Oulussa asuva arabi uhkaa ryhtyä puukottamaan suomalaisia

Useat arabit ilmaisivat Instagramissa tukensa joukkopuukotussuunnitelmalle.

Rotu

Mehmed.good niminen Instagram-tili uhkaa aloittaa suomalaisten puukottamisen.

Oulun keskustan Mannerheiminpuistossa tapahtunut epäilty henkirikos on saanut paikalliset äärivasemmistolaiset ja maahantunkeutujat hälytystilaan. Huhun mukaan uhri on afgaanisiirtolainen, minkä vuoksi suomalaisvihamieliset tahot ovat jo määritelleet välikohtauksen poliittiseksi murhaksi.

Mannerheiminpuisto tunnetaan erityisesti mustalaisten, narkomaanien ja alkoholistien kohtaamispaikkana. Puisto sijaitsee vain kivenheiton päässä kauppakeskus Valkeasta, joka on Oulun poliisin mukaan kaupungin tärkeimpiä huumeidenvälittämispaikkoja.

Alueelle keskittyneestä rikollisuudesta huolimatta marxistit ovat leimanneet Mannerheiminpuiston tapauksen poliittiseksi hyökkäykseksi, jolla ei voi olla mitään tekemistä huumekaupan tai muun rikollisuuden kanssa. Taposta epäilty Akseli Koskisaari on lukuisista pikkurikoksista tuomittu narkomaani, jolla ei tiettävästi ole yhteyksiä kansallismieliseen liikkeeseen.

Akseli Koskisaari.

Tunkeutuja uhkaa aloittaa suomalaisten puukottamisen

Suomalaisvihamieliset tahot ovat tehneet tapauksesta poliittisen keppihevosensa, kun taas Oulun maahanmuuttajapedofiilien raiskausrinki suomalaisine lapsiuhreineen ei saanut vasemmistomedioissa lainkaan palstatilaa. Tämä kielii marxistien syvästä vihasta valkoisia ihmisiä kohtaan.

Vasemmistoakin rajummin ovat reagoineet rikolliset maahantunkeutujat, jotka ovat tottuneet siihen, että Oulu kohtelee heitä kunniakansalaisina.

Partisaani kehottaa lukijoitaan pitämään silmällä erityisesti Instagramissa nimellä ”Mehmed Good” esiintyvää tunkeutujaa, jonka kuva on artikkelin alussa. Mehmed on uhannut ryhtyä puukottamaan valkoisia suomalaisia, mikäli poliisi ei määrittele Mannerheiminpuiston tapausta rasistiseksi viharikokseksi. Useat arabit ilmaisivat Instagramissa tukensa joukkopuukotussuunnitelmalle.

Mikäli sinulla on lisää tietoa Mehmedistä tai epäillyn tapon afgaaniuhrista, ota meihin yhteyttä: contact@partisaani.com

Lähde: Instagram.
Äärivasemmisto Afgaanit Arabit Henkirikos Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Kulttuurimarxismi Laiton uhkaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Puukotus Rikos Rotu Suomalaisvastaisuus Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

44 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Semmoinen terroristi se siellä. Ilmoittaisin poliisille, mutta kun ei polpoa kiinnosta tuleva terrori-isku enempää kuin kilo paskaa. Samasta syystä tyyppi saa ilmoittaa Kalevassa paikan ja ajankohdan, kukaan ei välitä. 2035 sitten uudestaan, Bouanane jo 2031

  • Polpo haisee!

   Vastaa

   Juuri näin.Jos ja kun puukotus tapahtuu, Polpolla lurahtaa paskat housuun ja vapisevin käsin osoitellaan syyttävällä sormella jälleen suomalaisia kohti.”Suomalaiset toljottelivat maahanmuuttajakultamunaa rakenteellisen rasistisesti”. ”Tarvitsemme lisää määrärahoja Polpoon kyttäämään vihapuhetta”.Tämän jälkeen Iltapaskat teettävät ”tutkimuksen”, jonka mukaan ”99.9% kansalaisista pitää poliisia joko luotettavana tai erittäin luotettavana”.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyvin tulee taas ilmi kulttuurimarxistien suomalaisvihamielinen toiminta. Heitä ei kiinnosta ikinä suomalaisuhrit, mutta kunhan joku vain mainitsee sanan maahanmuuttaja, sitä ollaan niin sanotusti jalkoväli märkänä välittömästi.

  Valitettavan suuri osa suomalaisista ei vielä tajua, että tämä suomalaisvihamielinen toiminta ja uhkailu tulee vain kiihtymään lähitulevaisuudessa, mutta eiköhän aika monelta ne silmät avaudu vielä ainakin jossain määrin.

  Mehmed kuuluu lähettää sinne, minne hän kuuluukin, eli Euroopan ulkopuolelle.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Luin uudestaan. Niitä on siis kaksi tai useampiakin menossa torille/kauppakeskukseen/minne lie. Onnea Oulu, varsinkin naiset, ette voi koskaan tietää milloin. Naama kannattaa ainakin painaa mieleen, että miltähän tuo näyttää maskin ja aurinkolasien kera, huppu tietysti päässä.

  En kehota aseistautumaan, polpo tulisi heti hakemaan.

 • Besta tittare paska kikkare

  Vastaa

  Sillä lailla. Katsotaanpa mihin tämä kehittyy.

 • ro

  Vastaa

  mehmed in kandeis hakeutua kiireenvilkka esiisiensä maille. siis pereeenreikään missä tällaisia nimiä viljelään.Mistä tällaisia sikiää? Suom- epätoivoinen fyllimakkara kohtaa kikkarapäisen puoliapinan,slarvaa fjöösaan ‚tulos yllä. tuleva elätti allahin armosta.Arabiapinat eivät vielä ymmärrä mihin ovat tunkeneet,aika avaa dekeretoituneen kädellisenkin silmät,silloin voi olla myöhäistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Liekö sattumaa, että Oulun Taikaseinä (Kela) on juuri tuon puiston vieressä.

 • EV

  Vastaa

  Onko nuo kommentit välitetty jo poliisille?

  • Anonyymi

   Vastaa

   Ei polpoa kiinnosta.

 • Jukka Räsänen

  Vastaa

  Oli tuolla nistihöyrypäällä ollut jotain omia kuvitelmia isiksen nukkuvista soluista.
  En sitten tiedä oliko ne johtaneet tuohon tekoon.
  Ei tuo ähly nyt uhkaa lähteä kaikkia Suomalaisia puukottamaan kuten ehkä osaatte lukeakin.
  Mikäli tällaista tapahtuu ja jopa epäilyt siitä että voi tapahtua saa kyllä aikaan että ählyt todella pitävät puukkoja mukanaan.
  Mikä tietysti sopii teidän agendaanne.

  Olen minäkin maahanmuutto kriittinen mutta en konservatiivi.
  Enkä oikeistolainen.
  Tällä tavalla kuitenkaan asiat eivät korjaannu.
  Ottakaa ja tehkää väkivallan tekoja niin näette mihin se johtaa.

  • Bisse

   Vastaa

   Ählyt pitävät aina puukkoja mukanaan, ei ne siihen erityisesti mitenkään ”ala”. Sama koskee manneja.

 • Jukka Räsänen

  Vastaa

  Minkähänlaiset jutut teilläkin olis jos asia olis mennyt toisinpäin?
  Kaveri olisi tapettu
  Varmasti kalpenisi tuon pojan kiukuttelu sen uhon rinnalla.

  • Nimetön

   Vastaa

   No millaisia juttuja oli esim. Turun naisten puukotusten jälkeen? Ei sattunut silmään yhtään uhkausta missä olisi luvattu puukottaa kostona kaikkia muslimeja perseeseen. Kertoo hyvin teidän kommareiden kieroutuneesta ja sokeasta tavasta ajatella kun pystyt tuolla tavalla vertailemaan asioita.

  • Nimetön

   Vastaa

   Aa no sit se on ok että maahantuodut lupailee puukottelevansa suomalaisia

  • Leif

   Vastaa

   Jaa, että terrorilla uhkailu on vain harmitonta kiukuttelua? Tilanne on ollut suomessa monestikin viime aikoina päinvastainen. Onko joku uhannut lähteä silloin puukon kanssa kadulle riehumaan?

 • Minä

  Vastaa

  Vasemmisto kiihottaa suomalaista kansanryhmää vastaan.

 • jani

  Vastaa

  Ei hätää. Taponen käy tarjoamassa sille pullakahvit.

 • Että näin

  Vastaa

  Niin, ketkähän niitä väkivallan tekoja ovat tehneet ja heiluvat usein puukko kädessä esim. Turussa 2017? Valitettavasti ei ollut kaalee eikä ”äärioikeistolainen”.
  Miten kansallismieliset suhtautuvat sitten narkkeihin, eivät hyväksy sitä elämäntapaa lainkaan oli kyseessä värillinen tai kantaväestöön kuuluva, tuskin olisi sen kummallisemmin uutisoitu kuin tässäkään tapauksessa jos lainkaan, heillä ei ole tapana nostaa pohjasakkaa valheilla jalustalle kuten Jimi Karttusen tapauksessa media teki.

  Jos kaveri olisi tapettu, olisi se tapahtunut aivan jonkun muu tahon toimesta, tällaista ei ole aiemminkaan tapahtunut tietyn agendan puolesta ja kaikenlaisia uhoajia löytyy joka lähtöön, mutta se jää vain uhoksi eikä materialisoidu toiminnaksi.
  Asia saa erilaisen painoarvon, kun tuollainen elintasoturisti alkaa uhkailemaan, koska sellainen käytös on heidän ”kulttuurissaan” normaalia ja heille rasisti on jokainen vastaantuleva valkoihoinen oli sitten vassari tai nationalisti.
  Valitettavasti tässä korruptoituneessa järjestelmässä tällaiset kirjoittelut jätetään tahallaan huomiotta ja kun kaveri sitten toteuttaakin uhkauksensa, tulee se pöyristyttävänä yllätyksenä sekä yksittäisenä tekona.
  En kuitenkaan nähnyt teksteissä mitään väkivaltaan kehoittavaa lausumaa (paitsi artikkelin liitteenä olevissa viesteissä), itse kehoitat kuitenkin ottamaan ja tekemään moisia.
  Nämä elätit ovat toki ottaneet ja tehneet, mitä siitä on sitten seurannut; pään taputtelua, ymmärtämistä ja minimaallinen tuomio täyshoidolla.
  Ryhdikäs järjestelmä olisi joko poistanut henkilöt maasta välittömästi tai rangaistuksen (täysimääräisen) kärsimisen jälkeen.
  Tällainen toimi sopisi tämänkin uhkailijan kohdalle, menolippu sinne mistä tuli ja ikuinen maahantulokielto.

 • Santeri

  Vastaa

  Perskeles! Tämä helevetin valtinvärinen homoapina tulee keuhkoilemaan puukottamisistaan TÄNNE. On se huonoksi mennyt jos ei tuppiroska pysy jätkän kourassa. Anssin Jukka. Isoot Antit. Talapakan Nikolai. Haapoja. Juhani Aadamin poika. Mosku. Stonkki. Pitkä Hermanni. Sörkän sällit. Lapin jätkät. Hallin Janne. Ja niin edelleen. Ja nytkö sitten nuoren poloven lumppi tutisoo kun tämmönen hiekkaneekeri uhkaa tikarilla? Miten se nyt meni; ”tervaskannolla kuonon päähän ja teräksellä pitkin selekää!” Ja että kaveri on tapettu, NO VOI VOI. Nämä ”kaverit” joutaakin tappaa pois ilimaa pilaamasta,

 • Santeri

  Vastaa

  Minoon niin tuskiintunu tähän paskan jauhamiseen. Kun minä synnyin tähän maahan yli kuuskemmentä vuotta sitten niin täällä oli joku roti. Varkaat sai turpaansa, hintit vietiin linnaan (missä nekin sai turpaansa), mies oli mies ja nainen oli nainen. Voin olla vanaha ja voin olla jäärä mutta ihan tilastonkien valossa Kekkosslovakkia oli parempi paikka elää. Notta minä olen jo mänevillä mättäillä vaan kuinka net lapsukaiset tuloo toimeen? Oon sitä mieltä jotta nämä ”uhrit” saa haistaa pitkän paskan niitten tasankovatussiensa kanssa. Tähän maahan tarvitaan kunnon ryhtiliike.

 • Peter Nieminen

  Vastaa

  Kaivopuiston raukkamaisesta taposta on vaiettu medioissa täysin. Tapettuhan oli vain kantasuomalainen. Heti kun toisinpäin, alkaa isopyörä pyörimään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uutisessa virhe. Kyseinen kirjoittaja mehmed on afganistanilainen, ei arabi taustainen.

 • goyim

  Vastaa

  jukka räsänen. ota huomioon että olemme suomessa, suomalaisten maassa. meillä on oikeus tähän maahan. meillä on oikeus olla etnisenä ryhmänä omassa maassamme ja kaikki vierasrotuiset ja ulkomaalaiset jotka uhkaavat suomalaisia tulisi välittömästi poistaa maasta. et ole huomannut hiljaista sotaa joka tapahtuu aseettomasti ”siirtolaisuudella” jonka tarkoituksena on hävittää kaikki valkoiset eurooppalaiset kansat coudenhove-kalergin suunnitelman mukaan. monessa euroopan suuressa kaupungissa kanta-eurooppalaiset ovat jo vähemmistössä esim lontoo. mitä ”monikulttuurisuus” aiheuttaa on pelkästään vastakkainasettelua eri rotujen välille tai niin kauan kuin ovat vähemmistöjä maahanmuuttajat vs kantikset

 • pepe

  Vastaa

  Tuohan on laiton uhkaus koko suomen kansaa vastaan

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Sisällissota sitten kohta. Ellei noita terroristeja pikaisesti toimiteta kotimaahansa.

 • Yksi vaan

  Vastaa

  Toivottavasti joku on ilmiantanut tämän henkilön Oulun poliisille ja Supolle.

 • White noise

  Vastaa

  Eihän tommosesta hoono soomesta saa edes mitään selvää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ählämin kannattaisi painua v#ttuun Suomesta. Kukaan ei halua noita kamelinnussijoita tänne, paitsi vajaa-älyiset suvakkih#urat.

 • Bisse

  Vastaa

  Milloin Partisaanin artikkeleissa on uhottu joukkopuukotuksilla? Tai edes uhottu? Ei koskaan, vaikka matujen tekemiä väkivaltarikoksia tapahtuu päivittäin ympäri Suomea. Laitapa se korkki kiinni.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ainoa asia mitä tuo hyvin heikkorakenteinen matu kykenee tekemään veitsellä, on leikata sipulia ja tomaattia paikallisessa kebabpitseriassa!

 • Julli

  Vastaa

  Koska nämä eläimet voi poistaa Suomen muonavahvuudesta?

 • Ben

  Vastaa

  Pukko on penis. Varokaa Oulun pojat 😄

 • Leikattu poika

  Vastaa

  Ahmed Hintman tuskin on kova karpaasi, meikatut pojat yleensä ovat itkuherkkää sorttia.

 • Santeri

  Vastaa

  Viisviis. Vääpeli Lamppu. Nuoret miehet on nukkumassa, huorat ei soittele. Vitut, vitut ja loppu!

 • Kuivan kesän orava

  Vastaa

  Onko Raija Toiviaiselle ilmoitettu jo?

 • VALKOINEN/VAIN OIKEITA SUOMALAISIA SUOMI 2022

  Vastaa

  VITTUU NOI STABIT VITTU MENIS OMAAN MAAHANSA VITTU TAPPAA NIITÄ VITUN NEEKEREITÄ JA RUNKKAA NIITÄ VITU LÄSKEJÄ PASKOJA OIKEESTI TÄSSÄ ON VITTU YKS HYVÄ SYY MIKS OON VITTU RASISTI VOI HELVETTI OIKEESTI TAPPAIS VAA VITTU ITTENSÄ VETÄKÄÄ KÄTEE NII RAUHOITUTTE HETKEKS SAATANA! ARABIT, TUMMAIHOSET, NEEKERIT, SOMALIT VITTUUN SUOMESTA 2022

 • sakari

  Vastaa
 • Ristus notta

  Vastaa

  polisi, kuusipää???

 • Karri

  Vastaa

  Tämä juttu on suunniteltu. Mehmet on asetettu kohteeksi ja joku tai jotkut tahot haluavat eroon hänestä mahdollisimman pian. Lienee kyse kilpailevista huumekaupoista? Helppo vetää poliittiseksi tällainen ”ongelma” ja pyyhkiä pois päiväjärjestyksestä?

 • Blizkrieg

  Vastaa

  Nauttisin suunnattomasti painaessani puukon tuon ihmissaastan kylkiluiden väliin.

 • Uskomatonta

  Vastaa

  Eikö sieltä Oulusta nyt löydy sen verran selkärankaa, että pistää näitä terroristeja kunnolla pataan? Lakkaavat uhoamasta, kun pillin kautta joutuu ruokaansa sairaalassa nielemään. Eikä sillä niin väliä, vaikka näiltä apinoilta lähtisi siinä rytäkässä henki.

 • Uutisvinkki

  Vastaa

  Valkoisen rodun tuhoa nämä haluavat, katsokaapa tämä esimerkiksi https://mobile.twitter.com/EerolaSami/status/1416430751030071299

 • Joulukalenterihemmoja livenä?

  Vastaa

  Oulussa järjestetään tulevan viikonlopun lauantaina rasisminvastainen mielenosoitus. Mielenosoituksen järjestävän Ihmiset rasismia vastaan ‑ryhmän tiedotteen mukaan mielenosoituksen taustalla on Oulussa Mannerheiminpuistossa heinäkuussa tapahtunut henkirikos, jossa nuori ulkomaalaistaustainen mies sai surmansa.

  Mielenosoituksen järjestäjien mukaan mielenilmauksella on tarkoitus nostaa esiin rasistisia asenteita ja yhteiskunnan rakenteissa piilevää rasismia. Järjestäjien tarkoituksena on myös nostaa esiin viharikokset ihmisoikeusongelmana. Lisäksi mielenosoituksen järjestäjätaho arvostelee Oulun poliisin tiedotuslinjaa Mannerheiminpuiston henkirikostapauksessa. Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut julkisuudessa kantaa teon motiiviin.

  Hiljainen mielenosoitus lähtee liikkeelle Rotuaarilta, josta se kulkee saattueena Mannerheiminpuistoon. Mielenosoitus alkaa kello 15. Järjestäjän kutsussa pyydetään osallistujia pukeutumaan mustiin vaatteisiin ja ottamaan halutessaan mukaan neilikan tai muun punaisen kukan.

  Samana päivänä järjestetään vastaavia rasisminvastaisia mielenosoituksia myös Helsingissä ja Kuopiossa.

 • Suomimirs

  Vastaa

  Karkotukset käyntiin emme tarvitse tuollaisia ihmisiä maassamme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi