Kohtalon ivaa: afrikkalaisjengi ampui Black Lives Matter ‑johtajaa

Johnsonia ammuttiin päähän sunnuntaiaamuna noin kello kolmen aikaan Southwarkin alueella Lontoossa.

Rotu

Sasha Johnson.

Musta Black Lives Matter (BLM) ‑aktivisti Sasha Johnson joutui mustan rikollisjengin ampumien luotien uhriksi. Poliisi etsii neljää mustaa miestä epäiltynä rikoksesta.

Johnsonia ammuttiin päähän sunnuntaiaamuna noin kello kolmen aikaan Southwarkin alueella Lontoossa. Tapahtumaa sävyttää harvinaisen mehevä ironia.

Johnson tunnetaan aggressiivisena BLM-aktivistina. Hän on esimerkiksi vaatinut julkista henkilörekisteriä ”rasisteista”. Hän myös kuuluu rasistiseen aseelliseen Mustat pantterit ‑järjestöön. Hän on todennut, etteivät valkoiset ole tasa-arvoisia mustien kanssa, sillä valkoisten rooli on olla orja mustille.

Kuinka liberaalit aikovat selittää tapahtuman?

BLM-liikkeen laajalle levinneisiin iskulauseisiin kuuluu muun muassa vaatimus poliisin lakkauttamisesta. BLM-liikkeen peruslähtökohtana ja laukaisevana tekijänä toimii narratiivi, jonka mukaan valkoiset tappavat mustia kohtuuttoman paljon, vaikka tilastot todistavat aivan päinvastaista.

Hänen liberaalien hyväksymän ”parempaa rasismia” edistävän työnsä vuoksi moni pitikin itsestään selvänä, että ampumisessa kyse olisi poliittisesta rikoksesta, jonka tekijänä olisi ”valkoinen rasisti”. 

Koska teko liittyneekin mustaan jengielämään, lienee liberaaleilla edessään kova työ, mikäli he yrittävät kääntää tapahtuman rasismin syyksi.

Lähde: Kansalainen

Äärivasemmisto Ampuma-aseet Black Lives Matter Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murhan yritys Mustat Pantterit Mustat viharyhmät Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Tähän sopii ”joka toiselle kuoppaa kaivaa itse siihen lankeaa,”
  sekä
  ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä.”

 • Nimetön

  Vastaa

  lol

  • Antti Hiltunen

   Vastaa

   Näin on

 • Next time

  Vastaa

  Ehkä nää tappoi sen ettei se joudu valkoisten ampumaksi. Ja siinä on rasismia kerrakseen.

  Toisaalta, jos porukka katsoi että johtaja on liikaa ”maallistunut” ja erkaantunut ideologiasta, niin opetushan sellaiselle pitää antaa. Parempi onni seuraavassa elämässä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Omat koirat purivat.

 • jupi

  Vastaa

  ilman median joukkovoimaa, BLM jonnet olisi yleistä pahennusta aiheuttavana ajettu maan rakoon. Mutta heidän ajama agenda tukee käynnissäolevaa fasistisen ylivallan siirtämistä ilman ehtoja eliitille, lyhyesti sanottuna globalismi. Siinä ei ole yhtään positiivista, ei meille, eikä kenelle muulle, paitsi itse eliitille, ja niille jotka lojaalisti ajaa heidän asiaa, esim Sanna Marin. Tolppa odottaa häntä, isompi kuin aamupalat tähän asti. EU virassa on brunssit ja iltapäivätapakset, mut älä huoli Sanna, laskun maksaa edelleenkin joku muu, ei tarvitse demarina hävetä maksamalla omat laskut omista rahoista

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi