Musta haavoitti viittä ammuskellessaan tarkoituksella ”sotilaallisen näköisiä” valkoisia miehiä

Musta ampuja kävi henkilökohtaista rotusotaansa maskuliinisia valkoisia miehiä vastaan.

Rotu

Justin Tyran Roberts.

20-tuntisen ammuskelumaratonin aikana Amerikan Georgiassa viittä haavoittanut musta Justin Tyran Roberts kertoi kuulustelussa tekonsa olleen rodullisesti motivoitunut ja että hän tarkoituksella pyrki tappamaan ”sotilaallisen näköisiä” valkoisia miehiä.

”Hän perimmältään selitteli, miten paljon erityisesti ’sotilaallisen näköiset’ valkoiset miehet ovat vieneet häneltä hänen elämänsä aikana,” etsivä Brandon Lockhart kertoi Robertsin lausunnoista kuulusteluissa.

Ilmeisesti siis kateudesta kumpuava viha maskuliinisia valkoisia miehiä kohtaan oli motivaatio elämässään epäonnistuneen rotumuukalaisen veriteolle. Kaikkien Robertsin uhrien oletetaan selviytyvän hengissä. Tutkijoiden mukaan hän ei tuntenut ennalta ketään uhreistaan.

Lähde: NY Post

Ampuma-aseet Murhan yritys Rasismi Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rauhaa rakastava

  Vastaa

  Tää oli sitten varmaan se ”rauhan puolustaja”.

  Rauhan puolesta soditaan aina.

 • jani

  Vastaa

  Punavihernatsien ja valtamedian propaganda alkaa tuottaa tulosta.

 • Stnan rasisti

  Vastaa

  Tämä juttu on isoilla otsikoilla valtamediassa varmasti. Eiku.….

 • Irmgard

  Vastaa

  Tummaihoiset ihmiset ovat pelkkää ripulia. Maailma ei tarvitse näitä älyllisesti kehitysvammaisia alisuorittajia yhtään mihinkään. Totuus sattuu toisinaan, mutta toisaalta totuuden esiintuominen on hyväksi.

 • Valkoiset aloittivat

  Vastaa

  Jos Polpolta ja suvakeilta haluaa jotain vinkkejä, niin ne ovat seuraavat: Yritä näyttää mahdollisimman nynnyltä ja tuhkamunalta, niin ammuskelijat eivät sinusta kiinnostu.Taisipa nyt käydä niin, että valkoiset miehet provosoivat itse näyttämällä miehiltä.

 • Teppo

  Vastaa

  Kaipa sitä ottaa pannuun kun puuttuu itsekuri pitää itsestään huolta, työ- ja muut moraalit korkealla, sitä kautta menestyä ja edetä elämässä. Ketä nyt syyttämään, kun osui tyhjä arpa kun maalaisjärkeä joskus jaettiin. Tai ehkä geeniperimä yksinkertaisesti ei riitä kilpailemaan etuoikeutettujen rasistien tasoluokassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi