden muodossa. Hyvää huomista.

 • N.N.

  Vastaa

  Niin kuin pienten lasten kilpailluissa; kaikki saa palkintoja vaikkei juossutkaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taantumus ja rappio on väistämätön, kun luku- ja kirjoitustaidottomat nostetaan vippaskonsteilla asemaan ja virkoihin, joihin heidän älykkyytensä ei riitä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Suomessahan tuo on jo tehty, vaikkei meillä kuvernöörejä olekaan. 1960 luvulla oli vielä keski ja oppikoulu, joihon pyrittiin. Koulujärjestelmä oli hyvä, kukin sai taitojensa mukaista opetusta. Erityisen hyvä oli se, että koulu toimi ja häiriöitä oli vähän. Nyt tilanne on se, että kaikki käyvät samaa koulua, vaikka ääripäät siitä turhautuvat, kun kaikkea ei voi oppia riittävän helposti tai toisille koulu on liian helppoa. Molemmat osapuolet sopeutuvat huonosti koulutukseen, kun eivät voi edistyä fyysisissä tai älyllisissä opinnoissaan halujensa mukaisesti. Lapset ovat erilaisia, joku tykkää käden töistä, joku peleistä, joku kielistä, joku luonnontieteistä,.. jokaisen tulisi saada kehittyä omissa taidoissaan, josta olisi hyötyä myös yhteiskunnalle.

  Meidän tasa-arvoinen yhteiskunta ei erilaisuutta voi hyväksyä. Siksi vasemmistopuolueitten tahdosta syntyi peruskoulu ja koulutusjärjestelmän pilallemeno. Nyt homma on tullut järjettömäksi, tasa-arvoisuus on mennyt äärilaitaan, jossa tavanomaisesta poikkeavat saavat vakiintuneeseen elämään sopeutuvia häiritseviä etuoikeuksia.

 • EV

  Vastaa

  Kovasti silti ”asiantuntijat” jankkaavat sen puolesta, ettei älykkyysosamäärä perustu rodullisiin piirteisiin vaan elinympäristöön. TämäKIN päätös vesittää nuo väitteet. Yhdysvalloissa useiden sukupolvien ajan eläneiden mustien koulumenestyksen heikkoutta ei voi selittää elinympäristön surkeudella. Jos afrikkalaiset ovat yhtä fiksuja, kuin eurooppalaiset, miksei Afrikka kukoista sivistysvaltioineen? Ainiin, koska pahat valkoiset eurooppalaiset!!

 • Minä

  Vastaa

  Kuinka osaamisvaatimukset muka hyödyttäisivät ketään? Tosiasiassa osaamisvaatimusten taso on yhtä kuin oppimisen tuottama hyöty. Tason laskeminen on karhunpalvelus kaikille. Valmistumisen vaatimusten vähentäminen tarkoittaa sitä, että jatkossa osaamistaso tippuu. Sekö muka hyödyttää jotakuta? Sekö on hyväksi yhteiskunnalle?

 • Daniel

  Vastaa

  Miksihän en yhtään ihmettele kuvernöörin ollessa nainen…..-

 • Eikka

  Vastaa

  Amerikassa älykkyysosamäärä laskee vuosi vuodelta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi